Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשוט רוע לב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגלתי על הרצפה

ואז קמתי.

ואז ראיתי את הסרט.

ודמעות הציפו את עיני.

ויאמר ה' (אח של יהווה): "נו רבאק! מה מצחיק פה!!"

פורסם

ווא ווא, וואלה באח'תי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עכשיו הוא גם מגמגם?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איזה מזעזע זה!!

פעם אחת קרה לי מקרה דומה...

מכירים את זה שאתם שוכבים עם הפנים לקיר, וממש מ-ר-ג-י-ש-י-ם שמישהו מתקרב אליכם מאחורי הגב, ואתם פשוט פוחדים מדי מכדי להסתובב??

אז פעם אחת יצא ככה שהסקרנות פשוט הרגה אותי, והסתובבתי, ופתאום הבחנתי בצללית של אחותי ממש חצי מטר ממני!!! היא רצתה לקחת משהו מהמיטה (לא זוכר, זה היה פלאפון או משהו)... וניסתה לא להעיר אותי...

פאק איך קפצתי!! אני חושב שזינקתי לאיזה מטר באוויר!!

בברכה!

יונתן.

פורסם

האמת שגם לי קרה המקרה הזה, שאתה חושב שמישהו מתקרב אלייך אבל זה קורה לי רק כשאני מתעורר מסיוט! ומנסה כמה שיותר מהר להרדם כי אני חושב שבאמת משהו הולך לקרות!

או שקורה לי שאני חולם שיש לי פצע פתוח(דוגמה) נגיד על הפנים ואז בשיא אני מתעורר ומפחד לגעת בפנים כי אני חושב שבאמת הפצע שם! ואז אני חוזר למציאות.

או שיש את הקטע שאתה יושן טוב טוב ופתאום מתעורר ונלחצה לך היד מתחת לגוף ואתה לא יכול להזיז אותה כי לא מגיע אליה דם! ואז מרוב שהיא כבדה אתה מרים אותה עם היד השניה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

או שיש את הקטע שאתה יושן טוב טוב ופתאום מתעורר ונלחצה לך היד מתחת לגוף ואתה לא יכול להזיז אותה כי לא מגיע אליה דם! ואז מרוב שהיא כבדה אתה מרים אותה עם היד השניה!

אוי זה כל כך מעצבן! קורה לי הרבה בזמן האחרון...

בנאדם מסכן מאוד... אבל אני מרחם יותר על המבהיל... איזה מכות הוא יחטוף אחרי שהמסכן ההוא יתעשת ויחליף מכנסיים... :-P

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
האמת שגם לי קרה המקרה הזה, שאתה חושב שמישהו מתקרב אלייך אבל זה קורה לי רק כשאני מתעורר מסיוט! ומנסה כמה שיותר מהר להרדם כי אני חושב שבאמת משהו הולך לקרות!

או שקורה לי שאני חולם שיש לי פצע פתוח(דוגמה) נגיד על הפנים ואז בשיא אני מתעורר ומפחד לגעת בפנים כי אני חושב שבאמת הפצע שם! ואז אני חוזר למציאות.

אמרתי לך שהכדורים האלה לא טובים!

פורסם

אני לא משתמש בשום כדורים חוץ מנורופן כשיש לי כאבי ראש!

פורסם

ואללה.

גם לכם קורה הקטע הזה שאתם מתעוררים באמצע הלילה ובטוחים שאתם נפוליאון?

ואז אתם קמים ומחפשים נוצה לכתוב מכתב למרשלים בחזית, ומתעצבנים שאין מפה של פרוסיה בבית ומתחילים לצעוק על ג'וזפין ואז פתאום האשה מתעוררת ואומרת לכם להפסיק לצעוק בצרפתית ולהוציא את היד מהמכנסיים, ואתם מתביישים להגיד לה שהיד לא במכנסיים אלא על הבטן כי חשבתם שאתם נפוליאון בגלל שזה פדיחה.

ואז היא שוב לא מרשה לכם לראות סרטים כחולים לפני השינה.

איזה בעסה שזה קורה, הא?

אמנם צרת רבים נחמת טיפשים, אבל מרגיע לדעת שזה קורה לכולם.

• תוכן חדש...