Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשלוח פקסים ישירות מקובץ וורד למס' טלפון.

התוכנות שהתנסתי איתן עד עכשיו חייבו מודם רגיל, מה שאין ברשותי.

יש דרך לשלוח פקס שלא באמצעות מודם אלא דרך ADSL?

חן חן,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי פעם הייתה תוכנה בשם winfax...

תנסה להריץ חיפוש באחד הפורטלים (וואלה, נענע, GOOP) - באזור התוכנות: ותקיש "פקס"/fax

.

בברכה!

יונתן.

פורסם

כדי לשלוח פקסים צריך מודם-פקס.

מכיוון שהמודם שלך הוא לא פקס - אי אפשר.

מה שכן, יש כמה שירותי אינטרנט שמאפשרים שליחה וקבלה של פקסים. שווה להעיף חיפוש ברשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי פקס נשלח באמצעות הטלפון (עדיין),

ניתן לשלוח ישירות עם תוכנת Word,

או כמו שצינו חברי יש הרבה תוכנות יעודיות,

מחירו של מודם הוא פחות מ-60 ש"ח אז אמליץ פשוט להוסיף מודם.

בהצלחה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני חושב שאתם שוכחים להסביר לו, שמדובר בעצם במודם מהסוג של האינטרנט הקווי הישן.

אם יש לך אחד כזה, אתה יכול להסב את השימוש בו לפקס.

פורסם

וואי... ואני בכלל שכחתי שהרי הADSL/כבלים לא מאפשרים משלוח פקסים... (באמת היה לי את התוכנה ממש מזמן! - עוד בתקופת המודמים)

שמע.... לפי דעתי - אם אתה מתכנן לקנות מדפסת בזמן הקרוב - פשוט לך על מכונה משולבת של HP - עם פקס מובנה.

יש לך גרסה אחת (גדולה כזאת) באיזה 1600 שקל, וההרבה יותר זולה (ונראה לי כמעט באותה איכות) ב700-800 שקל.

גם תקבל פקס, גם מכונת צילום, גם סורק למחשב, גם קורא לכל סוגי כרטיסי הזכרון, וגם מדפסת איכותית! יש לי אחת כזאת בבית (הגרסה היקרה), ואני פשוט נהנה מכל רגע ממנה!!! מומלץ ביותר וחוסך מקום וכאב ראש של 3 מכשירים נפרדים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מה הוא שאל מה אתם עונים לו.

לקנות פקסמילה?

אפשר, כמו שאמרו, תוכנת WINFAX של סימנטק אם אני לא טועה...

לא צריך מודם פקס, מודם מעפן רגיל יעשה את העבודה.

כל הפרוצדורה לא מסובכת מידי.

בהצלחה.

כן כן, לא לא.

פורסם
וואי... ואני בכלל שכחתי שהרי הADSL/כבלים לא מאפשרים משלוח פקסים... (באמת היה לי את התוכנה ממש מזמן! - עוד בתקופת המודמים)

משלוח פקסים דרך אדסל/כבלים לא אפשרי בגלל שהטכנולוגיה השתנתה(בזמנו(ולעיתים עדיין היום) המודמים היו עובדים בתחום הנשמע, והיום אדסל משתמש בתחומים שהאוזן האנושית לא שומעת - ולכן השימוש המקביל בטלפון על אותו קו, וכבלים, זה בכלל אופטי!)

בכל מקרה פקס זה בעצם מודם, ובשביל לשלוח פקסים אתה צריך מודם פקס. מכונה משולבת באמת תעשה את העבודה יפה, מצטרף להמלצה, ואם אתה לא צריך כזה דבר מגודל בבית - קנה כרטיס PCI של מודם-פקס(רצוי של חברה נורמלית), ופשוט שלח את הפקסים בעזרת התוכנות המובנות של ווינדוס(או יוניקס/לינוקס/וואט/אבר)

פורסם

בשורה התחתונה:

פקס אפשר לישלוח דרך מודם אנלוגי (56K ודומיו)

אפ יש לך סורק אז תוכל ליסרוק מסמך ולפקסס אותו ממש כמו כל פקסמיליה

אם אתה קונה מכונה מדפסת משולת אז רכוש אותה ללא פקס וקראית כרטיסי זיכרון,

ככה אחד שעולה 1500 עם הפיצרים תעלה 600 בלי (והרי אתה גם לא הולך להדפיס תמונות כי זה ממש פיגור שיכלי לעשות דבר כזה בבית)

והיא תשמש אותך בנוסך לחסיכת מקום גם כפקסמיליה כמו שתיארתי מעלה

תוכנה לפקס יש מובנית ב XP וכמובן שיש תוכנות צד שלישי שהטובה מיביניהם זו WINFAX של סימנטק

דרך חיבור פס רחב אפשר לישלוח פקס רק דרך אתרים שמציעים שירות זה ללא צירוף מיסמכים סרוקים אלא רק כטקסט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, הבנתי.

חשבתי שאפשר להתעלות על קדמת הטכנלוגייה...

תודה חברים!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה מצחיק? תוכל לשלוח לכל מקום שתרצה ואתה בכלל לא צריך אפליקציה מותקנת-רק אינטרנט

30$ זה כמותי-עלות שליחת פקס היא בערך סנט אז תעשה את החישוב

סמוך עליי-זה מקום העבודה שלי

רוי

פורסם

מרוב שאתה עובד שם אתה לא יודע שזה דמי כניסה ?!

המחיר הוא 14 דולר בחודש. זה הרבה כסף יחסית לזה שאפשר עם WINFAX לעשות את זה בעלות של החיבור.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...