Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר שחיכיתי לפחות שנה ויותר..

שיהיה לי אוטו ואני יוכל לנהוג לבד :)

קיצור יש לי גם שאלה..

המלווה שלי הוא עד 27.1 זאת אומרת ש28.1 בשעה 00:00:01

אני כבר יכול לנסוע לבד אני יודע את זה..

אבל אני וחברים שלי רוצים לצאת מוקדם יותר ב11 בערב זה יהיה כזה נורא אם יתפסו אותי ? :\

פורסם

תגיד אחרי שחיכית יותר משנה הכמה שעות האלו הם הבעיה בשבילך?

בשביל מה לך לקחת את הסיכון?

to finish first first you have to finish

פורסם

כי אנחנו יוצאים 5 מכוניות מחוץ לעיר יותר בשעה 11..

בשבילי זאת לא הבעיה לצאת ב12 הקטע שאני רוצה לצאת איתם ביחד כי אני לא מכיר את הדרך.

פורסם

אם תופס אותך שוטר אתה תקבל עונש כמו כל נהג שצריך מלווה ונתפס בלי אפילו אם נשארו לך כמה שעות, ולדעתי בגלל שזה כמה שעות השוטר ינסה בכוח לדפוק אותך על הפרנציפ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה אתה מצפה שיגידו לך?

השעה הזו היא כמו שהיית נוסע בלי מלווה יומיים אחרי הרישיון. כלום לא משתנה כי זו שעה אחרונה.

לפי דעתי זה סתם לקחת סיכון ליסוע ככה.

to finish first first you have to finish

פורסם

חכה בבית עוד שעה. אם יש זמן בו הסיכוי שיעצרו אותך לביקורת גבוה במיוחד, זה שישי בלילה.

תדפיס מפות, תבקש שעוד מישהו יחכה לך, אבל אל תיסע בלי מלווה.

תאמין לי שאני זוכר את התקופה הזו אצלי, ואני מבין עד כמה זה בוער לך, אבל חבל לסכן את הכל בשביל שעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

או שתיתן לחבר שיש לו רישיון ובלי מלווה לנהוג ברכב שלך בזמן שאתה יושב לידו עד השעה 12 וב12 תתחלפו...

אני חושב שזה יכול להיות רעיון לא רע, כל עוד יש לך חבר עם רישיון בתוקף , שמגיע בלי אוטו וביטוח הרכב שלך תופס לגביו.

בהצלחה :wink:

פורסם

פעם ראשונה שאתה נוסע בלי מלווה בכלל לא מומלץ לצאת מחוץ לעיר...

בעיקר בגלל תחושה בלתי נמנעת של ביטחון יתר..

ותאמין לי, אתה לא יוצא דופן..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

גם לי המלווה נגמר בשישי ב12 בלילה, ההורים לא הסכימו לתת לי את האוטו בשביל שאני אצא עם החברים למרות שנגמר לי המלווה, היום אני מבין למה. עדיף לחכות למחרת, לקום על הבוקר למלא קצת דלק במיכל ולהתחיל להסתובב בעיר, הרבה יותר בטוח והרבה יותר קל להכיר את האוטו, כשאין מלווה לידך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא כדאי לך ...... הרעיון הטוב ביותר עד כה הוא שחבר ינהג במקומך......

גם אני זוכר את זה טוב מאוד ומבין אותך.

למרות שאני יצאתי כמה פעמים בלי ועכשיו אני חושב על זה שהייתי מטומתם.

תאמין לי שעה לא תשנה את העולם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
גם לי המלווה נגמר בשישי ב12 בלילה, ההורים לא הסכימו לתת לי את האוטו בשביל שאני אצא עם החברים למרות שנגמר לי המלווה, היום אני מבין למה. עדיף לחכות למחרת, לקום על הבוקר למלא קצת דלק במיכל ולהתחיל להסתובב בעיר, הרבה יותר בטוח והרבה יותר קל להכיר את האוטו, כשאין מלווה לידך.

גם לי נגמר המלווה ב12 בלילה... מעניין... :roll:

וגם לי לא הסכימו לתת את הרכב גם אחרי שנגמר לי המלווה ונאלצתי לחכות עוד חודש (ככה שבעצם גם בתקופה שלי היה מלווה 3 חודשים :-P ) ואני לא מבין למה...

פורסם

גם לי, אחרי 3 חודשים של עינוי נגמר המלווה היום בלילה!

(סתם..., באמת שלמדתי המון בתקופת המלווה ולדעתי זה רעיון מצויין, אבל חודשיים הספיק, בחודש השלישי כבר בקושי נוסעים)

וכמו שאמרו לך פה כולם, חכה עוד שעה, בקש מהחבר'ה שיצאו שעה מאוחר יותר, מה בוער?

חבל שאחרי כל הציפיה תחטוף את הפצצה של החיים שלך לפנים

• תוכן חדש...