Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאזא ואמיול בשביתה ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החמור שלי מוריד על 120 או 130 ק"ב, אולי הוא בכלל סוס...

לא נדיר.

השאלה מה מורידים - קובץ פופולרי או לא.

וגם, מס' הקבצים שמורידים.

אם מורידים הרבה קבצים לדוגמא, כל קובץ על 10K, אפשר לצבור מהירות כוללת.

אני לדוגמא, הורדתי על 170K מהאימיול (יכול להעלות תמונה לספקנים), אבל הורדתי בסביבות 15 קבצים.

המשימה הקשה זה להוריד קבצים בודדים במהירות גבוהה - 30K ויותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה בולשיט,הסיבה היחידה שאנשים ממשיכים להחזיק את קאזה מותקנת במחשב שלהם זה רק בגלל שהיא מלאה בפורנו,והדבר היחיד שקאזה מורידה באמת מהר זה פורנו!

בכל דבר אחר החמור ושותפיו מתעלים על קאזה.

אני אומר לך בתור עובדה שאני מוריד את הפרקים החדשים של אבודים (לדוגמא) בחמור וזה לוקח לי שבוע, ובקאזה זה לוקח לי חצי שעה.. זאת עובדה.

עכשיו יכול להיות שיש אנשים שנהנים להשקיע מזמנם בפתיחת פורטים והתעסקות בלתי נגמרת עם הפיירוול.. אני לעומת זאת נהנה לראות אבודים.. אז מה שאני עושה זה מוריד שתיים שלוש גרסאות של אותו פרק (לפחות אחת מהן תרד מאוד מהר, אולי האחרות קצת פחות) הולך לאכול, חוזר, אחת מהן (לפחות) כבר סיימה להוריד... אני רואה את הפרק להנאתי.

אין פשוט מזה..

עריכה:

המשימה הקשה זה להוריד קבצים בודדים במהירות גבוהה - 30K ויותר.

you just proved my point :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עזבו חמור ועזבו קאזה, הכיטוב זה טורנטים. מוריד קבוע על 180 ללא חשש לזיופים ופלוס יש שם הרבה יותר דברים חדשים מאשר בחמור ובקאזה.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, אתה צודק - אבל יש מגבלה מאוד גדולה בינתיים בתחום הטורנטים.

החומר מתחלף מאוד מהר, משמע רק חומר חדש מאוד נמצא בחליפין, עד שהוא יורד משיתוף.

כמו כן, לא תמצא חומר ישראלי, כמעט בכלל.

למרות זאת, אתרים פרטיים דוגמאת TL,TB,ST ועוד, מספקים אכן הורדות מהירות מעל 100K עד 180K+ קבועים.

פורסם
gsi16v למה אתה משתמש בגירסה ישנה של האימיול? יש לה יתרונות?
יש לה את היתרון הכי חשוב:

לא משתפת

ובנוסף שהיא לא מעלה , היא ללא התקנה , תמיד המזהה גבוהה ולא תוקעת המחשב ומוריד כמו סוס (או חמור..או שניהם !?)

רע מאוד לקהילה (לא להציק לי..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ל240, החמור שלי מוריד כל סרט על מהירות כזו ולא התכוונתי למהירות כוללת של כל הקבצים, זה לא קורה לכל סרט שאני מורידה אבל לרובם.

פורסם

ובסוף הוא נישאר פרד

ומשחק גם זוג או פרד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקשר לבעיה של פותח השרשור:

הדרך הכי פשוטה היא, פשוט לשנות בחיפוש (למעלה) מחיפוש ב"גלובל סרור" לחיפוש ב"קאד".

וזהו הכל יעבוד נהדר.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...