Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לבשר טוב ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך לקצב ובקש נתח קצבים, זה הנתח הכי טוב של הבשר והוא נקרא ככה כי לקצב יש את האפשרות לקחת אותו ראשון בגלל שהוא השוחט.

עד כמה שידוע לי הבשר לא נמצא סתם ככה אצל הקצב אלא צריך להזמין במיוחד

אני די אהבתי אנטריקוט מיושן בטיב טעם בראשון, כל על האש אני נוסע לשם לקנות לי רולדה של בשר ופורסים לי אותה במקום.

גם אני מרחובות אבל לא מכיר פה קצבים

בקרוב יהיה יצאת צדיק עם קצבים.

רציני, אם אתה לא מבין בזה ותבקש "נתח קצבים" הוא יחתוך לך איזו פיסת בשר ואין לך מושג אם זה באמת מה שביקשת

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לך לקצב ובקש נתח קצבים, זה הנתח הכי טוב של הבשר והוא נקרא ככה כי לקצב יש את האפשרות לקחת אותו ראשון בגלל שהוא השוחט.

עד כמה שידוע לי הבשר לא נמצא סתם ככה אצל הקצב אלא צריך להזמין במיוחד

אני די אהבתי אנטריקוט מיושן בטיב טעם בראשון, כל על האש אני נוסע לשם לקנות לי רולדה של בשר ופורסים לי אותה במקום.

גם אני מרחובות אבל לא מכיר פה קצבים

או בעגה המקצועית "רוט פלייש", אכן נתח משובח.

איציק.

פורסם
או שתמיד יש את האישה של הפורום. יש לי 2 ממלכות - המטבח והמוסך :D
את בעצם רומזת שבא לך להכין לי איזה ארוחה ככה כמו שצריך מחר בערב ככה בשמונה אם זה מתאים לך ... :-P אני פנוי כל השבוע יצאתי לרגילה :-D

ים long time no

פורסם

אני בעצם רומזת שאני הולכת לצאת לסיבוב על הביואיק - ואתה תכין לי ארוחת ערב

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ביואיק זה בתחום המוטוריקה?

אם את כבר נוסעת סעי תביאי בשר טוב שיהיה מה להכין (מזמן באמת לא הכנתי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ביואיק זה יותר מתחום האוניות משא, אבל גם זה נכנס כמוטוריקה.

ד"א איך אתם יכולים לאכול בשר RARE? בשר אמור להיות (לטעמי לפחות) מוכן ולא מלא דם. בשבילי WELL, מקסימום אני מתפשר על מדיום- וול.

בכבוד רב,

פ.

ROOONEEYY

פורסם

כשאתה אוכל בשר שהוא WELL DONE, אתה בעצם אוכל סוליה של נייק אייק מקס. אין לבשר מיצים, אין לו את הרכות, אין לו מרקם של בשר...

למדיום RARE יש מיצים, טעם, מרקם, עסיסיות ניחוח מה לא - די אני הולכת לאכול המבורגרים היום...

פורסם

אז זהו שלא. לא חייבים לשרוף את הבשר ולהפוך אותו לסוליה של הנעליים של שאקיל אוניל. אפשר להכין את הבשר ככה שהוא יהיה מוכן (ולא מלא דם ולא מוכן) ועדיין יהיה רך ובעל מיצים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

תשמע - כל אחד וההעדפה שלו - אני אוהבת כשהבשר יכול עוד בטעות לברוח לי מהצלחת וכל מה שברמת מוכנות גבוהה מזה לא בשבילי.

פורסם

Mid Rare for me please

למען האמת תלוי מה אוכלים ואיך אוכלים ואיפה אוכלים

אם כבר בשר אז יאללה עכשיו ארוחת צהריים אז אני אעורר לכם את התיאבון

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=49834&stc=1

טוב אולי גם אחרי (A)

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=49836&stc=1

עריכה : אני יודע שאני כבר מתחיל להיות ממש גרוע בעניין הצירופים צריך לחזור לכושר :p

029.jpg

048.jpg

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...