Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי שומע את "long tall sally" בביצוע ליטל ריצ'רד, נזכרתי בשיר שתמיד רציתי להוריד, וכרגיל לא ידעתי את שמו.

החכמים בינכים יגידו, חפש בגוגל את הליריקה.. אז זהו, שגם את המילים אני לא זוכר.. רק את הנעימה..

ואיך זה מתקשר לנושא של שירים מתוך סרטים? אז ככה. קחו אוויר.

ישנו סרט שיש בית ויש משפחה עם איזה ילד, והילד עובר דירה או משהו כזה, והמכשירים החשמלים נשארים בבית.. והם הכי בבאסה שלהם, ורוצים להתאחד עם הילד האהוב.. (כן, המכשירים החשמלים חיים.. זה מצויר אם אני לא טועה...) יש שם שואב אבק, שמיכה חשמלית, רדיו, ועוד כמה חפצים, לא זוכר במדויק..

עכשיו, השיר. כשכל המשפחה נוסעת המכשירים החשמלים, לפני הבאסה, עושים חינגה רצינית ומתחרעים אחושילינג, והרדיו רץ ומקפץ ו"מנגן" את השיר הזה..

והשאלה היא, אחרי כל זה, מה שם הסרט, ומה שם השיר?

תשובות/מענות/הודעות נאצה/מכתבי המלצה לאישפוז פסיכאטרי ייתקבלו בברכה.

יום נעים.

אור.

פורסם
בעודי שומע את "long tall sally" בביצוע ליטל ריצ'רד, נזכרתי בשיר שתמיד רציתי להוריד, וכרגיל לא ידעתי את שמו.

החכמים בינכים יגידו, חפש בגוגל את הליריקה.. אז זהו, שגם את המילים אני לא זוכר.. רק את הנעימה..

ואיך זה מתקשר לנושא של שירים מתוך סרטים? אז ככה. קחו אוויר.

ישנו סרט שיש בית ויש משפחה עם איזה ילד, והילד עובר דירה או משהו כזה, והמכשירים החשמלים נשארים בבית.. והם הכי בבאסה שלהם, ורוצים להתאחד עם הילד האהוב.. (כן, המכשירים החשמלים חיים.. זה מצויר אם אני לא טועה...) יש שם שואב אבק, שמיכה חשמלית, רדיו, ועוד כמה חפצים, לא זוכר במדויק..

עכשיו, השיר. כשכל המשפחה נוסעת המכשירים החשמלים, לפני הבאסה, עושים חינגה רצינית ומתחרעים אחושילינג, והרדיו רץ ומקפץ ו"מנגן" את השיר הזה..

והשאלה היא, אחרי כל זה, מה שם הסרט, ומה שם השיר?

תשובות/מענות/הודעות נאצה/מכתבי המלצה לאישפוז פסיכאטרי ייתקבלו בברכה.

יום נעים.

אור.

אור זהו זה וודאי, בילבול (שירשור הסוסיתא), חוסר התמצאות, מילמול יש אולי גם איזה רצון עז בלתי נשלט לח.... על מכוניות ???!!!

אירית

פורסם

מכיר את הסרט, בסוף הם מגיעים לפירוקיה ואחד מהם נגרט אם אני לא טועה. היה שם עוד איזה מכשיר שהיה הדמות המרכזית.....

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

"The Brave Little Toaster"

איך נזכרת בסרט הזה...

:smile:

misc_bltoaster2.jpg

BraveLittleToaster.jpg

109404l.jpg

bravelittletoaster.jpg

brave_little_toaster.jpg

יש לך

כאן אתר עם מידע חביב, כולל קולות השחקנים וציטוטים...

היה נחמד (מאוד) להיזכר...

אך, האינטרנט הזה...

:shock:

(כנראה שהתבלבלת בפורום?)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
זה לא עלה ירוק - זה סבאל'ה ירוק.. :hihi:

שו? ווס? וואט? צ'נג צו'ג צינג?

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
את זה בחיים אני לא אצליח לאיית!!!
קובידו???
פורסם

נזכרתי בנושא שפתחתי ואמרתי, טוב בואו נבדוק מה המצב..

נכנס לאופטופיק, וכלום.. מחקו לי? למה..??

מסתבר שאני סתם מסטול.. או וול..

תודה רבה לחולה הגה!

ותודה לשאר החברים שעשו את הדיון צבעוני יותר..

אם אחד המהנהלים יוכל להעביר לאופטופיק, אני אודה לו גם.

אור.

• תוכן חדש...