אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לעשות השלמת בגרויות ולא יודע אם לגשת קודם לפסיכו או לקורסי הברגות... (אל תשאלו איפה היתי בתיכון) אני מחפש המלצה לקורס הכייייי טוב שיש...(ידוע לי שאין קשר לקורס אלא לתלמיד) תודה
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מיו 168 RS, אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI לחריץ SD שבמכשיר. ראיתי כל מיני כרטיסים ובגדול חשבתי ללכת על הכרטיס הקטן של חברת SPECTEC השאלה שלי היא לפני שאני קונה, הצצתי ברשימת ההוט ספוט, אם נגיד כתוב לי שיש בקניון במסעדה מסויימת הוט ספוט, האם זה תופס לכל הקניון או רק אם אני נמצא בתוך מתחם המסעדה? איך זה עובד מבחינת מרחקים מהנקודה עצמה? הכרטיס יהיה בתדר 802.11b ואני מעוניין בהמלצה לכרטיס בעל טווח שידור ארוך כי בעתיד הלא רחוק אני אתקין בבית רשת אלחוטית. מספיק לי בכל מחשב בבית כרטיס אלחוטי או שצריך נתב אחד ולכל מחשב כרטיס אלחוטי?
הודעה אחרונה מאת B-T, -
-
- 1 תגובות
- 843 צפיות
בשעה 8 וחצי היום בערוץ ההיסטוריה יש 3 תוכניות ברצף העוסקות ברכבים. פלימוט' 69, דאטסון 71 ופיירברד 75. אני אראה, לא יודע מה איתכם.. אור.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן מישהו במקרה מגיע/חוזר מחיפה למפגש לקידום הספורט המוטורי שיש מחר (יום שישי) באשדוד? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאמא שלי יש מחר יום הולדת ורציתי להפתיע אותה עם איזה כרטיס כניסה לספא , עם איזה מסאג' טוב וכל מיני פינוקים מסביב... אולי מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב באזור הצפון (עדיפות לקרבה לחיפה) שהיה בו ונהנה , ועם מחירים סבירים... בתודה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
- 2 תגובות
- 848 צפיות
אני כבר לא צריך את זה אבל בשביל חברים שלא רשומים פה... עכשיו אמרו לי שינואר 2006 יהיה חוק של 5 חודשים מלווה האם זה נכון או שוב שמועות?!
הודעה אחרונה מאת gal_bo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום בערב צעדתי בהרצליה ולפתע ראיתי משהו זז על הרצפה. בדקתי מקרוב. זה עטלף. המסכן היה פצוע/חולה, לא היה מסוגל לעוף וזחל באיטיות. הטלפון הסלולרי לא היה עלי, ולכן הלכתי משם למצוא מכשיר טלפון. התקשרתי לוטרינר שלי והוא ייעץ לי להתקשר למוקד העירוני. התקשרתי למוקד בהרצליה - אין להם וטרינר כונן. התקשרתי גם למוקד רעננה וכפר סבא, וקיבלתי את אותה תשובה. התקשרתי למרפאת הסאפרי - אין תשובה. התקשרתי למרפאה וטרינרית בבית דגן - הסכימו שאביא אותו לבדיקה אצלם, אשלם 300 ש"ח, לא כולל הוצאות אשפוז נוספות ולא כולל טיפול רפואי שידרש. (ואני מחוייב למלא תופס לקיחת אחריות על העטלף המסכן). הסברתי להם שאני ממהר מאוד, לא אוכל לטפל בזה היום, וביקשתי עצה מה כן אוכל לעשות למענו והאם קיי…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז ככה, החדר שלי צבוע כבר בערך שנתיים או שלוש בצבע כחול של בית חולים (מצורפת תמונה), עקב טעות של ההורים שלי ומי שצבע את הבית. אני די הרבה זמן רוצה לצבוע, ולא עולה לי לראש שום רעיון יצירתי, כל הזמן דחיתי כי חשבתי שאיזו מישהי שאני מכיר ועוסקת בציור תבוא לעשות לי ציור קיר מטורף כזה של נוף, אבל לא דובים ולא יער. אני רוצה לצבוע את החדר, לא יודע באיזה צבע, העיקר שלא יהיה צבע של בית חולים כמו עכשיו, ולא לבן. עצות והמלצות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול, בעודי יוצא מקניון הזהב, אחרי שקניתי כוסות לבית במכירת החיסול של "נעמן" (החתולה שברה לי את הכוס שאני אוהב ואני לא מסוגל לשתות בכוסות גדולות.לקפה יש טעם של שתן) ראיתי : פיז'ו 106 GTI, בצבע... צהוב! לרכב היה ג'נט 15 שחור של OZ,הנמכה ,עור מלא בפנים.בקיצור...חלום רטוב. בדיקה מהירה במחשב של החברה העלתה שמדובר ביבוא אישי. מישהו אחר ראה את הרכב? (אזור ראשל"צ)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בעוד שבועיים ידידה שלי חוזרת לעבודה לאחר חופשת לידה והילד נשאר עם מטפלת. היא רוצה לשים מצלמת מעקב בדירה. האם יש כאן מישהו שמבין בתחום, כי ראיתי ב zap (ובעוד אתרי השוואות מחירים) שיש מבחר מצלמות ממגוון חברות וזה מאוד מבלבל. מה מומלץ? האם אני חייב להקליט ולהחליף קלטות או לשדר את זה לאינטרנט/מחשב? איזה עוד אפשרויות יש (אלחוטי/קווי)? כמובן שלעלות המצלמה חשיבות. היא מעונינת להשקיע כ 1000 ש"ח לשני חדרים. תודה רבה ואני מקווה שזו לא בקשה מוזרה מדי...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לפרסם את ההודעה הזאת אבל אני מניח שבפורום פה יהיו אנשים עם תשובות בשבילי. אני עכשיו רוצה לקנות אלי לאוטו מכשיר GPS. אין לי מושג בעיניין , מה התכונות החשובות שיהיו לו ? מחירים ? (ראיתי איזה שהוא מכשיר ב 2000 ש"ח כולל התקנה שניראה לי ממש לא רע.. לא זוכר איזה ..) חברות מומלצות וכו .... תקציב - 2500 ש"ח - 3000 ש"ח כולל התקנה. תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר מלגות שם? אפשר לעשות פרח תוך כדי? פשוט הקורסים שם שחיטה ואני לא רוצה למכור את האוטו!! ולעבור לאיזו לאנסר מתפרקת...
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי כמעט שנה שאני בקארספורום, שנרשמתי תקופה קצרה אחרי שעברתי טסט. הצבא החליט שהוא לוקח אותי. אז מחר יום חמישי, אני הולך להפרד מתקופת הנעורים. ולעבור למסגרת צבאית נוקשה יותר שגם תעזור לי להתבגר בחיים. ואני רק רוצה להגיד. תודה לכל האנשים פה למרות שלא יצא לי להכיר אותם אישית שתרמו לידע שלי פה. אני בן אדם שחולה מכוניות עוד מהגן, נרשמתי לפורום הזה כי רציתי להרחיב את הידע שלי וגם לדעת על עוד אנשים שיש להם את הג'וק בראש של אהבת מכוניות ואני מרגיש שהצלחתי במשימה. תודה לכולם ויום נעים. איציק.
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאיה בוסקילה יחד עם בריטני ספירס עם החידוש לשיר BOOM BOOM BOOM. בקרוב בMTV ובערוץ המוזיקה 24 תהנו. http://video.google.com/videoplay?docid=-5988946284588034593&q=girls הקליפ המחודש של ספייס גירלז http://video.google.com/videoplay?docid=129494538836618210&q=girls רק מילים בלי מוזיקה ,תקשיבו לאיכות, ישר לEMMA http://video.google.com/videoplay?docid=-2174329269393658105&q=girls הקליפ של העמותה של הורים שמרביצים לילדים,(שימו לב : הצפיה קשה) http://video.google.com/videoplay?docid=-8303584230840454408&q=girls כנ"ל אותה עמותה http://video.google.com/videoplay?docid=-347762742031040406&q=girls החידוש לקליפ של ב…
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש אתר\תוכנה (חינם) לתרגום טקסטים מלאים מאנגלית לעברית עשיתי חיפוש ולא מצאתי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. היום התחדשתי בצמיגים חדשים וכמובן מגנזיום יפיפה. צילמתי 2 תמונות לשיפוטכם. מצטער על האיכות. זאת מצלמה של פלאפון. בכל מקרה מקווה שתאהבו ותגיבו. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 966 צפיות
שלום חברס.. לא מזמן מכרתי את הרתכת שהייתה לי.... ועכשיו נתקעתי ואני צריך לרתך צנור A חדש לאוטו.... האם למישהו מחברי הפורום הנכבדים יש רתכת ויכול להלוות לי אותה לכמה שעות תמורת תשלום סמלי...(או שדניאל יעשה לך נעים) תודה מ.ג.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נראה היום בירושליים . ראו את מבטי הבנות החסודות *התמונה נמחקה - אתה מוזמן להעלותה שוב ללא מספר רישוי***
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המחיר לא מהווה פקטור .מחפש מקום ברמה באמת גבוהה אני רואה שהמגוון הוא גדול מאוד לכן מחפש המלצות של אנשים שהיו ונהנו . תודה
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/my_menorah.htm תודה ל: HELL-RIDER מפורום פג"ז.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר אור לכולם. בחודש הבא (חודש דצמבר) אני מעוניין לצאת לנופש קצר עם החברה. יש לה יום הולדת. חשבתי על איזשהו צימר שקט ויפה בצפון הארץ. אבל אני פתוח גם להצעות אחרות. אז ככה... אני מעוניין בצימר יפיפה... שאהיה שקט. עם נוף יפה. 3 או 2 לילות. שיכלול פינוקים רבים. כמו ג'קוזי טלויזיה DVD. ארוחות... לפחות בוקר. והכי חשוב... במחיר מינימלי. אחרי הכל התעוררתי היום וגיליתי שהחורף כבר כאןןןןן. אז בעונה שכזאת לא צריכים לקחת הון על נופש. אני ישמח לקבל הצעות. ואם מישהו היה או מכיר קצת הסבר או כיוון פחות או יותר על מה ללכת. תודה רבה לכל העוזרים. יום טוב!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שיש 55 אלף ירקרקים וקשרים במשרד הרישוי..... יוכל להביא את המפלצת הזאת וזה הדבר האמיתי מהסרט . אני מקווה שאין פגיעה בשאסי אחרי הקפיצה . http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-SKYLINE-GT-R-R34-2FAST2FURIOUS-FILM-CAR-1999-NISSAN-SKYLINE-GT-R-R34-2FAST2FURIOUS-FILM-CAR_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6392QQitemZ4595612699QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מתוך אתר virgindigital.com קבלו משחק חביב. חסכתי לכם את הכניסה לאתר הכבד והמעצבן והורדתי את התמונה הנה. למי שרוצה- באתר יש אפשרות לזכוכית מגדלת לחלקים מהתמונה. לא נראה לי שמישהו שאיננו תושב ארה"ב או בריטניה יכול להשתתף במשחק אז בואו נעשה את זה בשביל הכיף. אז ככה זה הולך. בתמונה מסתתרים שמות של שבעים ומשהו להקות\זמרים\זמרות וכו'. אני הצלחתי לזהות כמה עשרות. דוגמאות פשוטות: 1. ROLLING STONES - אבנים מתגלגלות ברקע. 2. EAGLES - נשרים עפים מימין. דוגמאות פחות טריוויאליות: 3. TALKING HEADS - הראשים המדברים בטלויזיות בחנות מימין. 4. U2 - הגרפיטי של שתי האותיות U מעל לחלון הראווה של חנות הטלוויזיות. אז יאללה - שוט!
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה שהופיעה בתוכנית זומביט בתוכנה אפשר ליצר דמות (לפי המרה שלך) ולהלביש אותה בכל מיני גזרות וצורות של בגדים ותוספות ותספורות. ולפי מה שעוצב - אפשר גם להזמין את המוצר. מישהו מכיר את התוכנה הזאת. תודה...
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
אמא שלי מחפשת קורס התזת חול , שמעתי שיש סטודיו שמלמד ברמת גן . לא מצאתי שום דבר בנושא ! או בכלל , כל מי שמכיר מקום שבו אפשר ללמוד התזת חול , עדיפות לאיזור המרכז(ת"א,ר"ג,הרצליה ... ) , שימליץ ... תודה מראש ... יותם .
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר אחד שלי הפנה אותי לאתר מדליק. אתם יכולים לעשות את עצמכם בתור דמויות מ SouthPark ! זו הכתובת: http://spstudio.elena.hosting-friends.de/spstudio.html והתמונה הזו היא אני !!! יאללה, תתחילו להרביץ !
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1133785697/Brainiac_Termite_Experiment עריכה: עוד סרטון נחמד על מכוניות על http://www.dumpalink.com/media/1133778796/Supercars_In_The_City
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אתמול הייתי אצל צביקה בנתניה לנקות את הקרבורטור בוולבו, אני גר בת"א אבל הייתי נוסע גם לחיפה (ואולי גם לאילת אם היה לי כסף בשביל לממן את הדלק ) בשביל בעל מקצוע כזה יסודי ,מקצוען והכי חשוב ישר. אי אפשר לטעות פה... עוד לקוח מרוצה
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שימו לב תמיד לשלט המשושה (ותכינו את עצמכם כי אתה הולכים למות ! ) http://media.ebaumsworld.com/wmv/stopsignkid.wmv
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר איך אני מעיף אותו ? יש לי norton fire wall norton antivirus ואני מוריד עכשיו norton securty מה עושים ?? ניסיתי גם Spybot - Search & Destroy לא עוזר ההודעה ההיא שמופיעה כל 2 דקות שהמחשב בסיכון של פריצה או משהו כזה ורוצים שאני יוריד כל מיני תוכנות בתשלום
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 967 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- Mega
- itzik123
- עוזי ל
- testing1998
- מייק24
- מחכה
- seat2005
- Ctzvi
- mcshmupi
- avi 1234
- malcishua