Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3171500_184,00.html

זה כל כך כואב לנסות להילחם במשהו כל היום ודווקא באנשים שקרובים אליך הוא פוגע...!

לראות את המשפחה בבית החולים נקרעת בין תקווה לייאוש, ממש שורט את הלב עמוק בפנים... אנשים לא מבינים שברגע אחד כל העולם יכול להחרב. סעו בזהירות, בבקשה....!

פורסם

בתור אופנוען לעתיד (טסט בקרוב).

אני פונה לכל הפורום, אם נתקלתם במפגע שיכול לגרום לאופנוען לאבד שליטה אל תישארו אדישים תעשו משהו!

אם אתם רואים דו"ג תתייחסו אליו כמו אל זקנה שרוצה לחצות את הכביש, בזהירות, זכות קדימה, תעשו בלאגן בכביש העיקר שישימו לב אליו.

החיים הם דבר יקר ערך, ואצל אופנוענים החיים הם אותם חיים, הם לא רוצים למות! הם פשוט רוצים להינות או לחסוך בכסף, לכם יש כוח תשתמשו בו בשביל להגן עליהם, החלשים.

תודה על ההקשבה,

מאור יצקן.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ידידי היקר, אם אתה מודה בפה מלא שדו-גלגלי מסוכן ולא מתייחסים אליו כמו שצריך (מה שלא תמיד נכון, אגב; לפעמים אני מוצא את הדו"גים 'טסים' לידי וכמעט מורידים לי מראה) - למה אתה מוציא עליו רישיון?

אני לא יודע מה מצבך הכלכלי ושיקולך - אבל אותי לא מעניין כמה כסף אחסוך - אני נשאר ברכב..

פורסם
ידידי היקר, אם אתה מודה בפה מלא שדו-גלגלי מסוכן ולא מתייחסים אליו כמו שצריך (מה שלא תמיד נכון, אגב; לפעמים אני מוצא את הדו"גים 'טסים' לידי וכמעט מורידים לי מראה) - למה אתה מוציא עליו רישיון?

אני לא יודע מה מצבך הכלכלי ושיקולך - אבל אותי לא מעניין כמה כסף אחסוך - אני נשאר ברכב..

אבל לפעמים אין כסף לרכב... בכלל .. אפילו לא אחד קטן ומצ'וקמק ...

• תוכן חדש...