Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, החדר שלי צבוע כבר בערך שנתיים או שלוש בצבע כחול של בית חולים (מצורפת תמונה), עקב טעות של ההורים שלי ומי שצבע את הבית.

אני די הרבה זמן רוצה לצבוע, ולא עולה לי לראש שום רעיון יצירתי, כל הזמן דחיתי כי חשבתי שאיזו מישהי שאני מכיר ועוסקת בציור תבוא לעשות לי ציור קיר מטורף כזה של נוף, אבל לא דובים ולא יער.

אני רוצה לצבוע את החדר, לא יודע באיזה צבע, העיקר שלא יהיה צבע של בית חולים כמו עכשיו, ולא לבן.

עצות והמלצות יתקבלו בברכה.

PHTO0082.JPG

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אפרסק הולך ממש טוב עם הרבה שילובים

פעם צבעתי אחד מהחדרים בצהוב , יצא ממש נחמד , גם משתלב יפה עם כחול כהה

לך לפי צבע הרהיטים שיש לך בחדר

אם הם שחורים או כחולים , אני הייתי משתמש בכתום אפרסק או צהוב לימון

אני אצרף תמונה , כשאני יחזור מהעבודה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כל החדר שלי מרוהט באגס (כמו הארון שרואים בתמונה), או צבעים מאוד מאוד קרובים לזה.

איזה צבעים הולכים בצביעת ספוג/עננים מלבד צהוב (נדוש לטעמי.) ?

פורסם

תצבע צבע קרם וזהו

זה נותן יותר אור בחדר וגם לא הרגשה של בית חולים

צהוב תלוי איזה, אצלי הצהוב נתן הרגשה של כבדות וחום

באמת החדר היה חם יותר משום מה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צהוב, מה שמכונה "צהוב חמניה"

ספוג/עננים = שעושים צביעה עם ספוג בתנועות סיבוביות וזה יוצא כזה כמו עננים נו.

שמר, הפעם אני מבקש, לשם שינוי:

רצינות, עזוב עכשיו אורן/הוליווד/106 אנד שיט.

בשביל זה אפשר לפתוח טופיק אחר.

פורסם

יש צבע שנקרא "לבן שבור". לוקחים לבן ושמים לו מעט מיגמנט, והתוצאה נעימה לעין.

אפשר לשבור את הלבן עם כל צבע אחר, לתת לו גוון אפרפר, כחלחל, ורדרד, וכו'. בכל מקרה, זה נראה כמעט לבן.

כאשר התקרה לבנה, ההבדל בולט רק כשמסתכלים לפינות.

לך לחנות חומרי בניין,יש להם מניפה של צבעים, אולי תוכל לקחת אחת הביתה להשוות ולחשוב.

dirty old man

need love too

פורסם

יש כיום כל כך הרבה צבעים, מיגוונים ומירקמים שאסור ללכת ליראות אותם כי אז ב א מ ת לא יודעים מה להחליט...

אם יש לך איזה עיצוב שאתה רוצה ללכת בקו שלו, תעלה את זה, וניזרוק לך רעיונות...

אם לא, כל אחד יזרוק את מה שיש לו בראש. ולא כל מה שיש לאנשים כאן בראש אתה רוצה על הקירות שלך ;-)

אני הייתי הולך על צבע כמו לבן שמנת (שזה לבן שהוא טיפה קרם), וקיר אחד (הקיר מול החלון נניח) הייתי צובע עם צבע "וואש" בגוון חום בהיר או ביכלל באחד מציבעי "אדמה"... צבע "וואש" הוא קל לישום והתוצאה נעימה לעין...

את התיקרה הייתי צובע בצבע שניקרא "פנטזיה" בגוון פנינה...

סידרת ציבעי ה"פנטזיה" זה הדבר הכי שווה שיצא בתחום הצביעה. לך להום סנטר או לכל מקום אחר שמראה אותם (יש את "מעודד צבעים" בראשון או שיש בגעש גם היכל תצוגה, של טמבור ניראה לי).

לא תיצטער (בגעש זה מקום ענקי!). ואם לא תמצא בפעם הראשונה, תמצא בפעם שניה שתבוא לשם. אני הייתי שם איזה 3-4 פעמים ועוד לא החלטתי באיזה צבע לצבוע... :|

אתה יכול ללכת על "דוגמא", תלוי כמה אתה כישרוני... יש אפשרות לעשות "טיח" דק על הקיר עם כל מיני דוגמאות (ב"מרכז לבניה" הגעש יש "קורסים" של כמה שעות, בחינם...). בקיצור, לך למקומות האילו, תחשוב, תיראה, ואחרי זה תגיד לנו מה חשבת....

שיהיה בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על המניפה המזורגגת הזו אני אוותר

בגללה החדר שלי נראה בצבע בי"ח, על הנייר זה היה נראה מהמם.

עורך, מגיב לגילי:

תראה, באורגנל, מה שרץ לי בראש זה ככה:

קיר אחד עם ציור של נוף, מה שהיו עושים פעם בטפטים, רק עם צבע, כדי שזה יהיה יותר חי ואמיתי, כל שאר הקירות כבר לא חשובים מאותו הרגע.

הבעיה שאני לא מצליח למצוא מי שיעשה את העבודה הזאת כמו שצריך לעשות

(בעלי מקצוע יעשו עבודה בשביל כסף מבחינתי).

פורסם
על המניפה המזורגגת הזו אני אוותר

בגללה החדר שלי נראה בצבע בי"ח, על הנייר זה היה נראה מהמם.

עורך, מגיב לגילי:

תראה, באורגנל, מה שרץ לי בראש זה ככה:

קיר אחד עם ציור של נוף, מה שהיו עושים פעם בטפטים, רק עם צבע, כדי שזה יהיה יותר חי ואמיתי, כל שאר הקירות כבר לא חשובים מאותו הרגע.

הבעיה שאני לא מצליח למצוא מי שיעשה את העבודה הזאת כמו שצריך לעשות

(בעלי מקצוע יעשו עבודה בשביל כסף מבחינתי).

אני רוצה ליצבוע את החדר של התינוק בצביעה יחודית, יש איזה צייר (מוכשר) שעושה את זה, הוא מצייר על הקירות. הציורים נעים בין ציורי נוף ועד הפנטזיות הכי פרועות...

אני אחפש את המיספר טל' שלו וישלח לך אם תהיה מעוניין...

אני מאמין שב2K הוא יצבע לך את כל החדר + ציור...

טוב, מצאתי את האתר שלו...

גילי

פורסם

יעשה ציור כולל צביעה, אני אצבע את החדר לבד (באותו סטייל של טיפולים לרכב, כל הכיף זה לבד).

פורסם
יעשה ציור כולל צביעה, אני אצבע את החדר לבד (באותו סטייל של טיפולים לרכב, כל הכיף זה לבד).
כן, גם אני חשבתי ככה, אבל התוספת היא כל כך קטנה, שזה לא משמעותי. הוא מגיע בין כה וכה עם פיסטולט, ומבחינתו לצבוע את החדר או לצייר זה כמעט אותו המחיר..

הבדל בין צביעה עצמית (אצלי) ובין הציור היה 200 ש"ח... שווה? ואצלי יש צביעה בשני גוונים, כמו דיונות, ושמים.

מה שכן, אתה יכול לתקן פיצוצים בצבע הקיים, ליסתום חורים וכו' (חוסך הרבה כסף)...

גילי

פורסם

פיצוצים אין לי (ממ"ד :| ), ושוב: אין פה היבט כספי, לא צובעים חדר כל יום, אבל בכל זאת, כל הכיף זה לבד, בסוף היום מטונפים מצבע, עושים מקלחת, והולכים לישון בהרגשה הכי מטורפת שיש :)

• תוכן חדש...