Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

יום שישי, השעה 15:30.

ההורים הפולניים בדיוק בעיצומו של השלאף שטונדה (או משהו כזה..מנוחת צהריים ביידיש מדוברת).

הציפורים לא מעיזות לצייץ והכלבים לא מעיזים לבנוח, שלא נדבר על השיירה שמפחדת לעבור.

פתאום ללא התראה מוקדמת צילצול בטלפון.

לרגע חשכו אוזניי, התרחישים רצו בראש, מישהו בטח מת או לפחות במצב אנוש בשביל להצדיק שיחה בכזאת שעה ביום שישי.

אני עונה, הדמעות כבר בהיכון לזלוג מעיניי, המפתחות של האוטו ביד, השער כבר פתוח, מחכה רק לדעת לאיזה בית חולים לנסוע מצידו השני של הקו עונה קול גברי עמוק: "שלום, זוהי הודעה מוקלטת. אנו שמחים לבשר לכם שהיום, באופן חד פעמי אתה מוזמנים לרכוש מיניבר בחצי מח".

הניתוק לא איחר לבוא. השער ניסגר, המפתחות חזרו למגירה והדמעות היתאדו מהעצבים....

זאת לא פעם ראשונה שזה קורא, אבל יש גבול, בד"כ זה בשעות נורמליות באמצע שבוע.

אולי זה טיפה דרמטי, אבל איך אני מוציא את המספר טלפון שלי מהמאגר המעיק הזה?

יש איזה טלפון שמתקשרים וזה נגמר? צריך לפנות לבזק?

צריך לשלוח מישהו לאישפוז?

ממתין לעזרה.

כן כן, לא לא.

פורסם

תנסה לפנות לבזק.. :roll:

אצלנו בשכונה יש כל הזמן פרסומות שכאלה מחנות א.ל.מ בקניון השכונתי..

בתור לקוחות די קבועים, אמא שלי דיברה איתם - והודיעה להם רשמית שבפעם הבאה שאנחנו מקבלים את ההודעה על "מבצע מכירות חורף" "מבצע מכירות מסכי פלאזמה וLCD" "מבצע מכירות לחגים" ווכו'..

אנחנו מפסיקים לאלתר כל קניה של מוצרי חשמל דרך החנות שלהם..

מאז לא קיבלנו מהם אף הודעה מוקלטת..

(מצד שני, התחלנו לקבל עכשיו מסניף הליכוד וסניף "קדימה" בעיר.. :?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המספר שלי בבית כבר חסוי 15 שנים.

תענוג.

לא סקרים, לא פרסומות ולא כלום.

מי שרוצה אותי ימצא דרך להשיג אותי... כל ישראל חברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המספר שלי בבית כבר חסוי 15 שנים.

תענוג.

לא סקרים, לא פרסומות ולא כלום.

מי שרוצה אותי ימצא דרך להשיג אותי... כל ישראל חברים.

איתמר.

בדיוק, כמו אצלנו... היו שולחים פקסים בלילה ומאז כבר 3 שנים הטלפון בבית חסוי וממש תענוג..

פורסם

אכן הכי טוב מספר חסוי.

אבל אם כבר מתקשרים אליכם כאלו מנג'סים - עדיף להשאיר את הקו פתוח ולא לנתק, כדי שלפחות יעלה להם קצת כסף וגם יתפוס להם את הקו כל עוד הם לא מנתקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעיה שבזק דורשת משהו כמו 100 (+ שליחת פקס,אבל זה שטויות) שקל על הפיכת הקו לחסוי, וזה נראה לי הזוי לחלוטין שאני צריך לשלם אפילו אגורה על שירות שאמור למנוע הטרדות.

כמו שספק אינטרנט ישלח אלי וירוסים למייל, ובשביל שהוא יפסיק לשלוח, אני צריך לשלם לו 100 שקל.

הבעיה גם שאני לא יודע מי מפרסם, כי עד עכשיו או שמייד ניתקתי, או שחיכיתי והקריין ביקש ללחוץ על 1,2,#,* וכ'ו.

חשבתי שאולי יש איזה מאגר של טלפונים שממנו לוקחות חברות הפירסום את המספרים.

אבל מסתבר שהמאגר הזה זה בזק.

איזו מדינה...מיוחדת במינה.

כן כן, לא לא.

פורסם

אתה טועה. המאגר הוא לא בזק.

החברות לא לוקחות את הטלפונים מהמאגר של בזק,ואם הן כן הן מבצעות עבירה חמורה על החוק.

המאגר של בזק הוא בסיווג עיסקי-סודי, ולא לא יוצאים משם מספרים.

רוב הסיכויים שהם קנו את הטלפון שלך מאיזשהו מאגר שאוסף מספרים בכל מידי דרכים וטריקים.

(או שהם סתם הולכים לפי דפי זהב).

• תוכן חדש...