Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"יצאת צדיק", ממשיכה לעסוק במוסכים "ישרים", והפעם נרמז לי במוסכי מכונאות רכב,

באזור נתניה\ חובה ומומלץ לצפות!

סטיו סידרתי לך חמשוש, רק בשביל לצפות בתוכנית החביבה עליך, את ה מוזמן להגיב, לאחר הצפייה!

ערב מהנה לכולם!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה היקר שלום,

עם כל הכבוד לתוכנית בדיקת הצדיקים היא תוכנית גרועה שבמקרים מסויימים יוצרת תקלה לא הגיונית וע"י מוציאה סיכוי להוציא צדיקים, דעתינו על חיים הכט ותוכניתו ידועה מראש, לדעתי התוכנית לא בוחנת באמת אלא מכשילה. גם התוכנית היום וגם תוכנית המזגנים וכו'. גם בעוד שרשורים בנושא רוב חברי הפורום הגיעו למסקנה זו.

אז סטיו תחליף תונית

וצביקה תשפר את המודיעין שלך :-)

יונתן

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

צביקה היקר שלום,

עם כל הכבוד לתוכנית בדיקת הצדיקים היא תוכנית גרועה שבמקרים מסויימים יוצרת תקלה לא הגיונית וע"י מוציאה סיכוי להוציא צדיקים, דעתינו על חיים הכט ותוכניתו ידועה מראש, לדעתי התוכנית לא בוחנת באמת אלא מכשילה. גם התוכנית היום וגם תוכנית המזגנים וכו'. גם בעוד שרשורים בנושא רוב חברי הפורום הגיעו למסקנה זו.

אז סטיו תחליף תונית

יונתן יונתן ידידי , כמו תמיד אתה צודק אומנם אבל חלקית... המודיעין שלי אכן סיפק לי מידע אמין,

אך חלקי שהתוכנית הבאה, תעסוק במוסכים, למכונאות רכב באזור נתניה, אך חיים הכט, בגלל המשחק כדורסל ששודר בערוץ 1 הכושל, פחד מרייטינג נמוך, והחליט, בניגוד לפרומו שלו בעצמו, לדחות ראת הפרק של השבוע, לשבוע הבא, ועל זה אני אכן כועס, וממורמר ומאוכזב,

על האיש שהפך לאכזבה, ואני מוחה על כך, אנא הצטרפו למחאתי, הכנסו לפורום"יצאת

צדיק" ומחו על כך!

סטיו אתה יכול לחזור לבסיס ולשות שבת זאת בבסיס, על מנת שתוכל לצפות בתוכנית

בשבוע הבא, וגם להופיע במפגש של מועדון פיאט בתחנת הדלק ביקום!

בברכה

צביקה

המאוכזב!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• אחראי פורום
פורסם

צביקה היקר שלום,

אז סטיו תחליף תונית

יונתןהתכוונתי לכתוב תגובה דומה ואני שמח לראות שאני לא היחיד שחושב

שהם באמת קטנוניים שם , בתוכנית.

הם נותנים תקלות שממש מעליבות את האינטלגנציה , דברים כלל לא יומיומיים.

חבל...דווקא קונספט מוצלח לתוכנית טלוויזיה , ובמיוחד בישראל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נכון בנאדם בא רואה פלנץ חדש אז הוא מעריך שהתושבת שלו בדוד יש בה תעלה שממנה נוזל, זה תמוה, או שפתאום בורג סתם כך משתחרר, רואים נזילה מכאן אז מחליפים, מי יכול לחשוב שאיזה חכם פתח את הברגים. כבר דובר על זה בשרשור באוף טופיק.

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

שלום לכולם..

הרגע סיימתי לצפות בתוכנית. (לא ראיתי את זה ב 20:45 מכיוון שיצאתי לנסיעה ארוכה עם הרכב. הקלטתי וצפיתי לאחר שחזרתי) ידעתי עוד אתמול שהתוכנית לא תמוקד במוסכים אלא על טכנאים "רגילים", וזה גם מה שרשמתי בפורום רכב ב- ynet (ראו תמונת מסך מצולמת).

צביקה, תודה על החמשוש :-) הצלת אותי..

ורגע של רצינות: למפגש פיאט ביקום הפעם אני לא יגיע. סיכוי של 80% שאני תורן בתאריך זה ואני יידע רק יום לפני המפגש אם אני תורן או לא. (אין להם בושה.. שיקחו מישהו אחר!)

מחר בלי קשר לתורנות ההיא אני נוסע לשם לכמה שעות.

פורסם

טימטום שלא נראה כמותו!

אני רואה את זה רק בגלל שהוא מדבר בצחיק באדייש.

שיעשו תקלה נורמלית ואז יבדקו צדיקים! ולא יתחילו עם דברים לא הגיוניים! למה שבדוד חדש הברגים יהיו פתוחים?! בן אדם שרואה שיש נזילה ישר מבין שזה גוף חימום/פלאג' כולו! לדעתי הבן אדם הראשון או השני לא זוכר איך קוראים לו, ניסה להיות מאוד צדיק. הוא היה נחמד,הראה הכל הסביר הכל והחליף את כל הפלנג' כי הוא היה בטוח שזאת הבעיה. הם פשוט לא עושים טעויות הגיוניות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז אתם מגנים תכנית ש "פוגעת בפרנסה של אנשים" , ומצדדים דווקא באלה שמנסים לדפוק אתכם?

מה עם הבחור שעלה על התקלה האמיתי ובכל זאת וקיבל הוראה בטלפון להחליף פלנ'ג..

מה עם אלה שהגיעו עם דוד חדש מלכתחילה , וישר התחילו לפרק..

וההוא שקלט את המצלמה ופתאום הפך לצדיק..

העניין הוא שבמקום לבדוק את התקלה מן הקל אל הכבד , רוב הטכנאים הלכו ישר אל הכבד.

GOT סחוג?

פורסם
אז אתם מגנים תכנית ש "פוגעת בפרנסה של אנשים" , ומצדדים דווקא באלה שמנסים לדפוק אתכם?

מה עם הבחור שעלה על התקלה האמיתי ובכל זאת וקיבל הוראה בטלפון להחליף פלנ'ג.. - יש מעליו בוס אחרת יאלץ ללכת ללשכת העבודה

מה עם אלה שהגיעו עם דוד חדש מלכתחילה , וישר התחילו לפרק.. - הם נראים תחמנים אבל טענו שהתבקשו להחליף דוד

וההוא שקלט את המצלמה ופתאום הפך לצדיק.. - הוא חיפש מצלמה כי הוא ראה פלאנץ חדש נוזל, גם הוא לא סופר צדיק

העניין הוא שבמקום לבדוק את התקלה מן הקל אל הכבד , רוב הטכנאים הלכו ישר אל הכבד.

שורה תחתונה יש ליצור תקלה אמיתית ולא לפתוח ברגם, למשל לפגוע בגומיה ולסגור טוב את הברגים ואם מחליפים וכל העסק חדש אחרי שהבעל מקצוע הולך שיחזירו את הישן כי זה מסריח שבמדינה כמו ישראל עם מים קשים מאד אתה רואה פלאנ'ץ נקי לחלוטים מאבנית.

בשורה תחתונה גם תחמנים לא חסר אבל התוכנית הזו זה לא מדד אמיתי.

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

יונתן , מה מעניין אותך מה היו הנסיבות שגרמו לאיש מקצוע לרמות אותך?

התכנית היא לא מחקר מדעי , היא פשוט מתעדת חאפרים בעבודה.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...