Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה צה"לית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לתבוע את צה"ל על גרימת נזק בגוף (פגיעת בשמיעה, משרת ברעש וכתוצאה מיירי) אדם שמדבר טיפה יותר חלש, אני ממש לא שומע אותו ולפעמים מעוות את מה שהוא אמר, או בפלאפונים/טלפונים השמיעה שלי מאוד ירודה, ויש מסמכים שמעידים על ירידה בשמיעה ושינוי פרופיל צבאי.

העיניין הוא איך בדיוק הולכת הפרוצדורה?, כמה זמן נמשכת התביעה? יש טעם לשכור עו"ד? ע"פ הנתונים- על כמה אחוזי נכות מדובר אם זה בכלל נקרא אחוזי נכות? וגם על איזה סכומי פיצויים מדובר?

מופנה למי שכבר היה בסירה הזאת או שהיה במשהו דומה, או שפשוט די מתמצא בתחום!

Honda hornet 600

פורסם

היי אסי,

בדיוק אני מסדר את התיק למחר ומצאתי לי איזה עלון שמחולק עם הגיוס...(כן כן אני יודע, צעיר מת...)

בכל מקרה, להלן הטלפונים שאתה יכול לפנות אליהם:

ענף בריאות הצבא - מדור קידום בריאות: טל' אזרחי - 03-7376347/0

ענף בריאות תעסוקתית - תחום אקוסטיקה ואלמ"ג - אזרחי - 03-7376326

המכון לחקר נזקי הרעש - אזרחי - 03-9571475

תעשה חיים.

אלעד

נ.ב.: שאלה שעלתה במוחי עכשיו, לוחמים שנגיד נמצאים במארב או בפעילות, וצריכים לירות נחשפים לרעש בכמות גבוהה - זה לא גורם להם לנזק? אני יודע על הג'נטקסים אבל לא נראה לי שזה עוזר כשאתה יורה מספר מחסניות... שלא לדבר על מאג...

פורסם

לא יורים כל כך הרבה כמו שאתה חושב במארבים וכאלה , כשיורים ברובה רוב הרעש הנפלט הולך קדימה מהנשק זה משהו שלמדתי על בשרי , כשיורים לבד בלי אטמים הרעש לא עד כדי כך חזק אבל כשיורים לידך זאת כבר בעיה כל הכל נכנס לך בפנים ובאוזניים , כיורים עם מאג בלי אטמים פשוט מאבדים את השמיעה לכמה שעות וכל מה ששומעים זה צפצוף .

כל הזין אהה .

ים long time no

פורסם

וודאי שגורם לנזק דבר ראשון יש יותר רגישים לעיניין יש פחות, לא כל מי שנגרם לו נזק הולך להגיש תביעה וחבל שזה לא ככה....אני מפעיל d9 אז תבין לבד לאיזה רעש אני חשוף מלבד המטווחים שאנו עושים לפעמים.

ויפה אמר אור מרבית הפגיעה שזה בעצם הקש ששבר את גב הגמל, זה מטווח גדול שהיה לנו יריתי עם אטמים וגם הם לא עזרו, כי נגדים ששנה לא ירו בנשק שום דבר לא יעצור אותם מלהתחיל לפרק מחסניות בקצב מטורף ובין היתר זה בא על חשבון האוזניים שלי.

Honda hornet 600

פורסם

בתור מישהו שהוא גם כמעט חירש לגמרי, וגם נכה צה"ל הפרוצדורה היא כזו:

1. פונה לאגף השיקום במשרד הביטחון (תחפש לבד את הטלפון), ומבקש שישלחו לך טפסי תביעה. את יכול לתבוע בלי סיפורים מיוחדים רק עם עדיין לא עברו שנתיים מהשחרור.

2. לך לרופא שלך, בקש הפניה לאף אוזן גרון, וממנו בקש הפניה לבדיקת שמיעה.

3. לאחר שהגיעו הטפסים מאגף השיקום, מלא אותם, צרף אליהם מסמכים רפואיים ושלח.

4. תזומן לוועדה רפואית שתקבע את הנכות שלך.

אם עושים לך בעיות באיזשהו חלק מהתהליך, קח עו"ד. זה ישתלם לך בהמשך.

אם אתה עומד בקשר עם המכון לחקר נזקי הרעש שצויין באחת ההודעות מעלי, תתעקש לדבר רק עם עידית. היא מפקדת המכון, ואדם סימפטי מאוד. עניינים נסגרים איתה צ'יק צ'אק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אסי לאיזה צמ"ה אתה שייך ואיפה אתה נמצא ?

גם אח שלך מוהנדס :wink:

ציפורני החתול 603

Honda hornet 600

פורסם
בתור מישהו שהוא גם כמעט חירש לגמרי, וגם נכה צה"ל הפרוצדורה היא כזו:

1. פונה לאגף השיקום במשרד הביטחון (תחפש לבד את הטלפון), ומבקש שישלחו לך טפסי תביעה. את יכול לתבוע בלי סיפורים מיוחדים רק עם עדיין לא עברו שנתיים מהשחרור.

2. לך לרופא שלך, בקש הפניה לאף אוזן גרון, וממנו בקש הפניה לבדיקת שמיעה.

3. לאחר שהגיעו הטפסים מאגף השיקום, מלא אותם, צרף אליהם מסמכים רפואיים ושלח.

4. תזומן לוועדה רפואית שתקבע את הנכות שלך.

אם עושים לך בעיות באיזשהו חלק מהתהליך, קח עו"ד. זה ישתלם לך בהמשך.

אם אתה עומד בקשר עם המכון לחקר נזקי הרעש שצויין באחת ההודעות מעלי, תתעקש לדבר רק עם עידית. היא מפקדת המכון, ואדם סימפטי מאוד. עניינים נסגרים איתה צ'יק צ'אק.

במהלך השירות הצבאי גם ניתן להגיש תביעה וכל זה או שצריכים לחכות לסוף השירות?

Honda hornet 600

פורסם

חבר שלי בספינה שבר את שורש כף היד 3 כאשר נפל מסולם, חודש ג'מלים. הורדת פרופיל ללא שום פיצויי. נזק תמידי לכל החיים!

חשיפת רעש במועדונים לא יותר נמוכה מיריות או חדר מכונות עם 107.5 DB.

לך תוכיח להם...

פורסם
איפה אתם יושבים ?

אנא פרט סד"כ מדוייק , נ"צ , שעות הח' משמרות , נק' תורפה עיקריות ואת השעות בהן הש"ג נוהג לנמנם.

פורסם
איפה התותחנים כמוני שיגיבו ויאמרו מה זה פגיעה בשמיעה כתוצאה מיירי.

כמעט כל החיילים בצה"ל נפגעים בשמיעתם במהלך השירות. מה לעשות - ל F15 עוד לא המציאו משתיק קול והתותחן לא יורה אוויר.

ובקשר ל "איפה אתם יושבים", אז חוץ מעבירת בטחון השדה שאתם מריצים כאן - יש מערכת הודעות פרטיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
במהלך השירות הצבאי גם ניתן להגיש תביעה וכל זה או שצריכים לחכות לסוף השירות?
במהלך השירות הצבאי, אני ממליץ על זה שתתחיל בללכת לרופא עם תלונות על זה שיורדת לך השמיעה, ותאסוף בקפדנות את המסמכים והבדיקות. כשיהיה לך את כל זה ביד, תגיש את התביעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם

תגיד...אתה החייל היחידי שמשרת בהנדסה ושמפריע לו הרעש?

אתה רואה את כל חיילי השריון/תותחנים/הנדסה תובעים את הצבא?

גם אני (כמו כל חברי לפלוגה) יצאנו עם אוזניים מצפצפות ונזקים שונים אחרי שכמה

טנקים מטווחים כמה עשרות מטרים ממך, זה קורה להרבה - כל יום.

אני לא מזלזל בך או בבעיות שנוצרו לך חלילה, אבל קח בחשבון שזו

בעיה שכיחה, עלולים די לדחות אותך.

אז כדאי לך לנהוג ברצינות מוחלטת בתביעה כזו - או לא בכלל.

אז כמו שאמר nitch - כל דבר קטן שקשור, כל דבר שעושה תביעה לא נדירה

למשהו ששמים עליו - תעשה ותתייק. למדתי את זה גם מתביעה על תאונה שקרתה לי.

הוכחות על פגיעה בשמיעה והורדת פרופיל שיש לך - מצויין.

בהצלחה בכל אופן.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...