Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק מגולשי הפורום ככאלו שהם בעלי טעם (לרוב) וידע תרבותי נרחב:type: ולכן אני פונה אליכם.

אבל ברצינות,למי שראה את הסרט רומיאו ויוליה ( לדעתי נעשתה גרסה מודרנית בשנים האחרונות, אני מדבר על הסרט הישן יותר) הייתה נעימה קלאסית שחזרה על עצמה מספר פעמיים במהלך הסרט והייתי מעונין לדעת האם מישהוא יודע את שמה ו/או את שם המלחין שלה.

אני יכול לעזור ולהגיד שחלק קטן מהמנגינה נוגן כעת (יום שישי בערב) באולימפיאדת החורף ששודרה בערוץ 2.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

NINO ROTA - הקש בגוגל ולמהדרין תוסיך ROMEO או JULIA

עריכה: אופס, 1,200,000 תוצאות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
NINO ROTA - הקש בגוגל ולמהדרין תוסיך ROMEO או JULIA

עריכה: אופס, 1,200,000 תוצאות...

השם מחייב ידע במוזיקה קלאסית yoo ?:wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אולי. ליתר דיוק - אם אתה רציני בקשר למוסיקה קלאסית,

אתה חייב להתעניין גם במכוניות. לראיה - קראיאן, המנצח הדגול ז"ל, וחיבתו הידועה למוטוריקה:

http://www.karajan.co.uk/cars.html

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האמת ששכחתי להודות HANS הוא בהחלט צדק, הנעימה הזו כבר נמצאת מאתמול אצלי במחשב.

איפה אני יכול למצוא מנגינות של צ'ייקובסקי באינטרנט?

אגב הסיליקה שלך?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
האמת ששכחתי להודות HANS הוא בהחלט צדק, הנעימה הזו כבר נמצאת מאתמול אצלי במחשב.

איפה אני יכול למצוא מנגינות של צ'ייקובסקי באינטרנט?

אגב הסיליקה שלך?

הלוואי :D, לא, סתם תמונה שמצאתי...

אימיול, תעשה חיפוש על tchaikovsky

• תוכן חדש...