אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
מצאתי משהו שנראה ממש ממש ממש כמו יהלום, אבל אני לא יודע איך לבדוק אם הוא אמיתי או לא, הוא קטן. אני יודע שיהלום זה חומר חזק, אבל אני מפחד לדפוק עם פשיט בשביל לבדוק אם זה זכוכית, כי מהמכה הוא יכול לעוף לצד ואני לא ראה אותו, אפשר גם לשרוט, אבל הוא קטן, אז זה קשה. נראה לי שיש ליהלום אמיתי איזה קטע עם אור-אני לא זוכר מה עם זה. איך אפשר לבדוק אם זה אמיתי או לא? רצוי בלי ללכת ליהלומן-פאדיחות ללכת לשם עם זכוכית בכל זאת-לא כל יום מוצאים יהלומים.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרבה יותר טוב מהשלישי לדעתי, שם הרגשתי כאילו ידי העורך עבדו יותר מדי וקיצרו כמה קטעים שהופכים את הסרט לפחות מעניין.. הסרט הרביעי אפל יותר משלושת הקודמים (גם הספר), ולמרות שאין שום סיכוי להעביר את כל הספר לתסריט וההתרכזות היא מן הסתם בסיפור המרכזי, הסרט מותח ועשוי היטב. מוטי, בציפיה לספר השביעי.
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
חנות שמוכרת RTV? 1 2
מאת ToMeR- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש RTV אדום שמשתמשים בו לאיטום במנועים, חיפשתי הביום בכמה וכמה חנויות ולאף אחד אין. מישהו מכיר חנות ספציפית באיזור רחובות שמוכרת RTV אדום?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב . לא תאמינו לאזה בוקר התאוררתי , מתנת יום ההולדת שלי מאשתי הוא . קורס ראלי, קורס נהיגת מרוצים בחברת מסלולים, ביה"ס בהנהלת ראם סמואל . הקורס הוא אישי ומתואם לרמת הנהג. היא גם אירגנה לי יום חופש מהעבודה למחר.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3171500_184,00.html זה כל כך כואב לנסות להילחם במשהו כל היום ודווקא באנשים שקרובים אליך הוא פוגע...! לראות את המשפחה בבית החולים נקרעת בין תקווה לייאוש, ממש שורט את הלב עמוק בפנים... אנשים לא מבינים שברגע אחד כל העולם יכול להחרב. סעו בזהירות, בבקשה....!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//811214
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה..מצאתי אופציה בתוכנה של העברת סרטים מהמצלמה למחשב להעביר באיכות DVD RIP אבל....כל דקה לוקחת 200 מגה. עכשיו אני יודע שיש דרך לקודד עם DIVX אבל התוכנת עריכה שאני עובד איתה היא לא תומכת את הפורמט הזה. אז רציתי לשאול אם למישהו יש פתרון אחר או מקודד נוסף או משהו כדי לקבץ . תודה.
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
נשים ומכוניות 1 2
מאת sara-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לכל הגברים, פירסמתי שאלה בפורום והרגשתי כמעין זלזול מכיוון שאני אישה לכן רציתי רק להבהיר לכולם שיש נשים שיודעות כמו ואף יותר מגברים בנושא מכוניות.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
שלום לכם - מזמן (לפני כ 4 שנים) אני זוכר שבניתי אתר והשתמשתי באיזה אתר שמעניק שימוש בסקרים חינם שמו היה pollmentor האתר כבר לא פעיל היום - מישהו מכיר אתרים שמעניקים סקר לאתר חינם. אני לא רוצה סקריפט אלה ממש קוד HTML שמקשר לכל הבלגן וה ASP של האתר עצמו. אפילו אם זה עם פרסומת לא אכפת לי... תודה - מחכה לתשובה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני צריך בגדים/בדים שאתם לא צריכים. בכדי לארגן כתובות אש אני רוצה להפתיע את האישה... אז אם יש לכם משהו שאתם לא צריכים אשמח לקחת את זה ממכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סרטון לביטוח בחו"ל ענק http://www.mivzakon.co.il/DayMailFiles/הכי%20חשוב%20להחנות%20בצל.wmv
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
ערב טוב. אז ככה, יש בסלון טלוויזיה, שם רואים טוב, משם יש כבל שעובר מהסלון עד לחדר שלי(פה כנראה מתחילה הבעיה, גם בגלל שהכבל כבן 10 מטרים אני חושב וגם יוצא ש2 טלוויזיות מחוברות לאותו שקע. בחדר יש לי מחשב עם כרטיס טלוויזיה. הבעיה שהשידור הבמחשב לא משהו, ז"א רואים ויש קול טוב,אבל התמונה לא חלקה כמו שאמורה להיות. אצל אחרים שיש כרטיס טלוויזיה ראיתי שאיכות התמונה אצלם טובה. השאלה שלי האם ניתן לעשות משהו בכדי להגביר את השידור? האם יש מכשיר שמתחבר לחשמל(כנראה לחשמל, בכדי להגביר את השידור) וכמובן לכבל של הטלוויזיה ומגביר את השידור. אם יש כזה דבר איך קוראים לזה, איפה קונים את זה? והאם זה הפיתרון?
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הולך שמה..? אור.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
משחק די ממכר החרא הזה, בעיקר שמשחקים שם בפונקצייה השנייה של קניית חלקים וכד'...נראה מאוד דבילי אבל שנכנסים לזה אז קשה להפסיק. בקיצור חבר'ה איך אני מוריד את זה למחשב??, כי ברגע שאני מוריד את המשחק למחשב ניתנת לי האפשרות לשחק גם אונליין עם מכור אחר. http://www.addictinggames.com/dragracerv3.html
הודעה אחרונה מאת asi08, -
עזרה בקניית רמקולים 1 2
מאת Slonya- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, יש לי התלבטות בין שני דגמים: בין CREATIVE LX520 לבין LOGITEC X-530 למישהו יש נסיון עם הדגמים האלו ? הלוגיטק יותר יקר, אבל לא בהרבה. אמרו לי שגם שהקריאטיב עובד יותר טוב עם SB של קריאטיב, מה שאין לי... יש המלצות ?
הודעה אחרונה מאת RS, -
בהצלחה רבה עברתי היום ה-17.11 בשעה 11 טסט שני!!!!
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
"יצאת צדיק", ממשיכה לעסוק במוסכים "ישרים", והפעם נרמז לי במוסכי מכונאות רכב, באזור נתניה\ חובה ומומלץ לצפות! סטיו סידרתי לך חמשוש, רק בשביל לצפות בתוכנית החביבה עליך, את ה מוזמן להגיב, לאחר הצפייה! ערב מהנה לכולם! צביקה
הודעה אחרונה מאת R.L, -
-
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, ברשותי אייפוד דור חמישי (וידאו) ולצערי, בניגוד לדורות הקודמים הוא לא מגיע עם אדפטור לשקע חשמל רגיל, כלומר אני יכול לטעון אותו רק דרך ה- USB. הלכתי היום לחנות לקנות את אותו אדפטור (ככה הם מתפרנסים החארות :/) אך כשהסתכלתי על חלקה האחורי של האריזה ראיתי כי ברשימת המכשירים שבה האדפטור תומך, אין את הנגן הספציפי שלי (או את הנאנו, לצורך העניין). שאלתי היא האם האדפטור הזה תומך גם בנגן שלי, או שאולי כבר יצא אדפטור חדש יותר לשוק? או במילים אחרות, מישהו מכיר אתר טוב של מומחי אפל שאותם אני יכול לתחקר? תודה מראש, עמוס
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
שלום לכולם... החלטתי שאני עובר ללמוד בארה"ב "הנדסת רכב" AUTOMOTIVE ENGINEERING. ואני מתלבט בין שני הקולג'ים SANTA MONICA COLLAGE או RIO HONDO. האם מישהו מכיר\היה\ראה\שמע על אחד מבין שני הקולג'ים האלו? בעקרון אני יודע ש SMC מקום איכותי מאד. בניגוד ל RIO HONDO שנמצא באיזור פחות סימפטי אבל דרכם יש לי אפשרות יותר גדולה להתקדם לענף הספורט המוטורי מכיוון שהמכללה עובדת עם הונדה ואת התלמידים הנבחרים לוקחים לפרויקטים\פיתוחים חדשים... SMC זה מקום מאד טוב לפי מה שהבנתי... האנשים יותר שפויים ואין שם יותר מידי קרלוסים ומנדוזה. TIA.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
אסלת ספורט להמונים 1 2 3
מאת QuickSilver-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לכל מי שרוצה להוריד את הפקטים שלו עם עוצמה וסטייל של מהיר ועצבני ... http://www.uncrate.com/men/home/bed-bath/downshift-toilet-flusher-handle-002220.php
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
טור מצויין של אראל סג"ל במעריב.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
what do u think guys?z i think it would be nice that every member will publish an update picture of him\her , also when the members will meet at the 5 club or any meeting they will know how they r talking to in the forum
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברה...אני מבקש ממכם לנדב פרטים על איזה סוכן ביטוח או חברה שאתם מכירים שעושים ביטוח צד ג' + חובה בזול כי כל ההצעות שקיבלתי עד עכשיו על ה דיהטסו שרייד 1000 סמ"ק שלי היו ממש יקרות!! אני בן 20 עם 3 שנים ותק נהיגה ללא תאונות(טפו טפו) או שלילות...האוטו שנת 92 עם אימובילזייר..איפה אפשר להשיג ביטוח זול בימינו? להמלצותיכם אודה..
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמה דברים שצריך לדעת עלחתונות: 1. חתונה מצומצמת " זו דרך אחרת לומר "אנחנו אשכנזים". 2. חתונת הזהב " זו דרך אחרת לומר "בואו לראות איך הירושה שלכם מתבזבזת על קייטרינג". "3. החתונה של גוהר ונופר" זו דרך אחרת לומר " אפילו ההורים שלנו מסטולים". 4. אין דבר אשכנזי יותר מאשכנזי בחתונה של מרוקאים . 5. ואין דבר יותר מרוקאי ממרוקאי בחתונה של אשכנזים . 6. יש מצב שאפילו בחתונה של אהרוני היה את הבורקס הזה עם הפטריות בפנים והרוטב בחוץ? 7. אם החברות של אשתך הטרייה מצחקקות כל פעם שהן פוגשות אותך, סימן שהפסדת וואחד מסיבת רווקות 8. דרך אגב, המילה "אולם" בוטלה , מותר להשתמש רק ב"גן, חצר, אגם, חווה, פרדס , אחו ". 9. אם לברמן יש אותו וסט כמו לרב -מלצרים, זאת חתונה עם אלכוהול …
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמובן שאני מחפש בחינם - מישהו יודע.. לא חייב להיות בדיוק בדיוק כאלה - משהו בסגנון אני חיפשתי ולא מצאתי - תודה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 926 צפיות
אהלן חברים. אני מחפש את הסרטון שהופיע בשרשור הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70899&highlight=gateway למישהו יש מושג היכן אוכל למצוא אותו? בקאזה איני מוצא. תודה מראש, תומר.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
גוגל , מכירים? 1 2
מאת איציק ט-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יופי ,אז כנסו לגוגל ותרשמו בחיפוש תמונות : LOVE עכשיו תראו את התמונה הראשונה מצד ימין שגוגל נותן לכם זה מה שנקרא א-ה-ב-ה מוטורית :shock: :shock: :shock:
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
נושאים: 1.מספר רכב/רישוי. 2.היכן אתם מחזיקים בדר"כ את מסמכי הרכב?__________________________________ 1. מספר רכב/רישוי. אתם נמצאים בסופר, בבית קולנוע, או באיזשהו מקום ציבורי אחר... לפתע נשמעת בכריזה ההודעה הבאה: "בעל רכב מספר 1234500, נא להזיזו אתה מפריע" וזה לא קשור אם החנת את הרכב במודע במקום אסור/לא טוב... זה יכול לקרות, אפילו באלף ואחת אירועים חתונות וכו' ו/או מטען חבלה וכו'... ולמה אני אומר זאת? מפני שישנם רבים שאינם יודעים בע"פ את מספר הרישוי של רכבם. כן אפילו בתדלוק ברובליקה מס' רישוי- אנשים מציצים לעבר מספר הרישוי בכדי להעתיק משם את מספר הרישוי. אנשים זוכרים בע"פ , מספר ת"ז שלהם, מספר חשבון בנק וכו'.... מספר רי…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
מישהו בא?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
חופשת טרום צבא
מאת mdma- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה... בהתחלה חשבנו על שבוע באמסטרדם אבל העלויות מאוד גבוהות לחלק מהחברים שלנו אז ירדנו מהעניין... המליצו לנו על איביזה או גרמניה או איטליה... אני אשמח לעוד המלצות לטיול ללא הוצאות מטורפות כמו אמסטרדם... סתם כדרך אגב רוב החברים שלי שהיו שבוע באמסטרדם סגרו את הטיול כל אחד סביבות 10000 שקל...
הודעה אחרונה מאת T-Maxximum,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,011 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- oferg22
- ArikB
- Moshe c
- פאר האורה
- Or05230
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- GTI33
- chrono
- TomerP
- orankohn