אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר'ה למה נעלו לי את הנושא למה לא מחכים פה שנייה אין סבלנות?!?!?! בנאדם נתקל בבעיה עם התמונות תנו שנייה זמן... הנה התמונות תהנו לכם! עכשיו אני מעלה 3 תמונות אני יעלה אחר כך עוד אני פשוט צריך לקבץ אותם להתראות וחג שמח
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
שלום כולם.. (עוד פעם טופיק בנושא מחשבים).... האם מישהו יוכל לעזור לי (להסביר כאן\לשוחח בה"פ) לגבי : 1. לשים סקר באתר (בדף הבית). 2. לשים SCROLL (marquee) של 10 הודעות אחרונות בפורום מסויים... לטובת איזה אתר שחשוב לי מאוד (וגם קשור למוטוריקה... אז יאללה חבר'ה לעזור.. ) תודה, אביעד
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קטע וידאו נחמד של דריפטינג עם משאית http://videos.streetfire.net/video/AFD9ABF2-810D-429F-8765-C9C3E5D215DB.htm אם היה בעבר תרגישו חופשי למחוק ..
הודעה אחרונה מאת asi08, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צריך בזמן הקרוב לטפל בעניין האינטרנט שלי. המבצע שבו אני נמצא (35 ש"ח לחודש לקישור של 1.5MB ב-ADSL) עומד להסתיים. כרגע אני נמצא ב-014 והציעו לי להמשיך ב-39 ש"ח. בזק כתשתית לוקחים כל חודש 60 ש"ח. קיבלתי עוד כמה הצעות שונות מחברות אחרות, רובן סביב ה-39 ש"ח. רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים לספק ולתשתית, ומאיזו חברה אתם מרוצים ומאיזו לא. בשני המקרים ניסיתי להתמקח ולא הלך לי. שלא כך, ב-015 הציעו לי חודשיים חינם ללא התחייבות, אבל שמעתי שהם לא משהו מזהיר בכלל. יש הערות/הארות או סתם תגובות עוקצניות? תודה רבה מראש, וחג שמייח.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חג שמח לכולם! http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/matzo_man.htm
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להפוך קטע מסויים (למעשה זה קטע מאחד המערכונים של ארץ נהדרת....) לקובץ וידיאו (MPEG או AVI) שניתן יהיה לשמור אותו ולראות אותו גם ב-OFFLINE. אפשרי? (הנה הקישור לתוכניות: http://www.keshet-tv.com/nehederet/ )
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מידי פעם בפעם, טורח משרד הבריאות להעשיר את עולמי במידע חיוני ומרתק. אתם יודעים, קשה לשבת שעות במשרד - זה משעמם וקצת קלסטרופובי. אז כדי להפיג את המועקה מחברים פקידי משרד הבריאות איזה חוזר. בתקופה האחרונה שלטה שפעת העופות. עשרות פקידים בורקי עינים ביזבזו עשרות מיליוני שקלים על מניעת המחלה שלא היתה (וכנראה גם לא תהיה) גורם תחלואה בעל משמעות בבני אדם. מאחר וההתלהבות משפעת העופות קצת הצטננה, אני מהמר שנמלת האש הקטנה תהיה הדבר הבא. ותזכרו - שמעתם את זה לראשונה כאן! נמרוד nemal.pdf
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברה ... יום חמישי בומבמלה כמו שאתם יודעים . מה אתם אומרים , מי בא , כמה לאן איך ולמה .... דיון הבומבמלה הגדול נפתח אם יבואו מספיק אנשים נוכל לארגן איזה אסיפה מגניבה של חברה מהפורום
הודעה אחרונה מאת sarochgal, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, אני חושב ברצינות על מעבר לאוסטרליה ללא הגבלת זמן לצורך עבודה, ערכתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי הרבה. משיחה עם כמה אנשים מובטחים לי שם הרים וגבעות וכסף כמו מים, ואני רוצה לקבל עוד חוות דעת. אין לי כל עניין לטייל שם, אלא רק לעבוד - הטיול מתוכנן להודו. מישהו שעבד/טייל שם ויכול לתת המלצות, הערות/הארות, לאן כדאי להגיע, במה כדאי לעבוד ואיפה, ממה/ממי כדאי להיזהר, ואיפה יש הכי הרבה כוסיות. כל מידע יתקבל בברכה... תודה, הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, שאלה קצרה. בבית בו אני עובר לגור (לבד!!) , לא גרו כבר המון זמן, והרצפה שם מטונפת ברמות.. אני מניח שאקונומיקה לא יוריד את זה, שאלתי אליכם , האם יש חומר חזק באמת שיחזיר את צבע הבלאטות למה שהיה פעם? לדוגמא: למעלה רואים את הצבע של הבלאטות כמו שהיו פעם פחות או יותר, והריבוע החום הזה הוא לדעתי שמן או משהו בסגנון .. האם יש משהו ממש חזק שיוריד את זה? אשמח לכל תגובה.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך ניתן לפתוח בתוכנת ZoneAlarm Security את הפורטים של Emule בFireWall שלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא הצלחתי למצוא את האתר; מדובר באתר מעולה שמציע סכימות פיצוץ "כאילו" תלת מימד, אשר מופיעים שם המכשירים הביתיים שלנו (שואב אבק, מעבד מזון וכו') ופירוט חלקיהם. אודה לכול מי שיפנה לאתר.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. בימי השמחים (בעצם, לא כ"כ..) של כיתה ט' היה לי שעון G-Shock ממש יפה, ומאוד אהבתי אותו. היה בו, פרט לשאר הסטנדרטים של ג'י שוק של אז (4-5 שנים..) היה בו פרט מעניין של מדידת טמפרטורה. וכמובן, בגלל היותי אני, איבדתי את השעון (אל תשאלו איך). לפני כמה ימים נזכרתי בשעון ואמרתי לעצמי, באינטרנט יש הכל. יאללה גוגל. וכן, הצלחתי למצוא את דגם השעון (הייתי מאוד מאושר). עכשיו לשאלה. נניח ואני רוצה למצוא ולרכוש שעון כזה, שסביר להניח לא מיוצר יותר. (בדקתי באיביי, no hits.) יש איזושהי דרך בה אני אוכל לייצור קשר עם קסיו (יצרנית השעון) ולברר האם השעון מיוצר, או נמצא במלאי? אם ישנה דרך אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בלמצוא אותה. אם …
הודעה אחרונה מאת hans, -
ניידת משטרה סמויה 1 2
מאת BURZUM- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היום ראיתי דבר מדהים: עמדתי במוסך של MAZDA והגיעה LANTIS לבנה של המשטרה, אם לוחיות אדומות (משהו כמו מ-814). בתוך הסלון אין מחשב וכל זה, נראה אוטו רגיל של השוטר, אפילו SUN ROOF היה לו. בקיצור, אני עומד ומסתכל לו על לוחית הרושוי ובצחוק שואל אותו איפה אפשר להשיג לוחיות כאלה אדומות, כי זה יותר יפה מצהובות. בזה הרגע הוא לחץ על המספר הרישוי והוא פשוט התאפך אם הגב והגב שלו היה.... צהוב רגיל אזרחי (58-312-50)! אני הייתי המום . הוא הסביר לי שה"צהוב" הוא סתם להסוואה והאדום הוא האמיתי. יש לו מנגנון כזה פשוט מקדימה ומאחורה והוא הופך את המספרים ממשטרה לסתם אזרחי. זה משהו חדש בשבילי, לא ידעתי שככה הם מסווים את הניידות.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 2 תגובות
- 962 צפיות
מי יודע איזה מוסד/מוזיאון וכו' מקבל ספרים ישנים משנות ה- 30 עד ה- 60? הכוונה לתרומה כמובן; עשיתי קצת סדר ומצאתי אותם ופשוט חבל לזרוק אותם או להניח לאיסוף ברחוב. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 11 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות גנרטור נייד. השימוש. הגברה. (מערכת סבירה) תאורה. (פרוזקטורים). מקרר, וכו" האני רוצה גנרטור יחסית קטן. !!. לא מפלצת של לפחות 2 אנשים להזיז. משהוא בין 650W ל 1KW. אני רוצה עזרה ממי שמבין בגנרטורים, ומה לברר כשאני קונה. דלק 95/96/ סולר ? מה עדיף. תדה אלי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
מישהו יודע מתי (אם בכלל) יוצא הדיסק של הדיוידי "וורלד טור 2005"??
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשעה 18:00 יש תוכנית באגו שנקראת "הכל אודות קארטינג". אין לי מושג מה זה, אבל אני בטח לא היחיד שזה מסקרן אותו.. עמוס
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
זה כל כך חמוד שזה מצחיק http://www.metacafe.com/watch/59665/funny_animals/ חתולי פרא http://www.metacafe.com/watch/81866/funny_cats_2/
הודעה אחרונה מאת The stinger, -
פסח ב-60 שניות
מאת razmel-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המיילים לחג קצת הקדימו השנה. קיבלתי את זה: http://haggadah.z-kit.com/h.swf נ.ב. אני מעריך שבעוד שבועיים יוליה תבין שהחג מתקרב ותרשום משהו בסגנון:
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היום בשעה שלוש אחר הצהריים מתחיל הערוץ החדש ב-יס לשדר את התוכנית fifth gear. לא להחמיץ! הערוץ יהיה פתוח חינם לתקופה היכרות עד 24.05.06 "ערוץ לגברים בלבד" לטענת - יס
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
-
M5 דריפטינג... התעללות או כיף? 1 2
מאת Guest ®XploiteR- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true תשפטו אתם...
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 18.6 אלף צפיות
אני מחפש חוף ים עם גישה לרכב פרטי נמוך (106) שיהיה נחמד בו בלילה לשבת על שמיכה ולעשות פיקניק לאור ירח. אם יש אפילו משהו מבודד גם טוב רצוי באיזור המרכז (הרצליה עד ראשון)
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת infinty, -
-
- 5 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני נוסע לכינרת.. ואני לוקח איתי מיני מקרר. (מקרר כמו של רד בול / בריזרים) לא עגול. מותר או אסור להשכיב? וכמה זמן אחרי שמגיעים מותר לחבר לחשמל?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם! אחי נמצא כרגע בסין בטיול של כמה חודשים, שהחל בתאילנד. אחי סיפר לי שבסין יש הרבה פלאפונים במחירים נמוכים מהארץ. ולשאלתי: איזה מכשיר סלולרי הכי מומלץ להביא לארץ שיוכל לתמוך בעברית ולהתאים לרשת אורנג'. אשמח להמלצות,מחירים וכל מידע שאוכל לקבל. בתודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שיש כמה במועדון VAG... אשמח לקבל User Names של בעלים (מכאן או ממועדון VAG) - עמ"נ להציע הצעות... תודה לכולם, יום (לילה?) טוב... ***עריכה*** משלוח פרטים יתבצע רק בה"פ ועם הסכמה מפורשת של הבעלים.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
המלצות לרגאי
מאת aliku-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. וחג שמח. אני בדרך כלל שומע רוק ומטאל (כולל בלאק ודת' מטאל). בזמן האחרון אני מוצא את עצמי שומע בוב מארלי יותר ויותר.. (הורדתי דיסקוגרפיה שלו).. מישהו פה יכול להמליץ לי זמר רגאיי טוב? משהו בסגנון של בוב מארלי. לא משו כמו שון פול. בתודה. אליק.
הודעה אחרונה מאת aliku, -
-
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למישהו יש המלצות למשחקי מירוץ מכוניות ובכלל למשחקים חדשים וטובים שיצאו לפלייסטיישן 2. בנתיים מה שאני מתכוון לקנות : פרו אוולושן 5 NFS MOST WANTED גראן טוריסמו האחרון שייצא פיפא סטריט 2006 וחשבתי גם על "הסנדק".
הודעה אחרונה מאת ultras_monkeys, -
- 4 תגובות
- 873 צפיות
צריך אתר עם ציטים למשחק הסנדק לפליסטיישן 2 אם מישהו יודע שיעלה קישור בבקשה תודה
הודעה אחרונה מאת wacky,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,004 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- דובצע
- elyas
- vigi
- lanosforce
- master car
- SurfHigh
- Nissim123
- davemustaine87
- ANUTKK
- yoav911gt2
- Tal7