Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוף טופיק בנושא ניקיון :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

שאלה קצרה.

בבית בו אני עובר לגור (לבד!!) , לא גרו כבר המון זמן, והרצפה שם מטונפת ברמות.. אני מניח שאקונומיקה לא יוריד את זה, שאלתי אליכם , האם יש חומר חזק באמת שיחזיר את צבע הבלאטות למה שהיה פעם?

לדוגמא:

balatot1kj.jpg

למעלה רואים את הצבע של הבלאטות כמו שהיו פעם פחות או יותר, והריבוע החום הזה הוא לדעתי שמן או משהו בסגנון ..

האם יש משהו ממש חזק שיוריד את זה?

אשמח לכל תגובה.

פורסם

אורן שלום

יש לי פתרון אך חוששני שהוא "טוב" מדי. חומצת מלח... היא תסיר לך את הלכלוך שהצטבר שם, זה בטוח.

אולי תנסה לדלל אותה עם מים...

אולי כל המסירי אבנית למינהם...

אבל כיוון שאנחנו ב-C.F אתן לך את הפתרון אולי הטוב מכולם, פוליש.

בדיוק כמו על צבע רכבך, גם בבלטות, שיוף השכבה העליונה תיתן את התוצאות הטובות ביותר.

לא לשכוח ווקס אח"כ כמובן.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

יש מנקי רצפות שזה המקצוע שלהם - הורדת כתמים עיקשים במיוחד.

אם מדובר בבית מושכר - יכול להיות שתוכל להפיל את זה על הבעלים.

העלות היא ~400 ש"ח לחדר גדול.

פורסם

החבר'ה מעליי צודקים.

אני לא יודע אם זה יעניין אותך בכלל, אבל אקונומיקה תגרום לרצפה לאבד את הברק שלה (אל תשאל איך אני יודע..).

בכל מקרה, אתה יכול לנסות עם סיליט בנג - חומר חזק מאוד שמנקה לכלוכים עקשים.

יש לך גם את החומצות למיניהם, שאתה יכול לנסות לשפוך בפינה קטנה, ולראות מה זה עושה.

במקרה הגרוע ביותר, תנסה ללכת על פוליש.

אבל - אני מאמין שהבעיה הזו אמורה בעצם ליפול על הבעלים, שכן זה לא ממש מאפשר מחייה נורמלית בבית.

ממש פורום עקרות בית נהיה פה.... :roll:

בהצלחה.

פורסם

לא לשים חומצת מלח!!! זה עושה חורים קטנים בבלטות ואחרי זה אתה תרגיש כאילו אתה הולך על חול "זיף זיף"...

בקיצור, אתה תהרוס את המירצפות ע"י חומצת מלח...

שים אקונומיקה, תן לה לעבוד איזה 15 דק', ואחרי זה תשפשף את זה ע"י מטאטא כביש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ליסטן טו מי - יש לי נסיון בעניין.

עקב נסיון איטום כושל :-D באיזה עליית גג שגרתי בה פעם, כל הרצפה התמלאה לי בזפת קר.

טרפנטין ששימש להסרת הזפת רק המיס אותה והכניס אותה לתוך האבן של הבלטות, ויצאו כתמי חום מגעיל בדיוק כמו בכתם שהראית בתמונה.

ניסיתי באמת הכל - פוליש, אקונומיקה, כשפים ולחשים.

רק דבר אחד עוזר - מי אש = חומצת מלח מרוכזת מדוללת במים. קונים את זה בכל טמבור/הום סנטר.

שים לב : החומר מסוכן (!!!), זו חומצה מאוד חזקה שצורבת את העור מיידית. זה למעשה אוכל שכבה עליונה מהבלטות ומאוד כדאי אח"כ לעשות פוליש ווקס, אחרת כל הברק הולך לעולמים כי האבן מאבד את ציפוי הליטוש העליון שלה.

שים לב גם שלא תפספס חלק מהרצפה, כי אז יהיו לך חלקים לבנים וחלקים חומים.

בהצלחה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סוכם עם הבעלים שאני עושה את השיפוץ , והוא בתמורה מוותר על שכ"ד לחודש :) כך שיוצא שווה.

בכל אופן אני אנסה עם סילית ואקונומיקה. תודה לעונים, אני אשמח לעוד תגובות :)

פורסם

אגב, זו דירה בפ"ת? שהיא חלק ממבנה שחולק לדירות, ולאותה "דירה" יש מירפסת (שניסגרה ע"י עיטוף בברזנט)...?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש חומר לניקוי תעשייתי של LPS שנקרא PRECISION CLEAN הוא חומר לא תוקפני לבלטות ולדברים אחרי אבל מוציא הכל. אם גם זה לא יעזור אז רק פוליש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גילי, זו דירה שהיא חלק מבניין של 4 דירות נוספות, והיא מאחורה, ולא אין ברזנט או משהו ..

זו דירה בפני עצמה, ולא דירה גדולה שחולקה לכמה קטנות.. לא אהבתי את העניין הזה.. זו יחידת דיור

למה? :)

ושטיח לא בא בחשבון .. לא אוהב שטיחים..

פורסם

תזמין בעל מקצוע שיעשה לך פוליש וסגור עניין.

אגב - הגזים שנפלטים מחומצת המלח (מי אש) סופר רעילים . לא להשתמש בחדר סגור.

פורסם

אם יש לך קשרים זה הזמן להפעיל אותם.

במידה ואתה מכיר מישהו מתחום הבניה

קבלן/מהנדס וכו'

ניתן לארגן דרכם את המכונה של הפוליש.

אחרי שאתה עושה פוליש תזהר לא להחליק!

פורסם

ואתם אומרים שאישה צריכה לנקות... :)

אתם מבינים בזה הרבה יותר טוב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...