Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לצאת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל הכי טוב - לתפוס פינה נחמדה בפארק הירקון מול האגם

אם יש כאן מישהו שחושב ברצינות על הרעיון הזה, בזהירות עם המיקום...

בדיוק אתמול הכלב שלי דפק שלשול מהסרטים על הגבעה מול האגם... אני מאמין שיהיה קצת קשה לראות את זה בלילה, כדאי לערוך סיור מקדים באתר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמו שאמרתי - המבורגר ברמה של הבלאק שווה 40 ש"ח.

זה נראה לי סביר ביותר

:) אני לא יודע מה אני אמור להגיב על הודעה שכזו ... חחח

מי בחלל מסתכל על 40 שקל... ועל איזה המבורגר אתה מדבר ... ;-)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

קח אותה להופעה של אבי ביטר ומשה כהן, לאחר מכן תשבו באיזו מסעדת פועלים ותרדו כל אחד על לאפה שוארמה עם כמה שיותר חומוס צ'יפס עמבה וסלטים (תוספות חופשי לא?) אל תשכחו גם לקחת הביתה חמוצים בשקיות :lol:.

סטנדאפ\סרט נשמע הכי נורמלי. אולי אפילו תשחקו סנוקר באיזה מקום (אבל על רמה לא באיזו שכונה) בסגנון הלנקולן (יש בחולון, ת"א, רשל"צ וברעננה. אפשר גם ללכת עם עוד כמה זוגות לבאולינג או משהו בסגנון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קחו אופניים מחברים. וצאו לטיול לילי. בכייף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מישהו יודע מה השעות פעילות של הטרזינה?

מוצ"ש פתוח?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סאמיר.....קח אותה לאיזה צוק שמשקיף על הים........(ליד חוף הר סוף יש מקום נחמד אבל אם לא בא לך לתפס ברגל כדאי ללכת עם ג'יפ - אני הלכתי עם פג'ארו סטנדרטי עלה את זה דיי בקלות)

אם בא לך להשקיע תכין כמה דברים בבית, אם לא בקטע שלך להשקיע (ואתה כמוני:D) תביא איזה פיצה דקה לפני שאתה אוסף אותה....בקבוק יין (קאברנה סוביניון אדום חצי יבש - בנות אוהבות את זה ויחסית מתחברות לטעם - כי הוא יין נעים ועדין) כמה נרות שמיחה ענקית....ואיזה סלסלה עם פירות ושוקולדים

תאמין לי כל הסימפוזיון הזה לא עובר את ה80 שקל אבל המבט שלה אחרי הערב הזה....הוא לא יהיה אותו מבט כשהיה לפניו - לעולם !

הן אתה פשוט עולה איזה שתי דרגות למעלה, מ"הבחור הכי חמוד בעולם" ל"ה"בחור

קיצר סמיר - סומך עליך תביא אותה ברומנטיקה - נפשית ורוחנית זה ישתלם לך ולקשר שלכם - ואם תדע איך להתנהג הסמיכה גם תעזור כדי שזה ישתלם פיזית :D

• תוכן חדש...