Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקים של סוליטר?

omrisu
שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאור כך ששברתי את השיא האישי שלי רציתי לשאול האם יש כאן עוד פריקים של המשחק הממכר בטרוף הזה?

התחלתי לשחק בזה ומאז אני מוצא את עצמי לילות שלמים יושב מול לוח המשחק הירוק-בקבוק הזה.

בכל מקרה, השיא החדש עומד על 43 שניות.

(אגב, השיא העולמי הוא - מדהים - 11 שניות)

43 soli.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשיא העולמי שהוא 11 (10.87 ליתר דיוק) שניות מחזיק דימיטרי סוליטריוס, את השיא הוא השיג במחשב בעיירה קטנה דרומית למוסקבה כאשר הטמפרטורה היתה קרובה ל 10- מעלות. יש האומרים שברגע שהוא הגיע לשיא זה המסך שלו התפוצץ ויצאו ממנו קלפים אמיתים. אך זו רק שמועה, דימיטרי סירב להגיב בנושא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיא שלי עומד על 53 שניות.. הוא מצולם ומתועד.. הבעיה היחידה שהוא על מחשב בלי חיבור לאינטרנט אמיתי... רק לצה"ל.נט..

ועל זה נאמר - אם לא נלחמים בשטח, לפחות משחקים מלחמה בקלפים (או לפחות סוליטייר) :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פחחח... סוליטר

תביאו לי מישהו שיכול לחסל את הלוח הגדול של Mine Sweeper בפחות מ-67 שניות (זה לא השיא שלי, השיא האישי שלי עומד על 999...)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פחחח... סוליטר

תביאו לי מישהו שיכול לחסל את הלוח הגדול של Mine Sweeper בפחות מ-67 שניות (זה לא השיא שלי, השיא האישי שלי עומד על 999...)

48 שניות לפי הרבה זמן

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר שולה המוקשים,אני הצלחתי לעשות 12 שניות בלוח הקטן מה השיא שלכם ?
שלי עומד על 8 שניות,

שזה כלום לעומת חבר שלי - 3 שניות.

ולזה שטען ש11 שניות לא אפשרי בסוליטר - זה מצולם ומתועד, אצרף לינק אם תרצה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...