Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לצאת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:) אחלה עצות - אני אולי אלך לשוקולד הזה בשבת הבאה !

יצאנו בסוף למקום בשם תופים. ככה בחפיף עם קצת אלכוהול ודברים חמים לשתות היה סבבה.

מקום נחמד לחבר'ה וגם לזוגות.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

סליחה שהטעתי אותך בקשר למיקום מקס ברנר (משום מה ישב אצלי בראש שזה במרינה). :oops:

בכל מקרה תופים נמצא בת"א בדרך בן צבי, ליד אבו כביר?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

מסעדת בשרים - וויט הול בהרצליה ב' ממש בתחילת רחוב משכית.

פסטות וכד' - בר גוריון בשד' בן גוריון בת"א . מקום סבבה, מחירים טובים.

פיצה\טורטיה\נאצ'וס\פסטה - מקסיקנה בבוגרשוב פינת בן יהודה בת"א.

כל מיני מטעמים בטעם טוב ומחירים נוחים - נאפיס, הסניף בחולון הוא המוצלח ביותר לטעמי. מקום סבבה - כיף מאוד אם הולכים קבוצה.

המבורגר טוב יש בחולון בכיכר סטרומה - ביגר בורגר.

2C

בעזריאלי - חוץ מהנוף ממש מיותר , המחירים גבוהים והאוכל לא. בעזריאלי בבניין העגול בקומה 41 עוד לא ממש בנו משהו עדיף ללכת לשם בשביל הנוף

אם תחליט לאכול צהריים מתישהו אני ממליץ בחום על לחם ארז בהרצליה, לקראת סוף רחוב משכית יש פניה, זה יוצא ממש מול ה"הולמס פלייס" - אוכל אלוהי, חוויה קולינרית ללשון ולעיניים - עוף בסומק על קוסקוס זאת אחת הארוחות הכי טובות שאכלתי.

haters will hate

פורסם
סליחה שהטעתי אותך בקשר למיקום מקס ברנר (משום מה ישב אצלי בראש שזה במרינה). :oops:

בכל מקרה תופים נמצא בת"א בדרך בן צבי, ליד אבו כביר?

פליקס

נכון...

ו... תודה בנצי.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לגבי הבר גוריון הזה, אם זה הכל ב 25 הידוע אז אני לא נהנתי שם כלכך.

המלצרים והיחס סבבה (תידלקו אותי חינם באלכוהול משום מה) והאוכל ממש טוב אבל הטיפוסים שמגיעים לשם זה מכה.

ישבתי שם על הבר (עם בחורה שלא היתם רוצים לראות בשום מקרה בחיים), 2 לסביות שהתמזמזו שם נעצו בי מבטים תוך כדי המיזמוזים (היו מתודלקות טוב), עוד איזה זוג הומואים הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח.

ולסיום גררו לי את האוטו ועשו נזקים והחברת גרירה לא מוכנים לשלם פיצוי של כמה אלפים.

מה שכן יש שם מנות (יפות מאוד) או ב 25 ש"ח למנה או 35 ש"ח למנה. רק אם אתה הולך תדאג להחנות בחניון או משהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לגבי המקסיקנה, מומלץ מאוד, אף פעם לא ישבתי שם אבל הזמנתי כמה פעמים לעבודה והאוכל שלהם ממש טוב.

המבורגר יש כמובן את הפופא בת"א ביפו, גם מומלץ לאנשים רעבים ביותר.

הנאפיס בחולון המוני מידי לטעמי

שמעתי המלצות טובות על רפאלו בראשון באיזור תעשיה הישן, אם יצא לי השבוע להיות שם (אם היא תסכים לבוא איתי) אז אני אספר לך מה מו מי למרות שבrest אתה יכול לקבל מידע על המקום כולל תפריט מחירים והכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נסו את הבלאק בסינמה-סיטי.

נכון, 40 ש"ח להמבורגר, בלי שתייה, זה פחות או יותר המון כסף, אבל באמת שהוא ממש טעים.

אגב הרצליה פיתוח, כל האזור מ-ל-א במקומות טובים, לא רק מקס-ברנר. נסו את הדאבלין, פאב אירי עם אווירה אדירה ובירה מעולה. מומליץ בחום לנסות את הבירה של גורדונס, בירה חזקה שיכולה להפיל גם פילים. עד שמונה או תשע בערב יש שעה שמחה, אחד ועוד אחד חינם, שזה סופר-שווה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
40 ש"ח להמבורגר זה מחיר סביר מאוד...

לא, האמת שזה די יקר...

ברמת השרון יש מקום בשם XO Bar, שמוכר המבורגר לא רע, עם שתייה דוגמית של סלט וצ'יפס ב25 ש"ח.

ברמת-גן, ברחוב ז'בוטינסקי, יש בר-בורגר עממי משהו בשם בר-לין. המבורגר מעולה מעולה 22 ש"ח.

אבל יאמר לזכותם של הבלאק שהבורגר שלהם גם יותר טעים וגם האווירה במקום מדהימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ג'ירף גם כן באזור התעשיה הרצליה.

מסעדה של סיני/יפני/תאילנדי וכו'ץ אבל בכמה רמות מעל שאר המלוכסנים.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

כמו שאמרתי - המבורגר ברמה של הבלאק שווה 40 ש"ח.

זה נראה לי סביר ביותר

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה המבורגר?

מה קרה לרומנטיקה?

קח אותה למקום שיש בו גבעה שמשקיפה על הים,קח סל פיקניק ותהיה גבר!

אתה יכול גם לקחת אותה לאיזה מופע סטנד אפ טוב (אפשר בקאמל).

פורסם

תתפלא אבל יש נשים שאוהבות לאכול בשר... והרבה!

רומנטיקה יכולה לבוא אחרי ההמבורגר :) או ביחד אתו - האחד לא מפריע לשני

אבל הכי טוב - לתפוס פינה נחמדה בפארק הירקון מול האגם עם שמיכה, בקבוק יין, גבינות ופירות טריים. רומנטי להפליא, כיף לא נורמלי וכמו שאמרתי - עדיף שתתפסו איזו פינה שקטה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...