Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לכרטיס wifi לPPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיו 168 RS, אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI לחריץ SD שבמכשיר.

ראיתי כל מיני כרטיסים ובגדול חשבתי ללכת על הכרטיס הקטן של חברת SPECTEC

השאלה שלי היא לפני שאני קונה, הצצתי ברשימת ההוט ספוט, אם נגיד כתוב לי שיש בקניון במסעדה מסויימת הוט ספוט, האם זה תופס לכל הקניון או רק אם אני נמצא בתוך מתחם המסעדה? איך זה עובד מבחינת מרחקים מהנקודה עצמה?

הכרטיס יהיה בתדר 802.11b ואני מעוניין בהמלצה לכרטיס בעל טווח שידור ארוך כי בעתיד הלא רחוק אני אתקין בבית רשת אלחוטית.

מספיק לי בכל מחשב בבית כרטיס אלחוטי או שצריך נתב אחד ולכל מחשב כרטיס אלחוטי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. SPERTEC חברה מעולה - אבל עדיף ללכת על דור ה G.יותר מהיר ובעל טווח גדול יותר.

2. זה תלוי.הטווח הממוצע של נתב הוא בערך 100 מטר.אם שמו בכל הקניון אז יש בכל הקניון.

3. שוב - כיום תקן G הוא החדש. בדוק את הנתונים.

4. נתב אחד יכול לשלוט בכמה עשרות מחשבים.

פורסם

אתה מתכוון G במקום B?

הבנתי שכל המקומות היום עובדים עם B, אם אני אקנה כרטיס G הוא לא יעבוד עם הרשתות בארץ.

יש לך המלצה לכרטיס ספציפי שיתמוך בG? לא מצאתי כאלה.

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מוצא בכלל כרטיסים של G, יש אותם רק למחשבים ניידים לפי מה שאני רואה באתרים.

in the face

with a chair

פורסם

יכול להיות בגלל מגבלת אנטנה.

אם אין-תקנה B -זה לא כל כך קריטי לגבי הפוקט פיסי אבל נתב תקנה שתומך ב G.

פורסם

דווקא למכשיר כזה שהוא מכשיר נייד תקן B עדיף , אמנם הוא עובד במהירות יותר נמוכה אך הוא יותר יציב.

יש לי IPAQ 3715 , התקנתי עליו את תוכנת HITCHIKER ( שעוזרת להתחבר ל - HOT SPOTS חופשיים ) וזה עובד מעולה ...

אל תשכחו שב - IPAQ וכו' בד"כ לא מעתיקים קבצים לכן ה - G לעומת ה - B לא משפיע כמעט על מהירות הגלישה + המיילים .

פורסם
השאלה שלי היא לפני שאני קונה, הצצתי ברשימת ההוט ספוט, אם נגיד כתוב לי שיש בקניון במסעדה מסויימת הוט ספוט, האם זה תופס לכל הקניון או רק אם אני נמצא בתוך מתחם המסעדה? איך זה עובד מבחינת מרחקים מהנקודה עצמה? הטווח היעיל של מערכת WIFI מגיע עד בערך 20 מ' מהנתב. מעבר לטווח זה ייתכנו בעיות קליטה ואיטיות שונות.

הכרטיס יהיה בתדר 802.11b ואני מעוניין בהמלצה לכרטיס בעל טווח שידור ארוך כי בעתיד הלא רחוק אני אתקין בבית רשת אלחוטית. מבחינת טווחים - הטווחים זהים. השוני העיקרי בין 2 התקנים הוא קצב העברה של נתונים (תקן B עד 11Mbps, תקן G עד 54Mbps) ואיפנון תדר (ספקטרום שונה). בעיקרון, תקן B יותר יציב ופחות 'רועש'.

מספיק לי בכל מחשב בבית כרטיס אלחוטי או שצריך נתב אחד ולכל מחשב כרטיס אלחוטי? נתב אלחוטי אתה חייב, מכיוון שהוא הנקודה המרכזית שכל המחשבים בבית מתחברים אליה (ACCESS POINT), בלעדיו למעשה הרשת לא קיימת. ע"מ להתחבר לנתב אתה חייב כרטיס אלחוטי לכל יחידה.

בהמשך למה שכתבת, אם אתה עושה כבר רשת, תחפש רשת שיש לה תקן אלחוטי של G+, זאת רשת שמגיעה לקצב של 124Mbps. הבעיה היא שתצטרך גם כרטיסים אלחוטיים תואמים לתקן זה, והם טיפה יקרים עכשיו.

מבחינת גלישה - אתה לא תרגיש בשום הבדל בגלישה באינטרנט בין תקן B לתקן G. בכל מקרה, חבילת האינטרנט המהירה ביותר כיום בישראל (5Mbps) עדיין נמוכה מהקצבים הללו. ההבדל יהיה אך ורק בגלל בעיה כלשהי ברשת - איבוד מידע, 'רעש' ותיקון שגיאות, ועומס כלשהו על הנתב - וזה ממש לא קשור לתקן.

• תוכן חדש...