Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באתי לאוטו אני רואה פאנצ'ר... הבריגו לי בורג בגלגל..

לידידה שלי זרקו לבנה על החלון..

מה כואב להם... אוף :(

קשה לי להאמין שהבריגו לך בורג לגלגל.... ברגים על הכביש ננעצים בצמיגים בשל משקל הרכב..

לגבי ידידה שלך, איטונג? :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מבין אותך

כשהרכב שלי חזר מפוליש- ממש כמו חדש

איזה בן בליעל צייר לי V על המכסה מנוע- ותבין שהוא עשה את זה בחנייה שמול הבית- חנייה פרטית

לפעמים לאנשים יש עין צרה.

אך אל תדאג רוב הזמן אנשים כאלה לא מתקדמים בחיים לשום מקום- הם יודעים זאת ומכאן צרות העין שלהם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גועל נפש.

בשנייה הראשונה שאני יזכה לראות מישהו משחיט את הרכב שלי,הוא יצטער על זה...מאד.:evil:

למי מאיתנו לא גנבו סמל?רק אז מבינים את ההרגשה...

פורסם

לא נעים. איזה מן אנשים חיים במדינה הזאת? פשוט צרות עין...

מקרה שקרה לי לפני חודש לערך, חניתי מול הבית שלי בלילה, ובבוקר כשקמתי מישהו שבר לי את 2 המראות הצדיות, שבר את האנטנה, והוציא את האוויר מ2 הגלגלים הקדמיים. אה ושפך שוקו על השמשה...

וזה גם לא אוטו יפה. סתם יונדאי...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
לא נעים. איזה מן אנשים חיים במדינה הזאת? פשוט צרות עין...

מקרה שקרה לי לפני חודש לערך, חניתי מול הבית שלי בלילה, ובבוקר כשקמתי מישהו שבר לי את 2 המראות הצדיות, שבר את האנטנה, והוציא את האוויר מ2 הגלגלים הקדמיים. אה ושפך שוקו על השמשה...

וזה גם לא אוטו יפה. סתם יונדאי...

הוא מושפע מטופ גיר, היה פרק שפירקו אקסנט לגמרי, לא לפני שירדו עליה במשך חצי שעה

האמת, אחד הפרקים היותר טובים של התוכנית

תתבע את הBBC

פורסם

אני לא למזלי לא ניתקלתי במקרים כאלה אבל

מקרה שבאמת כאב לי .. דוד שלי (כן בחור עשיר אין מה להגיד..) קנה STS חדשה,

יום למחרת שרטו לו את הרכב עם מברג או משהו, מההתחלה עד הסוף וטרחו לרשום לו איזה משהו כמו "נהנה מהחיים א.. " ושאר הקטע לא מובן ..

בכל אופן, אין משהו יותר מבעס מזה, למרות ששעתיים אחרי המקרה כבר האוטו נכנס לצבע חדש :smile:

אנשים צרי עין במימדים מטורפים.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

למה זה יותר טוב?

חבר של אבא שלי קנה לפני שנה את ההונדה אקורד החדשה דנדשה והוא גר באשדוד ואיזה ילד רשם לו או יותר נכון חרט על הדלת XUI או XOI (חוי) איזה זונות לא מיתביישים להשחית רכוש של אנשים.תאמינו לי אנשים כאלה צריכים להוריד להם את הידיים כמו שהיה פעם בתורכיה.

בברכה צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

דודה של סבתא שלי קנתה קורקינט דו מנועי, אחרי 3 דקות 24 שניות ו4 מאיות השניה, שרטו לה את הכידון

איזה באסה זה היה, קורקינט חדש, יבוא אישי, עם גלגלי עזר!!!!!!!!!!!1111111

פורסם
הוא מושפע מטופ גיר, היה פרק שפירקו אקסנט לגמרי, לא לפני שירדו עליה במשך חצי שעה

האמת, אחד הפרקים היותר טובים של התוכנית

תתבע את הBBC

איזה פרק זה היה? (עונה ומספר פרק אם אפשר או לפחות מה עוד היה בו)..

מצטער על ההתעלקות פשוט אני די בטוח שראיתי את כל הפרקים והקטע הזה לא זכור לי וזה די משגע אותי..

תודה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תקשיבו לסיפור שלי: יש לי גולף MK4, אני דואג לשמור עליה נקייה ותמיד מחנה מול השער של הבית (החלון של החדר הוא מול השער, בית פרטי) עם תאורה בכיוון האוטו. בחצי שנה האחרונה, בערך אחת לחודשיים מישהו מגיע בשעות לילה-בוקר (בין 2-7 לפנות בוקר) וגנוב את הזגוגית של המראה צד נהג. הנזק מסתבר קצת יותר גדול, הגנב דאוג גם כל פעם לקחת את התושבת שמחזיקה את המראה למנגון המנוע (התושבת הזו עולה 700 שקל אצל צ'מפיון) וככה יוצא שבחצי שנה האחרונה קניתי כבר 3 פעמים מנגנון של מראה מפירוק (550 שקל בערך. בחברה 1500~ לחדש).

דיברתי עם המשטרה, אין הרבה מה לעשות. מה שכן יש לציין שמאז שהתקשרתי באמת עוברת ניידת אחת לכמה שעות ובודקת שהכל בסדר.

• תוכן חדש...