Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי שמונה חודשים... ומאז שיש לי אותו היה עליו דוד פתוח של דראגון שלא רצה שאני ישמע מוזיקה.. mad.gif

היום הדוד נמכר...והתקנתי דוד רגיל על הרכב...הרגשה באמת נפלאה...סופסוף קצת שקט!!! smile.gif

יש רק רעש יפה מהפילטר..זה כל מה שצריך smile23.gif

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מנה פלאפל ולא אמרת לי לפני-וואלה הייתי יוצא איתך לארג' ונותן לך מנה שווארמה בלאפה כמו שצריך אצל סמי ובקבוק קולה גדול קר עליי..

עכשיו רציני-בכמה מכרת?

נ.ב: תתחדש אם אתה מרוצה אז מעולה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ולמה כל בעלי ה106 מוכרים חלקים תמורת מנה פלאפל ? :lol:

כי יש להם מספיק כסף לחלקים ולכן לא נשאר לאוכל

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הוא אמר "פלאפל" בציניות עליי כי הם לא ישכחו לי לפני חצי שנה שהבאתי אחרי המפגש אודיו מרכז מבחור נחמד מגבר 2 ערוצים 300W שנותן 90RMS X 2 עבור מנת פלאפל[שכחת גם שקניתי לו פחית]

אז ששאלתי אותו הוא הסתלבט עליי בתשובתו..והאבסורט פה הוא שמכרתי את המגבר המדובר לפני 4 ימים ב250 מרשרשים LOL, [באמת היה מגבר חזק]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אורן, מה שלום המראות שלך?

ד"א, הדוד היה גם חלק מהסיפור? :roflmao:

אני לא מבין למה לא הוצאת באותו רגע את המראה מהבגאז' והרכבת אותה.... היה חוסך לך הרבה צרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...