Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחר אני נוסע לחיפה ויש לי 2 התלבטויות לגבי מסלול הנסיעה...

אני אצא מאיזור ב"ש בסביבות השעה 7 בבוקר ואמשיך עד איזור בני ראם ומשם אעלה לכביש 6 במחלף שורק... ההתלבטות הראשונה היא באיזה מחלף עדיף לרדת מכביש 6 (כלומר באיזה מסלול יהיו פחות פקקים ויותר נוח לנסוע)...

האפשרות הראשונה לרדת במחלף "ניצני עוז" ומשם להמשיך מערבה על כביש 57 עד מחלף נתניה ומשם להמשיך על כביש 2 עד חיפה

האפשרות השניה היא להמשיך עד הסוף של כביש 6 (מחלף "עירון") ומשם להמשיך מערבה על כביש 65 עד מחלף "קיסריה" ומשם להמשיך על כביש 2 עד חיפה...

ההתלבטות השניה...

אני צריך להגיע בחיפה לקרית הטכניון, האם להמשיך על כביש 2 עד מחלף "חיפה דרום" ומשם להמשיך לטכניון דרך רמת אשכול, רוממה ורמות ארז...

האפשרות השניה היא לרדת במחלף עתלית, להמשיך בכביש 721 (דרך בית אורן) עד לצומת דמון ומשם להמשיך על כביש 672 דרך אוניברסיטת חיפה עד לצומת דניה ומשם דרך רמת אלון לטכניון...

תודה.

• אחראי פורום
פורסם

בקשר לנסיעה הבין עירונית - עדיף להגיע עד מחלף עירון ,

עד שתגיע לעירון (בטח 9 וחצי~) גם אם יש עומס בבוקר , בשעה כזו כבר לא אמור להיות.

בקשר להגעה לטכניון , יש כמה כניסות. איזו טובה יותר לך?

מתוך נשר?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב שאני יכול לעזור לך במה שקשור מחלף עירון צפון(:-) )

לפי דעתי אם תבחר לרדת במחלף עירון עדיף לך ליסוע לכיון אום אל פחם ואז בצומת מגידו לקחת לכיוון צומת העמקים ומצומת העמקים לצומת יגור ואז 10 דקות ואתה בטכניון.(בכל מקרה אני חושב שזו תהיה דרך הרבה יותר מהירה מאשר לרדת במחלף עירון וליסוע לכיון קיסריה.

ד"א אני חושב שאני זוכר למה אתה בא לחיפה:wink:

to finish first first you have to finish

פורסם

ראשית תודה...

לגבי הכניסה זה או נשר או מכיוון נווה שאנן... אין ממש הבדל כי אני נכנס לטכניון עם רכב אז זה לא משנה...

וליואב, חשבתי על האפשרות הזאת, השאלה היא האם לא ירגמו אותנו באבנים או משהו? אני לא מכיר טוב את האיזור שם חוץ מאום אל פאחם...

ואני בא לחיפה לסבול... :cry:

• אחראי פורום
פורסם

עם רכב בתוך הטכניון זה באמת פשוט .

לגבי ואדי ערה...אבנים?...לא.

כבר מזמן לא לפחות 8) ... לזה אל תדאג, תלוי

מה יותר נוח לך, שתי הדרכים די מהירות ופנויות.

פורסם

אני נוסע די הרבה דרך ואדי ערה למחלף עירון ועד היום לא נתקלתי במקרה של זריקת אבנים:wink:

חשבתי שאתה בא לחפש דירה.

פורסם

תודה על התשובות ודירה אני לא בא לחפש, אני אגור במעונות...

ולגבי הדרך , אני חושב שאני אסע דרך מחלף קיסריה וכביש החוף אם הוא יהיה פנוי (הדאגה העיקרית שלי הייתה שיהיו פקקים) פשוט כי יום ראשון נסעתי כבר לחיפה עם דוד שלי מרמת גן אז אני זוכר את הדרך ודרך צומת מגידו אני חושש שאני אסתבך ואטעה בדרך אז אני עלול עוד לאחר...

• אחראי פורום
פורסם

זה דוקא מאוד פשוט דרך מגידו -

שמאלה בצומת , לא מפספסים את הכלא...

ומשם רק ישר (בדרך משתלבים אוטומטית עם הכביש מיקנעם) עד

צומת יגור. שמאלה לנשר ואז לכניסה. (רמזור שני-שלישי? לא סגור על זה)

אבל איך שמתאים לך כמובן. הדרך השנייה יותר ארוכה אבל יותר מהירה,פחות צמתים ורמזורים.

פורסם

אתה נוסע ובצומת מגידו לוקח שמאלה ואז ישר עד שאתה מגיע לצומת שאתה לוקח בה ישר אז אתה מגיע לצומת התשבי לוקח ישר ואז בצומת יגור שמאלה ואז ברמזור השני(לא כולל רמזור כניסה ליגור) אתה לוקח שמאלה ואז ישר למעלה ואתה מגיע לטכניון.

אם זה לא מספיק ברור תפנה אליי בפרטי.

• תוכן חדש...