Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יום ראשון הבא אני צריך לנסוע עם רכב מחיפה לב"ש. אני מתכנן לצאת בערך ב10 מחיפה, אולי קצת יותר מאוחר ורציתי לדעת האם בשעות האלו הכבישים בחיפה וכביש 4 עמוסים (למי שמרבה לנסוע בהם), והאם כדאי לשקול לנסוע בשעה יותר מאוחרת?

תודה.

פורסם

תודה, והתכוונתי כמובן לכביש 2 ולא כביש 4.

בכל מקרה גם אם אני אסע דרך כביש 6, עדיין אני צריך לנסוע על כביש 2 עד מחלף קיסריה, וכמובן שאני צריך לצאת מחיפה (אני נוסע מאיזור נווה שאנן)

האם אולי אחרי כמה שעות העומס יורד?

*אני לא רוצה לנסוע במסלול אחר כי אני נוסע לבד וזה המסלול היחיד שאני מכיר בצורה סבירה.

פורסם

הבעיה העיקרית שלך תיהיה במעבר בתוך תל אביב (איילון, גהה).

לכן, אולי באמת כדאי לשקול את כביש 6, אפילו בחלק מהדרך (אולי ממחלף קסם ודרומה).

בכל מקרה, נסעתי כמה וכמה פעמים מחיפה לתל אביב בשעות הנ"ל, ובדרך כלל התנועה בכביש החוף זורמת בקצב מהיר (100+). פקק יש רק בצומת גלילות, והוא גרוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא צריך כביש 6 ולא בטיח... חבל על הכסף...

אם אתה יוצא מחיפה ב-10:00 אין שום פקקים... סע לשלום. (מניסיון כמובן... עשיתי המון פעמים את הציר אשקלון-חיפה בשעות הצהריים... בשני הכיוונים פנוי - וכל שכן מאשקלון דרומה או בכביש 40 דרומה)

פורסם

לא רציתי לפתוח שרשור חדש, אז אני ממשיך פה...

בסוף מכל מיני סיבות לא נסעתי אתמול ולכן אני נוסע מחר לחיפה (מדימונה) וגם חוזר

אני אצא מדימונה בערך ב8 או 9, כלומר אני אגיע לקרית גת בסביבות 10-11 (באיזור חיפה זה באיזור ה12-13), ובחזרה אני אצא מחיפה בסביבות השעה 6 בערב.

האם בשעות האלו יש עומס? אני אסע בכביש 6 כנראה (כדי להימנע מהעומס) לכן בעיקר מעניין אותי עד כמה עמוס מצומת קיסריה ועד לחיפה בשעות האלו.

תודה.

• תוכן חדש...