Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרגאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. וחג שמח.

אני בדרך כלל שומע רוק ומטאל (כולל בלאק ודת' מטאל).

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי שומע בוב מארלי יותר ויותר.. (הורדתי דיסקוגרפיה שלו)..

מישהו פה יכול להמליץ לי זמר רגאיי טוב? משהו בסגנון של בוב מארלי. לא משו כמו שון פול.

בתודה. אליק.

פורסם

bujo banton זה היחיד שאני מכיר.

יש לי כמה דיסקים צרובים של רגיי בספרדית אבל אין לי מושג מי שר שם אבל הם בהחלט יותר יפים מכל רגיי שאני מכיר , וזה רק למי שמוכן ליסבול ספרדית שהוא לא מכיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל - אלפה בלונדי (alpha blondy), זמר ענק ששר ראגאיי בהמון שפות כולל עברית.

בנוסף:

peter tosh

wailing souls

sizzla

buju / pato banton

israel vibrations

chaka demus

תהנה!

הראל.

"one good thing about music is when it hits - you feel no pain"

Bob marley, trenchtown rock.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
נסה את Pato Banton, UB 40 ובמידה מסויימת אפשר לנסות גם את SHAGGY.

UB40 אחרי ONE IN TEN שווים לתחת.

אם אתה חייב עוד משהו חוץ מבוב מארלי , לך על הפוג'יז.

פורסם

שלום.

בושה וכלימה !!!

המלך של הרגאיי היה עוד כשבוב-מרלי הלך ברחוב עים גופיה בלי תחתונים וירדה לו נזלת מהאף

אדי גרנט הוא ורק הוא האבא והאמא של הרגאיי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עם כל הכבוד לאדי גרנט (ויש כבוד, הרבה), המוזיקה שלו (לפחות בזאת שהוא התפרסם בה) לא היתה בדיוק ראגאיי, אלא יותר פופ במקצב ראגאיי...

ובזה הוא הצטיין, אין לי כל ספק.

ואם בקלאסיקות עסקינן - הנה שיר ממש מצוין, ע"פ הזכור לי מתחילת שנות השמונים:

musical youth - pass the dutchie

אה, וגם לפוג'יז לא הייתי קורא ראגאיי...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
שלום לכולם. וחג שמח.

אני בדרך כלל שומע רוק ומטאל (כולל בלאק ודת' מטאל).

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי שומע בוב מארלי יותר ויותר.. (הורדתי דיסקוגרפיה שלו)..

פגע לך חפץ קהה בראש? אתה רוצה לבומבמלה? שלום ואחווה? אתה זקוק נואשות לכמה שעות של ספלטורה,פנתרה ומעט חומר מוקדם של מטאליקה כדי להוציא לך את השטויות מהראש. אם זה לא עוזר,אני ממליץ לעבור למורביד איינג'ל ונפלם דת'.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
פגע לך חפץ קהה בראש? אתה רוצה לבומבמלה? שלום ואחווה? אתה זקוק נואשות לכמה שעות של ספלטורה,פנתרה ומעט חומר מוקדם של מטאליקה כדי להוציא לך את השטויות מהראש. אם זה לא עוזר,אני ממליץ לעבור למורביד איינג'ל ונפלם דת'.

אם להגיד את האמת, אני מעדיף בלאק סאבאת', Camulos,element eighty,gunz 'n' roses,manowar, רמשטיין זה הכל בעיקר.. למרות שיש שירים בודדים של אחרות.. כגון פנתרה, מטאליקה ובהמות' וכו'.. הורדתי גם כמה אלבומי דת' מאוד טובים

אין לי בעיה לשמוע כמעט הכל.. חוץ ממזרחית וכו'..

• תוכן חדש...