Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה , יש לי סיפור שאני רוצה לשתף אותכם בו ואולי לקבל איזו עצה או 2.

לפני כשבועיים דיברתי עם אבא שלי על כל עיניין הרשיון ( אני כבר בן 17 ברוך השם ),

מה שהוא ביקש ממני זה קודם כל לעבור את התאוריה ,

ורק אחר כך להתחיל בלימוד הנהיגה המעשי. לא היתה לי בעיה מיוחדת ועשיתי כדברו .

לפני כשבוע ניגשתי לבחינת התאוריה ( רק אחרי שלקחתי את הטופס הירוק , מילאתי אותו ועשיתי בדיקת

ראיה - בקיצור הכל פיקס רק לגשת לתאוריה ) .

למי שמכיר את משרד הרישוי בחיפה , עזבו את זה שעד שמצאתי את המקום כבר יכולתי ללמוד את הספר פעמיים.

שאתה מגיע למקום יש שם הרבה חלטורניסטים ( חגורות , שעונים , בשמים , בורקס וכו'... )

השירות האדיב של העובדים במשרד פשוט מדהים.

נכנסתי למשרד הרישוי בבקשה לטופס תאוריה וקיבלתי נביחות שזה לא כאן בכלל - יענו מה את פסיכית? מאיפה אני אמור לדעת את זה?

אז הלכתי למבנה של המבחן העיוני ( תאוריה ) . האנשים שעובדים שם אשקרה מתיחסים אליך כמו אל אחד שאמור לדעת הכל,

ואם אתה לא יודע מה לעשות , לאן לגשת , איפה לחתום אז חבל לך על הזמן...

בכל מקרה אחרי הכל נכנסתי לחדר ( מי שרוצה לגשת שידע שבשעות 8-10 מפוצץ שם.. פשוט מחכים בתור . ולעומת זאת מ10-13:30 הרבה יותר ריק אני אישית באתי ב12 וישבתי רק עם עוד 2 "בני דודים" בחדר הבחינה )

היה שם דרוזי / ערבי / בדואי אחד שלא ידע לקרוא - אז כמו בחור חכם הוא סימן איקסים על כל הבחינה :?..

אני אפילו צריך לציין שרק בגלל זה שהוא התבייש להגיד שהוא לא יודע לקרוא 2 שוטרים כמעט והיכו אותו?

לפחות חצי שעה הם ניסו לחקור אותו , כנראה משעמם להם בחיים..

בעודי עושה את התאוריה , יש משגיח ומשגיחה - אני אחד שאני מסוגל להתרכז רק בשקט מוחלט.

והם... מדברים בקול רם להנאתם.. על נושאים כל כך מפגרים שקשה לי להגיד כאן .. כגון :

משגיחה מפגרת: "ואללק אתה איזה אישה סטייליסטית יש לך פחחחחח."

משגיח מפגר: "חחחחחח אחושרמוטה אחותיייי , אתמול היא קנתה מגפים ב1300 שקל פחחחח.

"משגיחה מפגרת: "חחחחחחחחח."

טוב עזבו את הקטע הזה..( אני נשמע קוטר רציני למרות שאני לא אחד כזה אבל הקטע הזה פשוט עיצבן אותי )

סיימתי את התאוריה וחיכיתי בחדר המתנה 5 דקות..

הפקיד שם עושה פרצוף כאילו הרגתי את אחותו או משהו ואומר לי - עברת :?.

אני כולי שמח יוצא משם וחוגג לי על איזה בורקס :).

נסעתי הביתה , דיברתי עם המורה - קבענו שיעור ראשון ל30.1 ( יום שני בשבוע הבא )

בכל אופן אני מאושר עד הגג

עוד מעט גם אני יוכל להגיב בפורום "יעוף לקראת רכישת רכב" :lol:.

בכל אופן אם יש לכם מה להגיב על הסיפור - או לתת עצות על שיעור נהיגה ראשון.

בשמחה ובששון.

ואם לא - מקוה שנהניתם לקרוא.

שחר.

פורסם

****נתפסה לך הח' במקלדת, נקה אותה **** מזל טוב **** אם מישהו מהם אחיך, אני בטוח שהם לא היו רוצים שתחשוף את זה בפורום. אחים אחים, אבל פאדיחה**** איזה השקעה הבאת...

=]

בהצלחה

פורסם

מה יהיה עם ה-"חחחח" הזה

בכל מקרה פותח שרשור נכבד, מה שראית, זה קצה המזלג, קוראים לזה עובדי מדינה (בלי לפגוע באף אחד), אבל ככה נראים עובדים שאי אפשר לפטר אותם.

ואם יורשה לי להיות לרגע מדריכך האישי, הכן את עצביך לחיים שאחרי השחרור מהצבא... שם ייצא לך להתקל בפירוש האמיתי של עובד מדינה, ואז תגלה את עצמת המכה.

כאשר יש להם שלט מוכן שיושב על השולחן ועליו כתוב - "כאן שביתה".

או כשיש תור של 400 איש, יש 10 עמדות, שני פקידים, ותמיד תמיד אחד מהם עושה משהו אחר והשני מחפש משהו בארון מאחורה.

או כשפתאם הפסקת קפה.

ותנסה פעם אחת לשאול למה יש 10 עמדות ורק שני פקידים, התשובה השגורה בפי כל מנהל סניף (של כל משרד מדינה):

מה אני יעשה אין לי ברירה, יש היום עומס ורותי ומיכל וזיווה חולות, סיגל ילדה, סימה בחופש ויוסי גם ילדה.

או שתנסה פעם אחת לספור כמה אנשים מתוך כל התור הצליחו לקבל שירות?

אז פעם אחת ספרתי, אולי זה היה במקרה ואולי לא, 9 מתוך עשרה לא הצליחו לקבל שירות מהפקידה, מכל סיבה שלא תהיה!

סליחה שהוצאתי את זה! תמיד מעצבן אותי לשמוע עליהם....

פורסם

מה לעשות זה המצב, ובגלל זה רצוי להגיע ב 7 בבוקר למשרד ממשלתי כדי לקבל שירות.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

גם אני זוכר את היום שבו שילמתי למישהו 150 ש"ח וחתמו לי על הטפסים שעברתי תאוריה, איזו התרגשות זאת הייתה.

haters will hate

פורסם
מזל טוב.

את ההרגשה של לעבור תאוריה אני לא ישכח.

כאילו ירדה לך לבנה מהלב

:wink:

לירון,תאוריה מכה ראשונה.

ואללה בדיוק ככה!

כולם אומרים שזה ברור שכולם עוברים תאוריה ראשונה - וזה ממש לא ככה.

אני מכיר אנשים שנכשלו רביעית , שישית .. אנשים שרק בגלל התאוריה ירד להם כל החשק לרשיון.

לעבור ראשונה בימינו זה לא כל כך קל כמו פעם , במיוחד עם תאוריה שרובה על המנוע - כאלו שאתה צריך לעשות דוקטורט כדי לעבור.

שחר.

פורסם
ואללה בדיוק ככה!

כולם אומרים שזה ברור שכולם עוברים תאוריה ראשונה - וזה ממש לא ככה.

אני מכיר אנשים שנכשלו רביעית , שישית .. אנשים שרק בגלל התאוריה ירד להם כל החשק לרשיון.

לעבור ראשונה בימינו זה לא כל כך קל כמו פעם , במיוחד עם תאוריה שרובה על המנוע - כאלו שאתה צריך לעשות דוקטורט כדי לעבור.

אני נסעתי עם ארבעה חברים ב7 בבוקר לחולון להוציא תאוריה.

קמנו בחמש וחצי,תפסנו אוטובוסים,והגענו איך שזה נפתח.

אני וחבר עברנו תאוריה ראשונה,ועוד שני חברים לא עברו.

אי אפשר היה לשמוח כל כך כי שני החברים שלא עברו היה עצובים.

אחרי זה פינקנו את עצמו בשיחרור מבית הספר,ארוחת שווארמה וסנוקר...:lol:

פורסם

והסיפור שלי הוא שאני קבעתי עם חבר לנסוע לתאוריה ,

החבר בדקה ה90 לא יכל להגיע מסיבות כאלו ואחרות .

אני ניגשתי לתאוריה , ולמען האמת היא היתה יחסית קלה - כי בחלק המכאני היה רק שאלה אחת עם החלפת גלגל רזרבי

רוב התאוריה היתה תמרורים ( שלמדתי טוב ) ופניות ( שלמדתי טוב ) ככה שעברתי עם 2 טעויות.

הוא מסכן הגיע יום אחרי זה , והיתה לו תאוריה מלאה בשאלות על גלגל הזיזים והקלאץ ומה עוד..

מצחיק היה לראות את ה"נכשל" הענק על הטופס שלו :lol:.

שחר.

פורסם

כן גם אני חושב שללמוד על פעולת המנוע זה מאוד קשה ומסובך. זה הרי יותר מדי לדעת מה זה קאמשאפט ואיך מתבצעות 4 פעולות המנוע. :|

לעבור תאוריה ראשונה לא צריך להיות פרופסור ולא גאון, כולה ללמוד קצת ולשבת עם התחת אז צא מזה. מי שלא לומד נכשל תאוריה שנייה ושלישית.

ROOONEEYY

פורסם

אין כבר שאלות על מנוע בתיאוריה.

יש שאלות רק על דברים שממש חייבים לדעת בשביל לתפעל רכב:

נורות אזהרה, שמנים וכל מיני נוזלים, דברים שכל אחד שמבין טיפה במכוניות עובד בלי ללמוד בכלל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
לדעת מה זה קאמשאפט ואיך מתבצעות 4 פעולות המנוע. :|

מה כבר שואלים על קאמשאפט?

4 פעולות המנועה זה הדבר הכי קל בעולם לזכור

תחשוב על תינוק, הוא יונק, דוחס הכל לקיבה, הקיבה מעכלת (עבודה), ואז התינוק פולט

יניקה, דחיסה, עבודה, פליטה

פששיוו, התעייפתי מהתשובה

• תוכן חדש...