אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני רוצה לצרוב דיסק בתוכנת "נרו", שהשירים בו הם MP3. משום מה, זה לא נותן לי לסדר את השירים באופן שאני רוצה! רק בסדר שהתוכנה מחליטה, האם אפשר בתוכנה הזאת לסדר את השירים? אם כן, אז איך? ואם לא, האם ישנה תוכנה חלופית שכן אפשר לסדר את השירים איך שאני רוצה ואז לצרוב? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ami123, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
מכל השנים והסוגים: "אוטו" "הגה" ועוד.. ימסרו לדלי תקציב אוהבי מוטוריקה ללא תמורה. 052-3946295 אלי
הודעה אחרונה מאת eli s, -
- 31 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אחרי טיול בן שבועיים חזרתי עם כמה תצפיות של מכוניות מארה"ב. כל התצפיות הן מניו יורק, ששונה בכל בחינה משאר ארה"ב, חוץ מבתרבות הנהיגה (ארץ שבה כל אוטו שלישי בערך הוא suv מגוחך בגודלו....). לחובבי האמרקאיות. הת'אנדרברד החדשה. צולמה בתוך המוזיאון לאמנות עכשוית (Moma) בניו יורק. מדובר בפרארי (אני כמעט בטוח, אבל לא 100%), שעוצבה ע"י פינינפארינה. אם למישהו יש יותר פרטים אני מאוד אשמח. the truly badass CL 65 AMG סתם מוסטנג קלאסית יפהפייה. לא רואים הרבה כאלה, אפילו בארץ הולדתה.. חלומו של כל redneck. האמר H2 בצבעים של דגל ארה"ב (כמעט).. :/ מייבאך אחת מיני רבות שראיתי שם (לפחות 7-8 ) עוד אחת.…
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מחר אני נוסע לחיפה ויש לי 2 התלבטויות לגבי מסלול הנסיעה... אני אצא מאיזור ב"ש בסביבות השעה 7 בבוקר ואמשיך עד איזור בני ראם ומשם אעלה לכביש 6 במחלף שורק... ההתלבטות הראשונה היא באיזה מחלף עדיף לרדת מכביש 6 (כלומר באיזה מסלול יהיו פחות פקקים ויותר נוח לנסוע)... האפשרות הראשונה לרדת במחלף "ניצני עוז" ומשם להמשיך מערבה על כביש 57 עד מחלף נתניה ומשם להמשיך על כביש 2 עד חיפה האפשרות השניה היא להמשיך עד הסוף של כביש 6 (מחלף "עירון") ומשם להמשיך מערבה על כביש 65 עד מחלף "קיסריה" ומשם להמשיך על כביש 2 עד חיפה... ההתלבטות השניה... אני צריך להגיע בחיפה לקרית הטכניון, האם להמשיך על כביש 2 עד מחלף "חיפה דרום" ומשם להמשיך לטכניון דרך רמת אשכול, רוממ…
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
לכל חברי הפורום שלום רב. לאחרונה התחדשתי במפלצת חדשה לביתי, המפלצת החדשה עונה להגדרה "כלבה" העיניין עוד בבדיקה, אבל לפי ממצאים של וטרינר כנראה שהיא אכן כלבה ולא איזה יצור עויין שבא להשתלט על העולם. אני מחפש לה שם כבר כמה ימים, פשוט כל מה שאני שומע לא נתפס לי באוזן, ומשום מה לא מתאים לה. חרשתי את אתרי בע"ה את רשימת השמות, פורומים, שיגעתי אנשים, וכלום, פשוט לא מוצא לה שם. כאן אני מבקש את עזרתכם, איך לקרוא למפלצת הקטנה הזאת ? צירפתי תמונה שאולי תעזור ותיתן פה למישהו מוזה איך לקרוא לה. חג שמח, איתי.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
איפה אפשר לצאת ? 1 2 3
מאת Samiro- 42 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
תציעו לי מקומות ככה שאפשר לצאת לאיזה 3 4 שעות עם בת הזוג. ביום שבת.. חוץ מעל האש וכאלה. נגמרו הרעיונות !!
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל חברי הפורום המבקשים להעלות קבצים לרשת שמיועדים להורדה המונית : אתר המאפשר העלאת קבצים בגודל עד 1 ג'יגה . מאפשר הורדה חופשית, מהירה, בלי פרסומות לפני ההורדה, בלי להרשם לאתר, בלי מסירת כתובת אי מייל, מאפשר הורדה בלינק ישיר לקובץ, הכל חינם אין כסף... האתר מיועד בדיעבד כדי לשלוח קובץ ל-אי מייל , אבל מה שבעצם מגיע לאי מייל המיועד הוא לינק להורדה מהרשת של הקובץ המבוקש (הלינק גם מופיע לשולח מיד עם סיום ההעלאה כך שאפשר לפברק סתם כתובת אי מייל כלשהי ובעצם לקבל ת'לינק המיוחל בסיום ההעלאה). תהנו ! http://www.yousendit.com/
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום אני בן 19 ומגיל 0, מלידה, יש לי פגם בלב שנקרא AORTIC STENOSEC. הסר דאגה מליבכם! הרופאים ממליצים לי להימנע מפעילויות ספורט מתישות. כרגיל, אנשים שאין להם את האפשרות לעסוק בספורט מבינים ומעריכים יותר את התרומה לגוף ולנפש... עם הזמן התחלתי לשים לב שיכולת הריכוז והערנות שלי ירדה. האם ישנם תרגילים להעלאת ריכוז, ערנות, תגובה וחוזק שרירים מבלי להעמיס יותר מדי את הלב?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 978 צפיות
איזה מכשיר DVD מומלץ עד 700 ש"ח? קורא DIVX איך המכשיר הזה- pioneer DV383?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש איזה אתר או תוכנה שניתן יהיה לשמוע תחנות רדיו של כל מיני תחנות בעולם, אבל הדגש הוא שיהיה סיווג גם על פי סוגי מוזיקה (האוס, רוק, שנות השמונים, ישראלים (?), דאנס וכו'). משהו בסגנון מה שאתם בטח מכירים מאחד הערוצים בכבלים, רק שטלוויזיה אין במשרד בעבודה ואינטרנט כן... חג שמח ליאור.
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לדעת איך אני מגיע למסלול לשפיצרינג או לפחות לדעת היכן זה בערך נימצא. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tomz, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , רציתי לדעת אם יש שיטה / תוכנה מסויימת להוספת איש קשר באייסיקיו מבלי שהוא יידע על כך , ואם כן אז כיצד? בבקשה לא לשאול למה , או להעיר הערות ציניות בסגנון . תודה .
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
PSI Clip
מאת AlexDaniel- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לבקשתו של מיכאל 106 ...סרטון בכמה דקות...מפאת חוסר חומר יצא מה שיצא.. http://rapidshare.de/files/6743451/PSI_Film.wmv.html Enjoy.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם....... רציתי לשתף אתכם בחוויה מדהימה. לפני זמן מה נסעתי לדרום, איזור מצפה רמון והעברתי שם לילה עם חברים, באמצע המדבר, באיזור מרוחק מאור וממקום יישוב. בסביבות השעה 11-12 בלילה, הירח ירד מקו האופק, מה שהשאיר חושך מוחלט, למעט המדורה שהייתה דלוקה. השמיים היו מוצפים בכמות כוכבים הבלתי ניתנת לתיאור/ספירה, שכן כידוע, בהעדר אור מפני הקרקע, הראות לחלל הופכת למושלמת. מעבר לעובדה שכל כמה דקות רואים "כוכב נופל" ומבינים עד כמה שהמעטפת שלנו עושה את עבודתה נאמנה (מזל שהיא לא מתוצרת צרפת....), ראיתי משהו מוזר, משהו שבתחילה נראה כמו כוכב נופל, מין נקודה בוהקת אי-שם גבוה בשמיים, בעלת מסלול קבוע, אך להבדיל מהכוכבים הנופלים למיניהם ולסוגיהם, הוא פשוט לא התכלה ו…
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לומד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה בבר אילן, ואני צריך מבחנים לדוגמא של הקורס "מערכות לינאריות" (או איך שלא יקראו לזה באפקה), אם מישהו יכול לשלוח לי מבחנים מהאתר שלהם (האתר דורש ת.ז. וסיסמא וזאת הבעיה בעצם) אני יודה לו מאוד ! נ.ב. אני צריך דווקא מבחנים של אפקה, פרטים בהמשך.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 911 צפיות
הוספתי מישהו לרשימת קשר שלי, והוא שלח לי חזרה אישור אבל זה לא נותן לי להוסיף אותו לרשימה, ניסינו למחוק שנינו ושאני ישלח אישור שוב אבל זה לא מצליח ואני לא יכול לכתוב לאותו הבן אדם נורמלי (רק אנגלית מקבל). מה אפשר לעשות? מה גרם לזה? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 4 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום! ברצוני לברר אם קיים מכס על ציוד ספורט שמוזמן מחו"ל (ארה"ב/קנדה). הטבלאות שישנן באתר של המכס לא ברורות. מע"מ יש מעל 50$ זה ברור. האם מישה יודע אם ישנו מכס על ציוד ספורט (ציוד גלישה). הנה הטבלאות אולי זה יבהיר יותר את העניין. http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx במידה ואף אחד לא ידוע אתם יודעים למי ניתן לפנות טלפונית או דרך מייל על מנת לקבל תשובה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
5 תווים. תודה.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 1 תגובות
- 940 צפיות
ואם לא שם אז יש במקום אחר?
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם מישהו יודע ומכיר מקום מצויין(אבל ממש מצויין) שמייצר/מוכר שוקולד?! אני מתכוון לשוקולד שהוא ברמה גבוהה יותר ממקס ברנר למשל. שיהיה בארץ. מיקום יעזור כי אני צריך לקנות... תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן ולא מוצא. האם קיים ספר כלשהו על מכוניות? כלומר עם הסברים ועצות טכניות על מערכות הרכב השונות. אם אפשר שיהיו שם תמונות להמחשה זה יעזור המון. אני מתכוון ככה: טרמוסטט: (הסבר) מאוורר רדיאטור: (הסבר) מגבר בלם: (הסבר) תיבת הילוכים: (הסבר) וכ' אם יש דבר כזה, האם תוכלו לרשום את שם הספר+ שם המחבר? אם יש לכם תמונה שלו זה יעזור מאוד. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה רימקס של שירים בערבית עם שירים באנגלית GET YOUR FREAK ON אותו אומן הופיע יום חמישי באומן 17 בירושלים עם מישהו יודע את השם? חייב למצוא את זה!!
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 27.8 אלף צפיות
נתקע לי חתכות קטנות של זכוכית ביד ואם פינצטה אני לא מצליח להוציא חשבתי שאולי למישהו יש איזה שיטה להוציא תחתיכות האלו הם ממש ממש קטנות תודה לעוזרים וסליחה על השעה
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה עקב מעבר לרשת סלולרית אחרת אני רוצה להפטר מהמכשיר שלי סוני אריקסון צבעוני הוא אצלי 4 חודשים-חדש לגמרי.. איפה אפשר לפרסם בכדי למכור אותו?
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב אצלי שמונה חודשים... ומאז שיש לי אותו היה עליו דוד פתוח של דראגון שלא רצה שאני ישמע מוזיקה.. היום הדוד נמכר...והתקנתי דוד רגיל על הרכב...הרגשה באמת נפלאה...סופסוף קצת שקט!!! יש רק רעש יפה מהפילטר..זה כל מה שצריך
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 17.9 אלף צפיות
נכנסתם לאתרי סקס? הורדתם סרטים? צפיתם בתמונות? איך להעלים את כל המידע מבלי שאיש יידע. אז כמו כולם גם אתה נכנסת לאתרי סקס הורדת סרטים, תמונות וכל-השאר.. אז איך להעלים את המידע הזה?,מיד במדריך הבא. 1. דבר ראשון לכו ל- 'כלים' >> 'אפשרויות אינטרנט' ולחצו על 'מחיקת קבצי cookie ..' עכשיו כנ"ל ל 'מחיקת קבצים' שנמצא לידו 2. כמו בכל חיפושים באתרי גוגל/נענע/תפוז ושאר האינדקסים למינהם, נישאר גם מדי פעם את כל התוכן שחיפשתם אם זה 'סקס' 'לסביות' 'שוודיות צעירות' 'טל מוסרי' כלומר אם אני אלחץ בשורת החיפוש בתפוז לדוגמא את האות ס' שורת החיפוש תראה לי את כל המילים שבהם האות התחילה בס' ,איך למחוק? שאלה טובה, גשו למילה שברצונכם למחוק ופשוט ליחצו על המקש Delete במק…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב. אני מעוניין לעצב עטיפה לדיסק, עדיפות לקופסא בגודל מלא. מדובר במשהו משפחתי. יש לי HP4110. האם ב"וורד" יש אפשרות להגדיר עמוד בהתאמה לנייר מדבקה המיועד לדיסקים? אם לא, איזו תכנה עושה את זה? היכן מורידים אותה? אין צורך בעיצוב מסובך, תמונת רקע ומילים זה כבר יותר מדי. תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
קניית מחשב
מאת bkantor-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב...עכשיו אחרי הרבה חיפושים הוא מצא מחשב בוואלה השאלה שלי האם המחשב הזה הוא טוב(כי אני לא מבין גדול) והאם המחיר בהתאם? הקישור למחשב: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1696637 תודה לעוזרים ואם אפשר בבשקשה כמה שיותר מהר...
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גברים בעיקר.. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2534&rtn=main-topten
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי מצלמה דיגיטלית בחו"ל לפני כמה חודשים ולא התקנתי אותה על המחשב. מאז הדיסק של התכנה נעלם לי ונשארתי עם מצלמה כבל ומטען בלבד. אני צריכה בצורה די דחופה את התכנה של המצלמה. פרטי המצלמה - Nikon Coolpix 7900 אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את התכנה הנ"ל. תודה, יוליה
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 390 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- Albetx
- beresford
- SurfHigh
- אורי מ.
- fatboy1340
- falou
- Shaike.Zam
- chezik
- Yuvalino
- orankohn
- RK