אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום פרצו לי לאי סי קיו ואני רואה שאני מנסה להכנס הסיסמה שגויה. איך אני משחזר את הסיסמה או משהו דומה? אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למישהוא יש מושג היכן ניתן לקנות רק את הבסיס(הרגליים) של כסא מנהלים משרדי? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. במרפסת שרות בביתי, החליטו להתנחל יונים, וזה הפך למטרד של ממש. הם הקימו לעצמם ממש בית, מאטבי כביסה שנפלו, מקלות ועוד. הם רועשים ביום ובלילה, ומפריעים למנוחה. הם החלו להטיל את הביצים שלהם גם כן. ואין צורך לדבר בכלל על כמות "השחרורים" שהם עושים שם. חשבתי על שטיפה של המקום ותליית רשת - הבעיה היא שזה די מסובך, מדובר בשטח גבוה למדי, של בסביבות 2 מטר אם לא יותר, ורוחב גם כן של סביבות 2-3 מטר. בהנחה שלא בעיה להשיג רשת, באיזו צורה ניתן להרכיב את הרשת? בכדי להכניס לשם סולם, יהיה גם כן צורך בפירוק חבלי הכביסה כמדומני. למישהו יש ניסיון בהרכבה? יש עוד רעיונות?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
לאור הביקוש הרב אני פותח עוד סקר(ברשות המנהלים... ושמיים כמובן!) באיזה רכב נוהג השטן? אני אישית חושב שזו אנזו FXX בהזמנה אישית כמובן וכמובן בצבע אדום להבות לוהט...
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.meganame.ru/uploads/20060310/video/frauentag.wmv
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מחפש מישהו בעל מאזדה 626 שנת 2000 עם כל התוספות האפשריות כגון ספויילר וסנרוף. אני מעוניין לדעת כמה עולה כל דבר ואיזה עוד תוספות קיימות לרכב, וכמה כל התוספות הללו עולות. מחיר מפורט ואיפה הוא עשה את התוספות הללו. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=53426 תודה קובי. -------------------------
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
-
שיר הRICER
מאת aliku- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://videos.streetfire.net/hottestvideos/2/AE341170-D6ED-4311-BB48-9B5029858254.htm נחמד
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://d56.yousendit.com/C/0IJD21XNG0ND10OAXW99ULHI24/Renault5_1.wmv שימו לב לעשן מהבלמים...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מערכת ההפעלה(ווינדווס אקס פי) היה מביא לי מסך כחול מדי פעם ועושה ריסטרט. שאני אומר מדיי פעם זה כל כמה דקות, אין זמן לכלום, החלפתי זיכרון וניסיתי מחדש ועדיין היה עושה את הבעיה הזאת. פירמטתי את כונן c שעליו יושבת מערכת ההפעלה, התקנתי ויינדווס, ובאמצע ההתקנה הוא שוב עשה את המסך הכחול הזה, מה לדעתכם הבעיה?
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום כולם! אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשלוח פקסים ישירות מקובץ וורד למס' טלפון. התוכנות שהתנסתי איתן עד עכשיו חייבו מודם רגיל, מה שאין ברשותי. יש דרך לשלוח פקס שלא באמצעות מודם אלא דרך ADSL? חן חן, איתמר.
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
תבקשו את אולגה 0508295475
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כמה לדרוש על שטיפת רכב (פנימי+חיצוני) שטיפה חיצונית ידנית (לא במכונה)+וואקס שטיפה פנימית (ריפודים, שטיחים, פלסטיקה וכו') כמה לדעתכם עליי לדרוש? (החומרים שלי)
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה? יש לי NERO ד"א. כל ההוראות שמצאתי ברשת לא ממש עזרו לי.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מול חברת חשמל באשקלון שורצים כרישי פטישון בשל הדגה העשירה במקום. עובד חברת חשמל צילם כמה מהם מגשר המסוע של ח"ח (פורסם בפורום הישראלי לדייג ע"י בנצי) לכלל ציבור הצוללים להיזהר, הם מאד תוקפניים!
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://he.metacafe.com/watch/83865/drinking_and_driving/ האם הטיפש מבין השניים הוא זה ששותה ונוהג ולא יודע איך קוראים לו, או זה שיושב במושב ליד זה ששותה ונוהג ואמור להיות ברמת מודעות קצת יותר גבוהה?
הודעה אחרונה מאת Alexa, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
טוב אני לא מחפש תגובות או ויכוחים מה יותר טוב או כיפי או מהיר אלא פשוט לחלוק איתכם את היומיים האחרונים אז ככה -בשנת 97 החלפתי את הפיאט קופה שלי {אדומה}שנת 96 בקופה חמש 98 חדשה. באותה תקופה שיפורי הרכב בארץ היו לא יותר מבדיחה והקופה היתה בהחלט מהספורטיביות הטובות יותר של תקופתה,אחרי כשנה עת התגרשתי החלטתי כי יש למכור את הקופה היות ועמדתי לפני דף חדש בחיי. העובדה כי גמעתי כ80 אלף קמ בשני הקופיים שלי גם גרמה לי לחשוב כי מיציתי את העינן והגיע הזמן לחזור למוטב ,דהיינו הצבק חזק. היא לכך התעלמתי מהעובדה שכל רכב שניסיתי לא דיגדג את הקופה לא כרכב ספורטבי ולא כחבילה{למעט האימפרזה}והמרתי את הקופה בברבו hgt חדשה ואפילו משופרת קמעה שהוחלפה בzx- 16v שהוחלפה ב-306- gti שהוחלפה …
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה אחד החגים שאני יותר אוהב, אני אוהב לראות את הילדים הקטנים עושים פוזות עם התחפושות זה משעשע אותי מאוד ומזכיר לי נשכחות. בכל מקרה, שימרו על עצמכם בחג הזה מפני השמנת יתר ובגלל שהיה לי משעמם ביום שישי בערב הכנתי משהו טעים בגודל לא רגיל היו עוד הרבה חוץ ממה שבתמונה, תהנו ותזילו קצת ריר
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, ניסיתי להנמיך את הרכב לבד בPHOTOSHOP אבל אני לא ממש מבין איך עושים שם משהו :0 תהיתי אם תוכלו לבצע את הדברים הבאים על הרכב: ג'אנטים 17" (כשהמקוריים 15") בסגנון ה MULTISPOKE, לדוגמא: הנמכה כמובן שלא יראה כמו ג'יפ וגם צביעת הפלסטיקים השחורים בצבע כסף (הצבע של האוטו) אם אפשר אז גם ספוילר בסגנון עכשיו התמונה המקורית היא פה: תודה רבה אנשים אתם עוזרים לי מאוד!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי שאלה ממש חשובה לי ידוע כי אנטנה של סלולרים מיצרת קרינה מסוכנת לאיזור שבו היא מוצבת אבל שאלתי היא על אנטנה של מוטורלה ( קשר של מוניות ומשטרה ) מה המסוכנות שבה אים יש הבדל בין האנטנות ? תודה אורי
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכם. יש פה מישהו שיודע לעבוד עם פלאש ברמה טובה משהו בסגנון שיש באתר Tipo.co.il אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אין לכם מה להפסיד תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, בזמנו, כהפורום האופנועים חי כאן, הכותרת התאימה, אבל עכשיו כשהם מזמן עברו לפולגז, לא צריך לשנות מכוניות ומוטוריקה? למי שלא הבין אני מדבר על הכותרת שמלמעלה:"מכוניות ואופנועים \ מוטוריקה".
הודעה אחרונה מאת nitch, -
בגלל שפורים בפתח חשבתי לפתוח על ת'רד תחפושות מקוריות כל אחד יעלה איזה רעיון או למה הוא מתחפש. אני בעצמי מחפש תחפושת מקורית!!
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר תענית אסתר. לא לשכוח שאחרי תפילת מנחה יש קריאת המגילה. לא לשכוח להיות נוכח בשעה זו, כדי לצאת ידי חובה. שבוע טוב. חג שמח. עוז.
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
אחת הפרסומות הכי מצחיקות לרכב טיוטה.
מאת Guest תמיר .א.- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1142071535/Funny_Toyota_Ad קבלו !! תמיר
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל תותחי האלקטרוניקה : אני צריך לבנות מעגל שמדליק לדים לפי התנגדות.... זאת אומרת : יש לי חיישן כלשהו שמציג התנגדות של 2 קילו אום, ויורד בהתאמה למה שהוא מודד עד 0 קילו אום (אני מעריך...אבל זה לא משנה לצורך העיניין אני אבדוק את זה אחרי זה.......) בקיצור החיישן הזה יכול לקבל 12 וולט אז מה שאני חשבתי זה דבר כזה : בצד אחד להכניס לו מתח 12 וולט וככה בצד שני אני אקבל עוצמת מתח משתנה - לפי ההתנגדות שהוא מציג עד פה - אם יש למישהו השגות בנושא למה זה לא יעבוד אני אשמח לשמוע ברגע שיש לי לדוגמא 12 וולט שעוברים דרך התנגדות 2K מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות שכל נגיד ירידה של 200אום ידלק לד אחר ? מקווה שהבינו אותי - בתודה עתיד (אם אין פה מי שיודע - אני אשמח אם מיש…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
רציתי לפתוח פה ת'רד למען כאלה שלא מודעים/לא בטוחים בקשר לתרומת אברים. http://www.health.gov.il/transplant/card.htm מורתי לביולוגיה דיברה על כך באחד משיעורי הביולוגיה, ולאחר מחשבה עם עצמי החלטתי לתרום את עצמי במיקרה של מוות מוחי(חס וחלילה). המורה שלי לביולוגיה אישה יחסית ידועה. היא השתתפה בהרבה ראיונות בחדשות וגם הייתה פירסומת שלה בטלוויזיה. המקרה הוא כזה(לא אגיד את שמה, למרות שאין לה בעיה עם זה, מכיוון שיש המון מכתבים שלה באינטרנט והיא גם מופיעה בטלוויזיה לפעמים, ככה שזה לא סודי) לפני כמה שנים ניפטרה הבת שלה מסמים. האישה הזאת פשוט אישה מופלאה! היא תורמת את כספה ומתנדבת לכל מיני אירגונים, בנוסף היא אימצה 3 בנות. לפני כמה ימים היא סיפרה לנו על "אדי"-כרטיס תו…
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
ערב טוב, ברצוני לקנות למען שבט צופים חולץ באזנטים. ערכתי חיפוש בכמה חנויות ולאף אחד לא היה מושג לגבי זה.. היה מקום אחד שמכר אבל הוא מכר ב400 שזה מחיר לא פראקטי כי לפי מה שאני הבנתי אחד אמור לעלות בסביבוץ ה300-200... מי שיודע איפה אפשר ליקנות במחירים שרשמתי מוזמן להגיב.. שבוע טוב, גל
הודעה אחרונה מאת sarochgal, -
Bumper stickers 1 2
מאת RACEPAK- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם תעלו רעיונות ל Bumper stickers. If you can read this, I can hit my brakes and sue you. של דניאל: HOW AM I DRIVING? race me and find out! Cover me. I'm changing lanes. I'm not as think as you drunk I am. Rehab is for quitters. Caution: I drive like you do Be nice to your kids. They'll choose your nursing home "my doctor told me it's ok to smoke v8" "If you can read this..you're too fucking close" how's my driving? 1-800-EAT-SHIT "If you don't like my driving, get off the sidewalk.
הודעה אחרונה מאת aliku, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
טוב אז למען הידיעה הכללית הייתי חייב לשאול את זה. מידי פעם אני רואה אנשים שעומדים עם מצלמה וחצובה צהובה. לא ממש הבנתי מה הם עושים. אשמח לתשובה , תמונה מצורפת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כחלק מפעילות התנדבותית אצלינו בחברה אנחנו רוצים להקים מעבדת מחשבים במקום קהילתי. אם מישהו שידרג לאחרונה את המחשב או את הצג ואין לו מה לעשות עם החומרה הישנה ,אם מישהו עובד בחברת היי טק שמשדרגים שם את המחשבים כל שני וחמישי ואין כ"כ מה לעשות עם הישנים, או באופן כללי, אם למישהו יש רעיון איך להשיג מחשבים כאלה , נא ליצור איתי קשר בה"פ. המחשבים צריכים להיות טובים ו"לסחוב" אפליקציות פשוטות של OFFICE ואינטרנט, לא הרבה יותר מזה . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid