אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
פאביה משופרת 1 2
מאת hanang-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מצאתי באינטרנט תמונות שממחישות מה ניתן לעשות עם פאביה וקצת דמיון...
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
אוקי אז ככה, אני מעוניין לעבור למסלול חיילים ואבקש את היעוץ של חברי הפורום בהחלטה לגבי החברה שאליה אעבור. כרגע אני לקוח פלאפון (עסקי - אבא), והדבר היחידי שגרם לי לעבור הוא המכשירים, כל המכשירים שם או כבדים או משעממים (או בקיצור, אין נוקיה). * פלאפון מציעים לי מסלול של 500 דקות בעלות של 145 ש"ח, עם אס קיי סליידר החדש שהוא הכי "מתקדם" בסדרה בעלות של משהו כמו 20 ש"ח. שהמסלול עצמו זול, אבל שוב זה פלאפון ולהם אין נוקיות. * סלקום מציעים לי 48 אגורות לדקה שיחה, 18 אגורות SMS ו-9 אגורות למי שנמצא במסלול הנ"ל או 200 דקות ל4 יעדי משפחה. ואפשרות לרכוש את ה6111 שמחירו 59 ש"ח, עם החזר של 75 ש"ח אחרי שאני מגיע ל100 ש"ח זמן אוויר. או את ה6230I שמחירו 79 ש"ח עם החזר של 60 ש"ח אחרי…
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
המון אנשים מהשכונה שלנו כבר נירשמו והיצטרפו . נימאס לכם לשלם חשבון טלפון (הכולל בזק וחברות הסלולרי למיניהם) ? רציתי לישמוע את דעתכם לפני שגם אני מצטרף לחברה... יש סירטון קטן שמסביר על הכול אודות החברה (השורה הראשונה בכתוביות) www.ubifone.co.il שוב אני מיתלבט אם להיצטרף לחברה הנל. אני גר בראשון ואתמול היה לנו הרצאה משכנעת ומבטיחה בנושא (החברה אפילו נותנת למיצטרפים להרוויח ) תודה על התגובות . בברכה רז...
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרבה טאקט http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/dontgetcaught.swf
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לתשומת ליבכם.
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 9 אלף צפיות
תודה לכל מי שהגיב ועזר לי כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108864 העניין הוא כזה, אני עתודאי וסיימתי כרגע ללמוד ולא היה לי שיבוץ בצבא, לא למדתי דרך שום פרויקט ושילמתי את שכר הלימודים המלא אבל כל הכיתה למדה דרך פרויקט של חיל האויר לכן הם שילמו רק 2000 לשנתיים והתחייבו לחיל אויר, אני לא רציתי בשום אופן חיל אויר לכן לא הלכתי. בכל מקרה שלחתי פקס שיקדימו לי את הגיוס וישבצו אותי כי אני לא רוצה להתגייס בגיל 21..והיום קיבלתי צו לחיל האויר! זה פשוט עצוב ששילמתי כלכך הרבה כסף ובסוף הם שולחים אותי למקום שכלכך לא רציתי אליו! איך אני יוצא מזה!?אני חייב חיל אחר... הגיוס ב 9.5.2006
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דווקא לכבוד החג הכי שמח בשנה (החופש הכי ארוך..), אין שרשור חג שמח? בושה וחרפה.. בושה וחרפה!! חג שמח וכשר (כל אחד והכשרות שלו.. ) http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/matzo_man.htm יוליה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר, שמע, יודע על מה מדובר?? אני סטודנט שנה א' להנדסת אלק', וסיפרו לי על תוכנה כזאתי שממש יכולה לעזור וללמד מתמתיקה ברמה אקדמית - רק שאף אחד לא יודע מאיפה היא או איך להשיג אותה. למישהו יש מושג?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
שלום הייתי מעוניין בספר היינס לרכבי פונטיאק טמפסט האם יש אתר שיש בו את הספר באינטרנט כקובץ להורדה? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברה , קאזא ואמיול החליטו בזמן האחרון שהן בשביתה , כשאני בא להוריד מאמיול , הוא מראה את הדבר הבא : http://img96.imageshack.us/img96/6797/emule2vu.jpg וכשאני בא להריד מקאזא , הוא בכלל לא מתחבר : http://img96.imageshack.us/img96/5779/kazaa3hn.jpg מה לעשות? איך אני יוכל להוריד קבצים של הונדה סיביק ?! ( בבקשה לא ביטורנט ) תודה.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי NOKIA 6230 עם אפשרות צילום ווידאו ויש לי שתי שאלות: 1. אני מוריד את קבצי וידאו שצילמתי למחשב בעזרת כבל מיוחד ורואה אותם בנגן של נוקיה. אני רוצה להעביר את הקבצים לפורמט מדייה פלייר, כי אני רוצה לשלוח את הווידאו לאנשים שאין להם את נגן הנוקיה. המדייה פלייר לא מצליח לנגן את הקובץ. איך אני ממיר אותו? 2. יש לי כרטיס זיכרון יחסית גדול בטלפון (512 מגבייט) ובמכשיר עצמו הזיכרון ממש קטן. בגלל זה אני רוצה שהווידאו שאני מצלם ייכנס ישר לכרטיס הזיכרון הנוסף ולא לזה המקורי של הטלפון. איך אני עושה את זה כברירת מחדל?
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעודי שומע את "long tall sally" בביצוע ליטל ריצ'רד, נזכרתי בשיר שתמיד רציתי להוריד, וכרגיל לא ידעתי את שמו. החכמים בינכים יגידו, חפש בגוגל את הליריקה.. אז זהו, שגם את המילים אני לא זוכר.. רק את הנעימה.. ואיך זה מתקשר לנושא של שירים מתוך סרטים? אז ככה. קחו אוויר. ישנו סרט שיש בית ויש משפחה עם איזה ילד, והילד עובר דירה או משהו כזה, והמכשירים החשמלים נשארים בבית.. והם הכי בבאסה שלהם, ורוצים להתאחד עם הילד האהוב.. (כן, המכשירים החשמלים חיים.. זה מצויר אם אני לא טועה...) יש שם שואב אבק, שמיכה חשמלית, רדיו, ועוד כמה חפצים, לא זוכר במדויק.. עכשיו, השיר. כשכל המשפחה נוסעת המכשירים החשמלים, לפני הבאסה, עושים חינגה רצינית ומתחרעים אחושילינג, והרדיו רץ ומקפץ ו"מנגן" את הש…
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
שלום כשקניתי את החיפושית עשיתי זכרון דברים, ולא העברנו בעלות בגלל שלא ידענו על החוק שמאפשר העברת בעלות לאספנות בלי טסט. הקטע הוא שיומיים אחרי זה בעל האוטו נשלח לכמה שבועות לבלות קצת זמן בבית סוהר. מה עושים עכשיו!?
הודעה אחרונה מאת ofir, -
שאלה בקשר לאשכים
מאת בנצי- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה עם האשכים, וורי-קוצלי, ככה קוראים לזה. באשך השמאלי יש קשר באחד הצינורות. זה אובחן לפני כמה שנים והרופא אמר לי שיש את זה לאחד מכל 5 גברים, עכשיו נראה לי שהוא שיקר ואני ממשיך להתחמק מניתוח. אני רוצה לדעת אם הוא שיקר עליי וההיגיון שלי אומר שאם הוא צדק אז יש את אותה בעיה ל20% מהגולשים בפורום. למישהו יש את זה? היה? יש מה לחשוש מהניתוח בביצים? ואני מדבר בשיא הרצינות (לשם שינוי)
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! ברצוני לדעת אם מישהו יכול איכשהו לתת לי מידע בנוגע לתוכנות: POWERPOINT ו-EXCEL. אני צריך להתחיל לעבוד איתן בצורה אינטנסיבית ומעמיקה ולהבין את כל הפונקציות, ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אני מוריד מהאנטרנט או באיזושהי דרך אחרת חוברת או מסמכים שנותנים ותורמים מידע מעבר להתעסקות בסיסית בתוכנות. פרט להתעסקויות עם התוכנות בצבא, אין לי עוד ידע מעמיק לגבי התוכנות אלא רק בסיסי ושטחי ואיני יודע לעבוד עם התוכנות במלואן. (אני יודע שיש כאלה חכמולוגים שיגידו לי לרכוש אותן ואז להתחיל לקרוא את החוברות ולשבור את הראש, אך מפאת חוסר כסף כרגע, אין באפשרותי לרכוש את התוכנות הנ"ל). בברכה, ליאורוקו.
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצחיק שעם כל הספקולציות בתחילת העונה, בסופו של דבר מכבי כנראה תגיע לגמר.. כן סלומון , לא סלומון, מכבי תגיע לאן שצריך. אבל זה מעלה תמיהה אחרת. היום רבע הגמר מול אולימפיאקוס ["הקבוצה הכי חלשה בבית" אומר קטש] וכולם מנבאים הפרשים דו-ספרתיים לטובת מכבי. מי שעוקב בשנים האחרונות ומי שזוכר בתקופת מקדונלד ברבעי ושמינית הגמר, מכבי הייתה צריכה לעבוד קשה מאוד בכדי להתקדם שלב שלב. מאז שחלו שינויים בליגה, הקבוצות באירופה משמשות שטיח למכבי בדרך לגביע. אבל העסק נהיה די צפוי. זה לא שמכבי קבוצה כל כך טובה. הקבוצות באירופה פשוט התפצלו ל אוסף של מזבלות, עם שחקנים בינונים שאפילו נהריה יכולה לנצח אותם ביום סביר. [ואם ניקח כוכב מכל קבוצה ונאגד אותם תחת מועדון אחד, עדיין יהיה …
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ללא מילים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן וצהריים טובים לכולם. אני צריך להעביר דפי מפרט של רכיבים לספר של הפרויקט שלי, מדובר בהמון דפים שמהם צריך לקצץ (יש 7 רכיבים, בכל אחד מהם בערך 25 עמודים שמהם אני אצטרך 3 עמודים מכל דף מפרט של רכיב). הקטע שאני רוצה לצרף אותם לקובץ word של ספר הפרויקט שלי. איך אני מבצע זאת? יש לי word 2003 ו- Adobe Reader 7.0. בתודה, איתמר ג'ורג'.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
האם זהן מיקצוע מבוקש עם שכר נאה( האם כל הנוצץ הוא זהב?) אשמח לתגובות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשבוע עברתי טסט על משאית (דרך קד"צ ) ושלשום קיבלתי את הצו התייצבות שלי לתאריך 9.7.2006 יכול להיות כזה תאריך? לא מוקדם מידי? ולמישהו יש רעיון לאן זה?
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 12 אלף צפיות
אני רוצה לעשות דיסק של שירים של פאבים, אתם יודעים אלו ששומעים בפאבים וכולם מתחילים לשיר ביחד, אין על שיכורים . אז בגלל שאני מכיר את הפורום הזה ויודע שיש פה הרבה שתיינים למיניהם אני מבקש מימכם המלצות לשירים שיתאימו לפאב. סתם דוגמא: Queens - Don't Stop Me Now יכול להיות גם שירים בעברית (אני לא גזען). תודה.
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
נתחיל בחדשות הטובות... סיימתי סוף סוף טירונות (אתמול היה הטקס השבעה בכותל...) ונמשיך בחדשות הפחות טובות... יש לי שברי מאמץ בדרגה גבוהה 4... בקצרה איך הגעתי למצב הזה... לפני כ3 שבועות הופיעו אצלי כאבים חזקים מאוד בכף רגל ימין (צלעתי בגלל הכאבים)... אחרי שבוע וחצי שמשכו אותי ראיתי רופא שאמר שזה שום דבר ונתן לי משככי כאבים... אחרי שבוע שהמשככים לא עזרו והכאבים התגברו שוב חזרתי אליו והוא הפנה אותי לעשות מיפוי עצמות... הרופא המפענח אמר כי מדובר בשברי מאמץ בדרגה 4 וכי עליי לנוח... עכשיו לשאלות (יום ראשון אני הולך לרופא עם תוצאות הצילום, אבל אני רוצה לבוא מוכן)... האם מישהו גם כן סבל משברי מאמץ בדרגה דומה? (והאם זה היה בצבא?) האם י…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערכתי חיפוש ולא מצאתי כי היתה אי פעם תחרות חתימות כאן. אם היתה...אז טעיתי אז אני מרשה לעצמי להכריז על תחרות החתימה הכי מקורית(זה רק רעיון אחד ניתן להוסיף עוד קטגוריות) ואני מגיש את עצמי בצניעות רבה לתואר החתימה הכי מקורית. הקהל הרחב שופט...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולם האם מישהו יודע איך אני עודך תמונות בתוכנת IrfanView? כלומר מחיקה של אובייקט/ הוספת טקסט. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתה יודע שאתה חי ב2006 כש 1אתה בטעות מקיש את הסיסמא שלך על הצג במיקרוגל 2בחיים לא שיחקת סוליטר בקלפים אמיתיים 3. יש לך רשימה של 15 מספרי טלפון כדי להשיג את משפחתך המונה 3 נפשות 4.אתה שולח אי מייל לאדם העובד בשולחן שלידך 5. הסיבה שאתה לא בקשר עם בני משפחה וחברים היא שאין להםאי מייל 6. אתה מתקשר מהאוטו, בחניה הפרטית שלך מתחת לבית לשאול אם יש מישהו בבית שיוכל לעזור לך לסחוב את הקניות הביתה. 7לכל תוכנית טלויזיה יש בתחתיתהמסך את כתובת האתר שלה. 8עזיבת ביתך ללא פלאפון ( שלא היה לך ב20 או 30 או 60 בשנים הראשונות לחייך) גורמת לפניקה עד כדי חזרה הביתה בשביל לקחת אותו... 10.אתה קם בבוקר ופותח את האינטרנט (הפורום? ) עוד לפני הכוס קפה …
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. אז ככה- לאחר הצילום במצלמה הדיגיטלית ותוך כדי העלעת התמונות אל המחשב , ממוספרות התמונות ע"פ סדר רץ . לדוגמא dscn0001 dscn0002 וכ'ו... כאשר היום צילמתי כמה תמונות ורציתי להעלות אותם אל המחשב , הופיע לי חלון חדש, ובו היה רשום כי הקובץ (שאני רוצה להעביר כבר אל המחשב ) כבר נימצא במחשב . על פי השערתי, כל פעם, בעת מחיקת התמונות מן הזיכרון שלה מתחיל הסיפרור מחדש. מה שיצא היום הוא שמחקתי את התמונות שהעלתי לפני ימים ובמקומם ניכנסו התמונות החדשות. האם ניתן להחזיר את התמונות שנעלמו??? ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה נמצא באיזה אתר שבו אני רוצה להוריד כמה דברים ופשוט כתוב לי הדבר הבא... מישהו יודע מה זה אומר ??
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
צעיר בן 22 אושפז בביה"ח לאחר שאוזניו נשרו עקב האזנה למוזיקה ברכבו בעוצמה גבוהה מדי. קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-323415,0.html
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5 אלף צפיות
האם מישהוא מכיר סוחר ברזל שיסכים לקנות רכב לאחר תאונה כמתכת? האם זה כדאי למוכר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nosmaning, -
פשוט רוע לב! 1 2
מאת itamarg- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.break.com/movies/clownwake28.html
הודעה אחרונה מאת .liron.,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,004 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- דובצע
- elyas
- vigi
- lanosforce
- master car
- SurfHigh
- Nissim123
- davemustaine87
- ANUTKK
- yoav911gt2
- Tal7