Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי..

רק שתדע שבתושבת 939 של AMD - אם תשים 3 סטיקים של זכרונות המחשב לא ידלק, כך שהוא יכול להסתפק ב1GB שיש לו..

לגבי כ. מסך - אם כבר משקיע, אולי להשקיע בSLI? יש את ה - ?Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO? - כרטיס מעולה - 2 כאלה בSLI יעלו בסביבות 3600 ש"ח.

אם הוא לא מעוניין בOC, הייתי הולך הלוח של ASUS - ?A8N-SLI, תומך SLI ועם NF4.

ד"א - מה התקציב המקס'?

מה זה SLI? חיפשתי לא מצאתי באתר של NVIDIA.

לחבר שני כרטיסים יחד לאחד?

פורסם

אכן כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עוד על SLI אתה מוזמן ללמוד פה ...

SLI זהו חלומו ורצונו אם נאמר, של כל גיימר ממוצע ומעלה..

כל כרטיס מרנדר חצי מסך וככה אתה מקבל ביצועים מעולים,

אתה גם יכול להגדיר שכל כרטיס יקבל חצי מסך וכל אחד יציג משהו אחר..

פורסם

רגע רגע.

אז אני יכול לקנות את הכרטיס הכי טוב שיש מבית NVIDIA היום ובעוד שנה וחצי לקנות כרטיס זהה ולסנכרן בינהם?

פורסם
רגע רגע.

אז אני יכול לקנות את הכרטיס הכי טוב שיש מבית NVIDIA היום ובעוד שנה וחצי לקנות כרטיס זהה ולסנכרן בינהם?

בדיוק.

אפשר לעשות את אותו דבר כמו שאמרתי עם ATI - אצלם זה נקרא CROSSFIRE.

אתה יכול לרכוש לדוגמא 7800GTX כיום, וכשתרצה, תוכל להוסיף - למרות שאני שוב חייב לומר שרכישה של 7800GT 256MB בSLI לא תהיה רכישה גרועה, באמת שלא.

פורסם

העניין שזה עובר את התקציב. אני די בטוח שגם ה1800XT יעשה את העבודה היטב.

רק כל מה שריך זה לקנות לוח עם שני סלוטים לכ.מסך.

עדיין קצת לא מובן העניין של CROSSFIRE. חייב להיות איזה קאץ' שיחייב אותי לקנות שני כרטיסי מסך יחד.

כי אם לא אז ככה זה רעיון מצויין. לקנות היום את ה 1800XT ובעוד שנה וחצי כרטיס דומה שיעלה בטח משהו כמו 1000 ש"ח.

לדוגמא הלוח הזה תומך בSLI אבל האם הוא תומך בCROSSFIRE?

פורסם

ה1800XT יעשה עבודה נהדרת, אפשר לקרוא ביקורות על כך - לדוגמא , שהחליטו שם שהSLI עדיין עדיף, על הלוח צריך להיות מצורף תמיכה בXPRESS 200 כמדומני שמראה שתומך בCROSSFIRE, אני יודע על אחד שתומך, וזאת עפ"י האתר HWZONE ששם צוין הלוח - A8R-MVP של אסוס

וזוהי בדיקה של קרוספייר עם 1800XT.

בKSP הוא קיים לוח תומך במבצע ב490 ש"ח , אפשר לברר אם הדגם שהיה בבדיקה קיים במלאי או האם ניתן להזמין.

בהצלחה:)

פורסם

תודה רבה על ההבהרה הכמתי ולמדתי :-) !!!!

קיום השוק של לוחות אם התומכים בCROSSFIRE נמוך. לפי המ שהבנתי ATI עדיין לא נכנסה לשוק סופית.

פורסם

לגבי כרטיס מסך שאני לא בטוח שכדי להשקיע בכאלו מפלצות יקרות .

לי יש RADEON X800 ( לא XT ) , של GIGABYTE ואני מאד מרוצה מהביצועים.

משחקים בגרפיקה מקסימלית בכל משחק חדש , רנדור מעולה .

נ,ב : GIGABYTE עושים כרטיסי מסך מצויינים עם HEATSINK ( בלי מאווררים ) שפשוט עובדים מצויין , לא מתחממים , ביצועים טובים ובלי מאווררים שאוהבים להתקלקל ועושים המון רעש.

עובד מושלם עם לוח asus a8ne-e ומעבד 3500 AMD .

כמובן לא לשכוח 1GB זכרון .

אל תשכחו שאם קונים לוח SLI אז מומלץ 2 כרטיסי מסך כדי לנצל אותו , ו 2 כרטיסי מסך טובים זאת הוצאה מאד רצינית.

• תוכן חדש...