Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט מצויין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התנוחות.

כנראה בגלל זה אני לא מבין, כי בגיל שקראתי את הספר כבר עברתי לדוגי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קראתי ראיון עם הסופר - לא זוכר איפה - בטוח שלא באינטרנט - והוא אמר שם במפורש שהספר מיועד להחדיר את הדת והאמונה לילדי העולם

אבל להבדיל - אף אחד משאר הספרים לא הצהיר שזו כוונתו לכתחילה.

תראה, זה שספר מושפע מרעיונות נוצריים ויש בו אלגוריה לנצרות לא הופך אותו למיסיונרי, אפילו אם המחבר מצהיר שזו המטרה (ואני לא ראיתי סימוכין לכך ולא מצאתי שום רמיזות נוצריות כשקראתי את הספר). בנצרות, כמו בכל דת, יש הרבה רעיונות שחלקם הפכו כבר מזמן לבסיס החשיבה של העולם המערבי וזה לא הופך את כל החשיבה המערבית למסיונרית במהותה. לצורך העניין, גם ב-Star Wars אני יכול למצוא אלגוריות לחשיבה הנוצרית (או לקבלה....), אבל זה לא הופך אותו למיסיונרי וגם החשיבה הקפיטליסטית מקורה בנצרות (הפרוטסטנטית דווקא) ואף אחד לא חושב שקפטליזם הוא צורה של מיסיונריות נוצרית.

לשיטתך יש להמנע מכל אומנות שיש לה קשר לנצרות, מציור התקרה של הקאפלה הסיסטינית ועד לקוד דה וינצ'י.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בז'אנר אחר לגמרי, סרט מצויין שאני ממליץ עליו הוא הסרט Walk the line שמספר על החיים של ג'וני קאש, לא שאני חובב ג'וני קאש או חובב מוזיקת קאנטרי בכלל, אבל מדובר בסרט משובח ביותר עם קטעים מוזיקליים מהנים וריס ויית'רספון החיננית.

מוטי

פורסם

עוד סרט מצויין.

אבל סרט עתיק. .הוא גרין מייל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

i saw also naria at the movies

nice but for kids and not close to the book

if we are talking about good movies- dvd

:some pretty old but amazing

lock stock and 2 smoking barrels

pulp fiction

resevoir dogs

requiem for a dream

fear and louding in las vegas

kill bill