Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עיצה חברית: אל תביא - ההפרש במחיר הוא לא כזה גדול -אך מפח הנפש יכול להיות גדול...

מה אתה מדבר.......יש שמה מגוון עצום של מכשירים שלא חשבו עלייהם אפילו בארץ.

תמיר

פורסם

המלצה שלי כרגע אין שום מכשיר ממש טוב חוץ מ6280 של נוקיה.

המכשירים שתראה שם בין אם N92 N91 N80 וכאלו, הם זיופים יושבים על פלטפורמת 6280 או 6260. המכשירים האלו לא יצאו עדיין לשוק חוץ מ10 מכשירי SHOWUP שבטח לא יגיעו לשוק בסין.

אם תראה N90 שאתה יכול לקנות ב500$ בארה"ב אז תחשוב עליו. חוץ מזה רק שתדע כל המכשירים שם זיופים או REFURBISHED, ז"א מחודשים.

הW800I סתם מכשיר מאכזב ואיטי.

בקשר לנוקיה הם המכשירים הכי אמינים, הכי יפים והכי קלים לשימוש.

העיצובים שלהם גם יפים מאוד, קח לדוגמא את המכשיר שלי N7600, או לדוגמא ה7360 שאני מזמין עכשיו.

פורסם

עם כל הכבוד לסמסונג ולמעריצים שלהם, בסוף היום יש דבר אחד שחשוב לבן אדם ההגיוני (:wave2: ), עם נוקיה אתה מסוגל לדבר, עם סמסונג לא, נקודה.

ואם נראה לכם הגיוני לשלם 3000 שקל על מכשיר סלולרי, שזה יותר ממחיר של מחשב ביתי נורמלי, אז משהו אצליכם במוח לא תקין.

אין ולא היה מעולם ולעולם מכשיר כמו נוקיה 6120. המכשיר היחידי שמסוגל לתת לך לדבר כמו בן אדם.

מעניין לי את התחת הסמסונגים והגימיקים השיווקיים שיש להם. אה, ובטח העיצוב שלהם, ולראיה, אני הולך עם נוקיה 3220, מסיבה אחת פשוטה, נוקיה 6100 לא מספיק לעקוב עם המסך שלו אחרי הפקודות שאני מבצע, ונוקיה 3220 עם המצלמה הלא שימושית שלו, כן מסוגל. וזה הכי טוב שמצאתי בחינם. לעולם לא אשלם על מכשיר סלולרי, ואם צריך נשלוף מהמגירה את אחד הנוקיות הישנים שלהם עדיין יש פינה חמה בלב, אז כמו שאמרתי בשרשור אחר, אני מצדיע לכל מי שמצליח למכור לוקשים לישראלים.

אם רק תחשבו שניה אחת עם עצמיכם, תבינו שזה פשוט מגוחך לשלם על מכשיר סלולרי 3000 שקל, זה מעורר רחמים אפילו.

פורסם

אל תגזים. אמנם גם אני חושב שזה מוגזם, אבל באותה מידה אתה יכול לומר שזה מוגזם ופתטי לקנות אימפרזה טורבו הרי אפשר לנסוע על פיאט אונו, הרי שניהם עושים את אותה מטרה ומגיעים מA לB, לא?

ישנם אנשים שאוהבים גימיקים וגאד'גטים, ורוצים שהפלאפון שלהם יהיה חדיש, זכותם המלאה, כל אדם וטעמו.

ROOONEEYY

פורסם
מה אתה מדבר.......יש שמה מגוון עצום של מכשירים שלא חשבו עלייהם אפילו בארץ.

תמיר

וזה עוד עניין.

האם מומלץ להביא מכשיר שאין בארץ?:roll:

פורסם

לא

תקשיב, אני מכיר את היצרנים הסינים, עובד איתם, יש להם זבל של סחורה, היא תעבוד אבל האיכות (מכשיר, שמע, צלילים ועוד) על הפנים, גם התפריטים מפגרים ולא ידידותיים.

מה שכן, כל היצרנים המכובדים מייצרים בסין, אם תמצא נוקיה\סמסונג,סוני אריקסון סביר ובמחיר טוב, תיקח, רק תזכור שלא תהיה לך עברית, לא בתפריטים ולא בספר טלפונים, לא תמיד SMS ,ואז תקבל הודעות ג'יבריש, וכנראה לא תוכל לראות כלום ב WAP ...

כנ"ל לגבי שירות ואחריות, גירסת התוכנה אינה כמו המכשירים שיש כאן

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
וזה עוד עניין.

האם מומלץ להביא מכשיר שאין בארץ?:roll:

מה בדיוק בעייתי בזה? אני הבאתי 3 מכשירים שאין אותם בארץ. האחד פנסוניק GD55, שלצערי לא קולט עברית כלומר לא כותב בעברית ולא מקבל SMS בעברית, אבל מבחינתי זה לא כזה נורא מכיוון שהוא של אמא והיא כותבת ממילא רק באנגלית אז זה לא ממש משנה לה. לעצמי הבאתי סימנס CF75 שאמנם אין בו תפריטים בעברית אבל יש בו עברית, הוא מקבל SMS בעברית ויש גם T-9 בעברית והשלישי היה נוקיה 2600 שאמנם אין בו עברית אבל יש אנגלית והוא מקבל SMS בעברית. אבל שלא תפחד מזה זה לא כזה נורא שהתפריטים יהיו באנגלית, מקסימום אם זה מפריע לך אז כמעט תמיד ניתן לצרוב שפות.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...