אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.e-dologic.co.il/kapara/ משחק חביב, אבל הפעם למה שלא ננסה לעשות כמה שפחות? אישית הצלחתי 13.91 הכי הרבה ו0.24 הכי מעט. תהנו.. אור.
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
Ebay
מאת Citroen_Zx- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, חברה מישהו יכול להגיד לי משהו על הקנייה באי ביי? אני מתכוון לזה שאני רוצה להזמין משם כמה דברים,אך אני מפחד להשאיר שם מספר כרטיס אשראי אפילו שאני יודע שזה איד האתרים המאובטחים בעולם. מישהו מכם הזמין משם משהו מתישהו?אם כן תנו לי פרטים בבקשה.כגון:זמן קבלץ המוצר,מכס..וכאלו דברים. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחי הגדול נדבק (כבר 6 חודשים) בטרנד החדש ביחד עם חברים שלו, של טיולי אופניים. והוא קנה אופניים, בכמה גרושים, ושידרג טיפה, ואז מכר וקנה משומשות בכמה אלפיי גרושים. והוא נתן לי סיבוב עליהם. (לפני חודשיים) והיה מטורף פשוט כיף. ואמרתי שאני יקנה לי אופניים, כששלי יתקלקלו. . אז הם התקלקלו. היו לי אופנים פשוטות 7 שנים. אתם יודעים. שני גלגלים, ברזל ביניהם, שרשרת, וקצת גלגלי שיניים. אבל, בכיפור האחרון, שטיילתי עליהם, וקפצתי בדרך כמה מדרגות, האופניים אמרו דייי, ונשבר המזלג. אז לפני שבוע, יום אחרי כיפור אתחיל הלימוד בנושא ה"אופניים". זה לא כמו פעם. שיש לך אופני BMX או אופניי הרים. או אופניים ב 300 שקל, או אופניים ב1000 שקל. אז זה מתחיל כך. אתה מחפש מה אתה רוצ…
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מסובב את כל הכבלים על מנת לעשות סדר בארון צלחת, תבל, DVD, מגבר, שדר תמונה אלחוטי. האם סיבוב הכבלים כמו בתמונה יכול להוביל לשיבושי תמונה? או לשיבוש בהרצים? HZ ? ועוד שאלה - האם סיבוב בצורה הזאת של כבל ווידיאו או כבל שמע יכול להביא לשיבוש מסויים ? מקווה שלא - מחכה לתשובות.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
שלום לכולם. מצחיק שדווקא אני שואל שאלה כזו- אבל זו החתונה הראשונה (והיחידה בשאיפה) שלי ואני די תקוע בשתי סוגיות: 1. איך לעזאזל מקשטים את האוטו? הולכים לחנות וקונים בלונים? יש מקומות שעושים דברים כאלה? אני לוקח את הרכב בבוקר החתונה אז גם אין לי זמן לשבת חמש שעות לחכות. אני לא מתכוון להוציא מאות שקלים על כמה קישוטים כי זה נראה לי דבילי. אני לא בדיוק בעד ליסוע ושכולם יעשו לי סימנים או שכמובן יצעקו לי "תברח!!". אני גם עם רכב חברה (407) ומה שחסר לי זה שהצבע ירד לו או משהו כזה. אני גם לא רוצה להיות כמו המפגרים ששמים על הרכב 5000 בלונים וניידת עוצרת אותם באיילון אחרי שהבלונים שנשרו להם עושים תאונות עם הרוגים. אם מישהו כאן כבר היה בסרט- איך עושים את זה? 2. אני צריך…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמובן שאני לא מתכוון לניידת שעומדת לצד הכביש ומטווחת בעוברית ובשבים - אני מתכוון למצלמות נייחות, או אמצעים אחרים שבעזרתם נותנים לנו דוח"ות על מהירות? תודה רון.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פורנו יפני ההמשך פה: http://autos.goo.ne.jp/agt2005/companion/gallery1.html ופה http://autos.goo.ne.jp/ms2005/companion/gallery1.html ופה http://autos.goo.ne.jp/tms2004/companion/gallery1.html ופה http://autos.goo.ne.jp/agt2004/companion/gallery1.html
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי, להשגת קירור מירבי. השאלה שלי היא האם חיבור במקביל של מאוורר למאוורר הקיים יזיק במשהו? או שככה נהוג להוסיף מאוורר?
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אהלן , נתקלתי בתמונה הזאת : http://img49.imageshack.us/img49/3176/theeyeofgd2ee4qv.jpg וגם שמעתי על הדבר קודם לכן .. האם זה אמיתי? או שזה עבודת פוטושופ מהמקצועיות? נ.ב - לסקפטים מבינינו - לא פתחתי את התרד בשביל "שינוי לטובה בחיי" אלא כדיי לדעת . תודה , ובבקשה רק מי שיודע .
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
כרגע בערץ 2, ישנה תכנית מאוד מעניית על המוח והאפלקציות שלו בשילוב עם טכנולוגיה עדכנית. ממליץ בחום שתראו. אור.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתמול בלילה בעקבות כמה כוסיות יין (תודה לחג היין) תפסה אותי בת זוגתי לדיון חריף ומסטול על נושא הרכב שלי. הנושא המדובר- החלפת צמיגי הרכב שלי למידה גדולה יותר והשינויים שצריך לעשות.... לאחר הסבר מפורט על החלפת הצמיג וכו' הותקלתי על ידיה בשאלה: "רגע אם יש לך 13 אינץ ואתה רוצה לשים 14 אינץ אז זה לא יתאים!!??? האמת... קרה לכם גם? נ.ב הדיון היה באמת על צמיגים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי אני מחפש את הכתובות\אתרים של היבואנים של SIP ו-Clarke בארץ. כמו-כן,המלצות על מותגים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש *מחפש גם חנות שמחזיקה אספקה וציוד שלרתכות בחולון. תודה מראש*2
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב לטופיק הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89570 מדובר כאן על כלי בעל 3 גלגלים, והפורום מיועד ל2 גלגלים, אבל פורום רכב זה לרכבים, מסכנה, התלבטות רצינית הייתה בפרסום המודעה. בהצלחה במציאה. :lol:
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
WHAT IS IT?
מאת RACEPAK- 0 תגובות
- 733 צפיות
http://www.whatis-it.com
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן אהלן .. לפני כשבוע וקצת קניתי לעצמי בPS2 ( סורי אורן ) - המכשיר הדק אם זה עוזר . והמוכר אמר לי שיש בתוכו מודם , רק צריך לחבר קו טלפון ואפשר לשחק עם חברים באינטרנט .. עוד לא ניסיתי את זה אבל מספר שאלות : 1. צריך רק לחבר קו טלפון רגיל? ( יש לי אינטרנט מהיר בבית , ללא הגבלת זמן , ADSL ) 2. זה פועל בישראל? כלומר יש סרברים שתומכים בזה בארץ? 3. מישהו בעיניין? זה נשמע ממש מדליק לעשות " ליגת CF , בGT4 " מה אתם אומרים? חג שמח .
הודעה אחרונה מאת NiTROuS, -
- 2 תגובות
- 932 צפיות
ואש היה...אפילו בפיצוצים עיגולים קטנים כאלו נו... http://video.google.com/videoplay?docid=7731949876517316612&q=Impreza
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צולם היום אי שם איפה שהפלוגת צמ"ה שלי יושבת, vr6 "והפרייבט" שלי מאחורה....
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני ואבא שלי מתווכחים כבר יומיים על זיהוי מכונית שראינו בסרט שהורדתי... אני רוצה להעלות את התמונה פה בפורום בכדי שיעזרו לנו בזיהוי, הבעיה היא שאני מקפיא את התמונה, לוחץ print screen והכל נשמר פרט לתמונה מהסרט עצמו איך פותרים את הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לייבא זוג מושבים לרכב ונתקלתי בזוג הזה באיבי במחיר סביר למדי (350$, משלוח לארץ 190$). מה דעתכם? אגב, הצבע שאני וודא אקנה הוא שחור ולא הדמוי קרבון בתמונה, מה דעתכם על העיצוב והאם מישהו מכיר את המותג? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חג שמח לכל חברי הפורום! כרגע אני עושה טירונות בבט"ר זיקים ומיועד לשרת במערך הטכני של ח"א. לאחר יום הרצאות קצר, קיבלתי רשימה של תפקידים שבאחד מהם אני אשרת. נאמר לי, שעקב הלימודים המקצועים (מגמת רובוטיקה) בבית הספר אני אסופח לאוגדן אלקטרוניקה. התפקידים הם: *לוחמה אלקטרונית... מטוס רעם. *טיפול ואחזקה של מערכת מכ"מ, ניווט, בקרת ירי ועוד של מטוסי קרב... סופה, ברק... *סוללת הפטריוט *טילים מונחים מסיבות מובנות אני לא מפרט. מה דעתכם על התפקידים? סוללת הפטריוט נפסלת אוטומטית בגלל שהלימודים ממושכים ויותר מדי קשים. אפשרי גם בה"פ. תודה, חג שמח!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברים חג שמח, אני מחפש בנרות כבר יותר משעה סירטון של אופנוע על שלט ואני לא מוצא. אני בספק אם יש סירטון כזה ברשת בכלל. אם יש למשהו על המחשב, או קישור לכזה סירטון אני אודה לו מאד! (RC motersycle) בברכה ותודה מראש, marksab
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מתאמן בחדר כושר כ8 חודשים (5 חודשים בתוכנית AB שאני אפרט בהמשך) ואני רוצה לשנות את התוכנית כי צריך כבר לגוון (אני יודע שיש אתרים בתחום אבל חשבתי שאולי יש פה אנשים שניסו בעצמם תוכניות מסויימות או אולי כאלו שיוכלו להציע משהו חדש). ב5 החודשים האחרונים עבדתי לפי תוכנית AB לסירוגין 3 אימונים בשבוע למטרת ניפוח, כלומר שבוע ראשון אימון A בימים ראשון וחמישי וB בשלישי, שבוע שני פעמיים B ופעם A ושבוע הבא שוב כמו שבוע ראשון וכך הלאה. A - גב, חזה, רגליים B - כתפיים, יד קדמית, יד אחורית הדרישות מהתוכנית החדשה (עבודה על כל הגוף, ניפוח) הן: 1. 3 אימונים בשבוע (יותר מזה אני לא יכול). 2. אימון עד שעה שעה ורבע מקסימום. כלומר אני לא רוצה לדחוס למשל…
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לשמחתי אני והוריי נוסעים לניו יורק בשבוע הבא. לא שקיים חשש בלבי שאני אגיע למצב שבו לא יהיה לי מה לעשות בתפוח הגדול, אבל אם בכל זאת למישהו יש המלצה כלשהי על מסעדה, הצגה, או כל דבר אחר (באמת כל דבר, רק תזכרו שאני עם ההורים ) אני מאוד אשמח לשמוע.... ד"א אם יש משהו בתחום המוטוריקה זה יהיה בכלל מושלם תודה מראש, עמוס
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ללא ספק אחד המועמדים המובילים לקבלת הפרס - וידאו. מוטי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 26.9 אלף צפיות
חברים, מחר יש לי ראיון בשגרירות לשם ויזה ואני מתלבט איך כדאי להגיע. הראיון נקבע לשעה מסריחה ביותר [8 בבוקר] ותל אביב ידועה בהעדר החניה שבה - לכן, במידה ולמישהו פה יש נסיון \ עובד בסביבה אשמח לשמוע - האם יש חניה בסביבה או שמה עדיף לי לבוא ברכבת ולקחת ספיישלים לשגרירות ובחזרה? הכתובת - אגב, היא הירקון 71. תודה רון.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי שבוע שעבר אצל בני.ל לצורך תיקון בעיה ברכב אופל אסטרה 96 1.4 אוטומטית. הרכב נוסע נסיעות קצרות בעיר כתוצאה מכך נהייתה בעיה בשסתום ת.הילוכים בשל עבודה מרובה של העברות הילוכים בתוך העיר ונסיעות קצרות. הבעיות שבני טיפל בהן הן אורות רוורס שלא תמיד נידלקו והאות S מהבהבת בלוח השעונים. 2 הבעיות נובעות מאותו בעיה. בקיצור בני ידע ישר במה הבעיה עוד לפני שאמרתי מה הבעיה, פירק את החלק, ניקה ביסודיות,הסביר את הבעיה והחזיר הכל למקום.(לצערי לא אין לי תמונות, לא לקחתי את המצלמה). כנראה שבשנה הקרובה תיהיה פתיחת ראש לצורך החלפת אטם ראש בשל נזילת מים מעצבנת... נכון לעכשיו, הכל עובד ללא בעיות טפו טפו טפו והמחיר שהוא לקח יחסית למה שהיו לוקחים במוסך מרכזי קטן פי כמה. אגב,S…
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום רביעי, 22:30 בלילה, טיסת אל-על ישירה לתאילנד. מצלמה דיגיטלית יש, 256 מגה יש (+512 בתכנון), סוללות יש. אני אצלם על רזולוציה של 1200X1600 באיכות המקסימלית של המצלמה (canon a520). כל תמונה יוצאת בין 800K ל 1M בערך. בחרתי ברזולוציה הזאת מכיוון שניתן להדפיס אחר כך את התמונות במלואן בגודל 10X14 מבלי לאבד איכות \ עיוותים. עכשיו, בהנחה שיגמרו לי ה 768 מגה של הזכרון (700+ תמונות), איפה אני מאחסן ברשת תמונות שצילמתי בלי לגרוע מאיכות התמונה ו\או להקטין אותה \ וכמה נפח אחסון ניתן לקבל? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני חודש חגגתי יומולדת, וחברי הטובים התאחדו וקנו לי 5 מתנות: 4 מכוניות מאז'ורט (סניק, טרקטורון, כבאית ועוד משהו) + מכונית על שלט גדולה. אחרי השוק הראשוני והיציאה של "מה לכל הרוחות עבר לכם בראש?!?!" ואחרי שהם נרגעו מהצחוק המטורף ישבתי וחשבתי מה לעשות עם זה, ויום למחרת החזרתי הכל לחנות. אחרי שיטוט של חצי שעה עם זיכוי על סך 300 שקלים בחנות הצעצועים הבנתי ש: 1. לגו יקר בטירוף. גם פעם הוא היה יקר... אבל היום הוא גם מכוער וגם יקר. 2. ברביות לא מעניינות אותי. 3. גם ריקמה לא משו. 4. שבץ-נא עולה 60 שקלים. יצאתי מהחנות עם הזיכוי. אווף... מה עושים??? לקחת שוב את המכונית? סה"כ זה יכול להיות די נחמד. (אגב, היא סוג של פג'ארו קינג משופצר... חביב למדי). עם השאר אני יכול…
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שאוהב משחקי מחשב, ההגה בדיוק זה שמופיע פה: http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Input+Devices_316608/Joysticks+_A1_+Gaming_316610/11599740_proddetail.htm?ref=merch אני מתגורר בבאר שבע. והמחיר - 100 ש"ח. למעוניינים, ה"פ, או ICQ... מנהלים, נא להעביר את ההודעה במידה והיא לא במקום המתאים.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ביום רביעי אנחנו נוסעים קבוצה של כ20 חבר'ה לבצע אורגיה מטורפת בכינרת(לפחות זה מה שכמה מאיתנו מתכננים ) שאלתי אליכם היא כזאת: באיזה מקום יש את התנאים הטובים ביותר מבחינת:שירותים ומקלחות ,סדר וכו' ובכללי איזה חוף/אתר הכי מומלץ לשהות וללון בו? אנחנו לנים שם מיום רביעי עד שישי. כמו"כ אשמח לקבל הצעות לפעילות אתגרית קבוצתית בצפון. בנצי.
הודעה אחרונה מאת guys,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)