Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטרדי יונים... יש פיתרון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במרפסת שרות בביתי, החליטו להתנחל יונים, וזה הפך למטרד של ממש.

הם הקימו לעצמם ממש בית, מאטבי כביסה שנפלו, מקלות ועוד.

הם רועשים ביום ובלילה, ומפריעים למנוחה.

הם החלו להטיל את הביצים שלהם גם כן.

ואין צורך לדבר בכלל על כמות "השחרורים" שהם עושים שם.

חשבתי על שטיפה של המקום ותליית רשת - הבעיה היא שזה די מסובך, מדובר בשטח גבוה למדי, של בסביבות 2 מטר אם לא יותר, ורוחב גם כן של סביבות 2-3 מטר.

בהנחה שלא בעיה להשיג רשת, באיזו צורה ניתן להרכיב את הרשת?

בכדי להכניס לשם סולם, יהיה גם כן צורך בפירוק חבלי הכביסה כמדומני.

למישהו יש ניסיון בהרכבה?

יש עוד רעיונות?

פורסם

בתור דייר בבניין טורמי מרובה-יונים אני יכול להגיד לך שהפתרון היחיד הוא רשת. ניסינו הכל: שרשרת דיסקים, בקבוקי מים, בובות, "עופי יונה" - החומר הדביק הזה, דוקרנים וחתול שלא הזיז להן במאומה...

היונים נקשרים למקום מסויים וחוזרים לקנן בו שוב ושוב. הפתרון היחידי הוא רשת.

יש רשתות חצי-שקופות שממש לא מרגישים אותן. זול ויעיל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את אחת הדירות הקודמות שלי עזבתי בגלל היונים שלא הצלחתי לגרש.

סבתא שלי סבלה ממטרדי יונים בדיוק אחרי שעברה לדירה חדשה, ושם המעבר לא היה אופציה, אז הבעיה נפתרה באמצעות רשת.

שים לב לא להשתמש ברשת נגד יתושים, שכן היא נסתמת מהר מאוד באבק, וגם נקרעת מהר מאוד כי היא דקה ועדינה.

מנסיון, השימוש ברשת פלסטיק עם חורים בגודל של בערך ס"מ על ס"מ או אפילו יותר הוא הכי יעיל, גם לא פוגע בזרימת האויר, וגם עמיד מאוד. הצבעים לבחירתך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לכם המלצות לגבי השימוש ברשת?

כלומר, איך לתלות בצורה נכונה?

אני מעדיף לעשות את זה לבד, אחרי שקיבלתי הצעת מחיר מזעזעת של 350 ש"ח.

חשבתי לנקות שם עם צינור בלחץ חזק, ולאחר מכן לתלות אותו - השאלה היא איך אני תופס את הרשת.

יש "מסתיר כביסה", כלומר מתכת שבנויה לכל אורך המרפסת בצורה כזו:

| | | | | | |

| | | | | | |

| | | | | | |

| | | | | | |

| | | | | | |

| | | | | | |

פורסם

שמע, קשה להדריך בלי לראות את המקום, אך תדאג לקשור אותה למשהו מקובע לקיר, לא למסתור כביסה...! הוא עלול להיתלש בגלל עומסי רוח וגשם, בבוא העת.

dirty old man

need love too

פורסם

יואל, תודה על התגובה.

"המסתורים" האלו, מקובעים לקיר בעזרת זווית ממתכת עם 2 אומים גדולים.

האם עליהם ניתן לתפוס את הרשת בעזרת אזיקונים, או שזה דורש משהו חזק יותר?

לא עלה לי רעיון אחר, מכיוון שמדובר בסה"כ ברשת מפלסטיק, והרבה דרכים לחזק אותה אין.

יש אפשרות לחזק איכשהו עם ברגים? להוסיף איזושהי תוספת?

פורסם

מספיק לך ברגים עם דיבלים לקיר ולקחת רשת שהיא מאלומיניום ועם חורים גדולים וזה גם לא יקר...

רק אל תסתכן בגלל היונים תראה אולי עדיף לך שאיש מקצוע יעשה את זה, אם יש..

פורסם

זה לא מעט עבודה. 350 ש"ח זו הצעה סבירה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתם אומרים שזו הצעה סבירה, אז כנראה שאלך לבעל מקצוע - למרות שהייתי בטוח שאפשר לעשות זאת לבד, למרות שכמו ששורוק (?!) אמר, יש לא מעט עבודה.

אם למישהו יש רעיון, או שעשה לבד ויכול לפרט מעט - שיגיב בבקשה.

תודה לכולם.

פורסם

ואין צורך לדבר בכלל על כמות "השחרורים" שהם עושים שם.

QUOTE]

תפוס את היונה שנראית לך הכי דומיננטית-וחרבן עליה בחזרה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מנסיוני, על פי רוב, לא ניתן לסמוך על הברגים של מסתור הכביסה שיחזיקו את עצמם, בטח שלא עומס נוסף [הרשת ספוגה מים ומתבדרת ברוח] שלבטח גדול ממשקלו של מסתור הכביסה, ובוודאי שלא לקשור את הרשת למסתור הכביסה, וברור שלא באזיקונים...

תצטרך לדעתי ברגים עם לולאה בסופם, וחבלי קשירה מתאימים. ההבדל בין סוגי הברגים הוא שקלים בודדים, כך שאין טעם להתגרזן. אם יש לך ידיים וכלים לקדוח חורים בקיר, להכניס דיבל מתאים ולקבוע בתוכו בורג עם לולאה, עשה זאת. אם לא, הזמן בעל מקצוע.

מתוך הנחה שלא סביר שיגרם נזק בגלל נפילת הרשת, אך יגרם נזק רב מנפילת מסתור הכביסה...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...