Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחי נמצא כרגע בסין בטיול של כמה חודשים, שהחל בתאילנד.

אחי סיפר לי שבסין יש הרבה פלאפונים במחירים נמוכים מהארץ.

ולשאלתי:

איזה מכשיר סלולרי הכי מומלץ להביא לארץ שיוכל לתמוך בעברית ולהתאים לרשת אורנג'.

אשמח להמלצות,מחירים וכל מידע שאוכל לקבל.

בתודה מראש,

לירון

פורסם

הוא צריך לתמוך ב-GSM בתדרים מסויימים למשל (ואני סתם מחרבש): 900, 2000, 1800 ו...נראה לי שהבנת את הנקודה.

המומחים כבר ירשמו באיזה תדר הוא צריך לתמוך.

פורסם

עבור רשת אורנג' המכשיר צריך לתמוך בתדר 900.

עבור רשת סלקום ועבור קליטה טובה יותר באירופה המכשיר צריך לעבוד בנוסף גם 1800. מומלץ לקנות מכשיר כזה.

עבור פעולה בארה"ב המכשיר צריך לתמוך בתדר 1900.

בכל מקרה המכשיר צריך להיות "פתוח" לכל כרטיס סים, כלומר SIMFREE.

מכשירים נעולים בד"כ אפשר לפתוח בכל מיני שיטות, אבל זה עולה החל מ-10 דקות ו-0 שקלים (נוקיה חלק מהדגמים החדשים) וכלה ב-100 ומשהו שקל והתרוצצויות.

רצוי גם לוודא שהמטען של המכשיר יפעל בישראל במתח 230V. (או 220 או 240, אותו דבר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אחת הסיבות למחירים הנמוכים היא שהמכשירים מזוייפים. זה שהם אומרים לתמוך בתדר 800 הם תומכים בתדר 600 זה שהם אמורים להיות פתוחים לכל הרשתות בסוף הם לא עובדים בשום ארץ חוץ מסין/תיאלנד עצמה

פורסם

המילה מזוייף נלקחה משנות ה90, איך אתה בדיוק מגדיר היום מזוייף?

זיוף של מה בדיוק?

כשמוכרים לך מכשירים ברשת פלאפון עם שמות של כפרים בקוריאה, מה פה בדיוק הזיוף ומה האמיתי? אין זיופים, אלה הן פשוט חברות שמייצרות מכשירים זולים, והישראלי המצוי בטוח שהוא קנה מכשיר מדהים, תראה אותי מסתובב עם סמסונג, אני אקבל התקף לב אחרי שתי דקות. אתה רוצה מכשיר טוב? רק חברה גדולה כמו נוקיה או סוני אריקסון, בקשר להמלצות, אין המלצות אחרות. ותסלחו לי אלה שיקפצו ויגידו שסמסונג היא חברת ענק, סמסונג היא אמנם ענק אלקטרוניקה, אבל גם ג'נרל מוטורס הם ענק מכוניות...............

פורסם

קודם כל תודה!

שנית,יש למישהו המלצות מדויקות על מכשירים מסויימים?

חשוב שתהיה מצלמה טובה ,מוזיקה ושאר השטויות שיש היום למכשירים...:wink:

פורסם

עיצה חברית: אל תביא - ההפרש במחיר הוא לא כזה גדול -אך מפח הנפש יכול להיות גדול...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוזר,ממה שהבנתי ההפרשים גדולים.

חשבתי לבקש ממנו שיביא את הסוני אריקסון !W800,מה אתם אומרים?

באיזה מחיר שווה להביא את זה?

כמו כן,הבנתי שמה שצריך לבדוק זה בנתוני מכשיר מופיעה האות ! ורשום MADE IN CHINA ,ולא תאילנד,קוריאה וכו'...

אשמח לעוד המלצות.

פורסם

זיוף, משמע פלאפונים מזויפים. מוטבע עליהם לוגו של נוקיה והכל, אבל הם זיוף (במילה אחרת הם העתק, כמו בוודקה, שבמקום פינלנדיה שמים לך קגלביץ). לכן כדאיי להיזהר מאוד כשרוכשים פלאפונים בסין \ תאילנד.

מר ארז, עם כל הכבוד לנוקיה את האמת בפלאפונים של נוקיה אין משהו מיוחד, הם אמינים נראים סביר לא יותר מזה (בעיצוב את האמת הם דיי מפגרים מאחור לטעמי) והסוללות שלהם סבירות ולא מחזיקות מעל שבוע ימים והממשק שלהם אמנם טבעי ומובן אבל משעמם לאחר שבוע של דפדוף בו. מסכים איתך שהם חברה טובה, אבל סמסונג לטעמי לא נופלים מהם בהרבה, וישם להם פלאפונים לא רעים. ולא אין לי לא נוקיה ולא סמסונג, למרות שלטעמי הסמסונגים שמייבאים לארץ הם זועתיים בזה אני מסכים איתך.

לפותח השרשור: כמו במכוניות גם בפלאפונים יש תקציב. ציין את התקציב שלך ואנשים יוכלו להמליץ לך.

ROOONEEYY

פורסם

ארז זיוך כמו כל זיוף אחר.

כמו שמזייפים רולקסים ומכרים אותם ב50$, כמו שמזייפים אוקלי ומוכרים ב5$. בגלל שהמכשירים זולים ורק הפנל מבחות זה אותו פאנל יכול להיות מאוד שהמכשיר לא יעבוד מארץ אחרת חוץ מתאילנד סין עצמה.

ברור שיהיה כתוב אליהם ייוצר בסין. למה מה אתה רוצה שיהייה כתוב עליהם? ייצור ב3$ בתאילנד זיויף!!!

עד כמה שידוע לי מכמה אנשים שקנו מכשרים כאלו בתאילנד חלק עבדו בארץ וחלק לא.

פורסם

לגביי התקציב-אין לי מושג באיזה סדר גודל של מחירים מדובר בסין,ולכן קשה לי להעמיד תקציב.

ביקשתי מאחי שיברר לגביי הסוני אריקסון,נשמע מה המחיר שלהם שם,ובהתאם לזה נראה .

פורסם

מר ארז, עם כל הכבוד לנוקיה את האמת בפלאפונים של נוקיה אין משהו מיוחד=אמינים, הם אמינים נראים סביר לא יותר מזה (בעיצוב את האמת הם דיי מפגרים מאחור לטעמי=נוחים לתפעול ובעלי הנדסת אנוש טובה) והסוללות שלהם סבירות ולא מחזיקות מעל שבוע ימים והממשק שלהם אמנם טבעי ומובן אבל משעמם=טבעי ומובן ואינטואיטיבי לאחר שבוע של דפדוף בו. מסכים איתך שהם חברה טובה, אבל סמסונג לטעמי לא נופלים מהם בהרבה=חוץ מאשר האמינות וקלות התפעול., וישם להם פלאפונים לא רעים. ולא אין לי לא נוקיה ולא סמסונג, למרות שלטעמי הסמסונגים שמייבאים לארץ הם זועתיים בזה אני מסכים איתך.

אני מניח שזה די דומה למכוניות - יש מכוניות אמינות ויש כאלה עם כל מיני פיצ'רים שמתקלקלים

כל שני וחמישי. לפחות בפלאפונים, אני בעד אמינות (וסוחב את אותו נוקיה כבר 3 שנים).

ואין להם תחרות בהנדסת אנוש. יותר חשוב מאמינות, אפילו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עבור רשת אורנג' המכשיר צריך לתמוך בתדר 900.

עבור רשת סלקום ועבור קליטה טובה יותר באירופה המכשיר צריך לעבוד בנוסף גם 1800. מומלץ לקנות מכשיר כזה.

עבור פעולה בארה"ב המכשיר צריך לתמוך בתדר 1900.

בכל מקרה המכשיר צריך להיות "פתוח" לכל כרטיס סים, כלומר SIMFREE.

מכשירים נעולים בד"כ אפשר לפתוח בכל מיני שיטות, אבל זה עולה החל מ-10 דקות ו-0 שקלים (נוקיה חלק מהדגמים החדשים) וכלה ב-100 ומשהו שקל והתרוצצויות.

רצוי גם לוודא שהמטען של המכשיר יפעל בישראל במתח 230V. (או 220 או 240, אותו דבר)

הפתעה , גם אורנג' עובדים ב-1800...

אם כבר , מכשיר שעובד WCDMA , לא רק GSM .

• תוכן חדש...