Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד לך מה עשיתי ויש לי הרגשה שאולי זה יתאים לך גם.

את האוטו קישטתי ערב לפני בחנות הפרחים הקרובה למקום מגוריי, אמרתי לה שתיקח יד חופשית והיא שמה כל מיני סרטים וכו' ויצא נחמד מאוד במחיר של רק 100 ש"ח. כלום לא דבוק לפח כי היא מושכת שני סרטים גדולים מטמבון קדמי לאחורי והכל תפוס אח"כ עליהם.

לגבי אלכוהול - אצלנו במשפחה זו סוגיה חשבוה מאוד בגלל המוצא :) דרישת הקדם היתה בקבוק סמירנוף או אבסולוט על כל שולחן.

חוץ מזה לקחתי שירותי בר (אלכוהולוקו, אם זה מעניין) וישבתי על התפריט אתם : בויסקי אני לא חושב שיש טעם להשקיע יותר מ J&B וג'וני ווקר אדום, אולי עוד בקבוק שיבאס למכובדים. קניתי בקבוקים גדולים (5 ליטר) שבאים עם מתקן מזיגה בחנויות הסיטונאיות ברחוב העלייה (משיח, יש גם חינאווי ביפו).

וודקה כאמור היתה על כל שולחן + בקבוק גדול של מקורמיק (אחלה וודקה דווקא). גולדסטאר, טובורג וקרלסברג המקום נתן מהחבית. בטקילה השקעתי אבל אני לא זוכר מה (לא קוארבו אבל גם לא משהו מקומי), חוץ מזה הבאתי הרבה שנאפס אפרסקים "ארצ'רס" לבנות, "ארטיק" בטעם מלון וגורילקה - אבל זה לאוקראינים עם קיבת נחושת בלבד...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאור הכותרת שבחרת: "שאלות על קישוט רכב ואלכוהול" הייתי מציע לקנות הרבה אלכוהול (לא חשובה האיכות, אבל אבסינט יהיה מצויין), להשקות את חבריך, וכאשר הם שתויים כדבעי, לתת להם לקשט את המכונית. הנאה מובטחת מהתוצאות ומהביצוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כמו שרואים היטב בתמונה, בעידן ההוא זוגות התחתנו בגיל צעיר מאוד.

מה שלא רואים בתמונה , הוא שכיוון שלא סיימנו את גיל ההתבגרות , עמדנו על שרפרף כדי להיראות בתמונה.

פורסם
כמו שרואים היטב בתמונה, בעידן ההוא (עידן הקרח??? ;-)) זוגות התחתנו בגיל צעיר מאוד.
לבאר שאני לקחתי קוראים "ג'רמי באר"... מעניין אם הוא קיים...

אחלה שרות, לא מנג'סים עם המשקאות על רחבת הריקודים, לא בחורות "חושפנית" יותר מידי...

גילי.

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שלום לכולם.

1. ....

2. ...

1. כל חנות פרחים תקשט לך את האוטו לפי הטעם שלך [סולידי או צעקני], אין לי מושג איפה במרכז.. אולי אחרים יוכלו לעזור לך עם זה.

פתח דפי זהב, בטוח תמצא :idea:

2א. בעקרון, שתייה זה עניין של טעם, לכל אחד יש את הטעם שלו.. לפי רשימת המכולת של חבר שלי שמתחתן עוד חודש, היא כוללת : ייגרמייסטר, אבסולוט או פינלנדיה [זה וודקה למקרה שלא ידעת :smile:], שיבס וג'יימסון [וויסקי], טקילה קווארבו [לא זוכר איזה מותגים בדיוק] וארגזי רד בול [לא יודע כמה במספר]. אני מאמין שבבר של האולם יש בירות?! כך שזה לא צריך להעסיק אותך. ואם כן, אז שלד פירט זאת נכונה.

לא צריך להגזים יותר מדי בשתיה [אני מתכוון לסוג - לא לכמות! לא צריך 10 סוגי וויסקי ו-10 סוגי וודקה. את הכמות תחשב לפי מספר המוזמנים שלך], תחשוב שאתה צריך להשקות אותם - לא לגרום להם להקיא.

2ב. קח את החבר/אח/גיס לעתיד הכי קרוב אלייך ותטיל עליו את מלאכת נתינת השתייה לחברים ולשתיינים [אחרי שהחבר'ה התמקמו במקומות שלהם - תשאיר להם את השתיה על השולחן עם כוסות וקרח בנפרד, הם כבר יסתדרו]. בשום פנים ואופן אל תתן את המשקאות לבר של אולם החתונות [גן, אולם - מה שזה לא יהיה].. הברמנים יעלימו לך את רוב המשקאות!

מזל טוב!!

שמר ורז, שיחקתם אותה עם התמונה :razz:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
1. . קח את החבר/אח/גיס לעתיד הכי קרוב אלייך ותטיל עליו את מלאכת נתינת השתייה לחברים ולשתיינים [אחרי שהחבר'ה התמקמו במקומות שלהם - תשאיר להם את השתיה על השולחן עם כוסות וקרח בנפרד, הם כבר יסתדרו]. בשום פנים ואופן אל תתן את המשקאות לבר של אולם החתונות [גן, אולם - מה שזה לא יהיה].. הברמנים יעלימו לך את רוב המשקאות!

אני השארתי את המשקאות שלי אצל הברמן ובסוף הערב הם חזרו אלי....

בנוסף לכך, ביקשתי שני מישטחי רד-בול, בסוף הערב ניגש אלי האחראי על הבר (ג'רמי, על שמו העסק) ואמר לי ככה:"תראה, יש לי 2 קרטונים של רד-בול, אחד לא פתוח והשני חצי ריק, אני מחייב אותך על קרטון אחד. אתה רוצה לקחת את מה שנישאר?"

סיפור מעניין...

כל הערב נימנעתי משתיה חריפה כמעט לגמרי, יש לי תמונות בראש של חברים ומכרים שהיתחתנו והקיאו את הנשמה שלהם, התחילו עם האימה של הכלה או שהכלה נימרחה על החבר הכי טוב של החתן (אני :lol: ) או העל אחד הנגנים של הלהקה... לא ככה אני רוצה לזכור את "היום הכי מאושר בחיים שלי"...

בקיצור, בסיום הערב ניגשתי לברמנית החביבה וביקשתי כוסית יגר. זה היה אחרי שכולם היתקפלו וכמעט ולא נישארו אנשים...

היא מוציאה כוסית של "צ'ייסר" (כוס מאוווד קטנה) וממלאה אותה עד החצי ומלווה אותי במבט של " בחייך, כל האורחים הלכו, לך גם אתה לישון ותיתן לזוג הטרי ללכת גם"...

אני מחזיר לה מבט וזורק לה "את יכולה למלא עוד טיפה... זה לא על חשבונך"....

שניה אחרי זה מגיע ג'רמי... "היי!!! מה קורה? נהנת?! היה טוב?"

"כן", אני עונה... ורואה אותה מניחה את הכוסית הפיצפונת הזו ומוציאה שתי כוסות נורמאליות ומוזגת אחת לי ואחת לבעלים... :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אהלן תומר

טוב לשימוע שאתה מתחתן

הנה הנוסחא למשקאות:

לכל 3-4 שולחנות 1 ויסקי (תלוי כמה זקנים יש לך)

לכל שולחן אבסולוט וודקה (אם זה שולחנות של 10 אז אפילו יותר)

לכל 2מוזמנים רדבול

בכל מקרה על תעבור את ה 30 וודקה , 10 ויסקי , 150 רדבול

אם המצב שלפי מה שרשמתי היגעת למקסימום כזה אז זה מה יש (מי שתופס ראש מוקדם הרויח)

אלא אם כן בא לך ליזרוק עוד כסף ..

קישותים לרכב עושים בחנויות של פרחים , משהו צנוע ויפה לוקח 40-50 דקות ולא יקר.

בכל מקרה לגבי המשקאות אם אתה רוצה יש בנתניה בכניסה לכיכר המיסדים מרחוב הרצל חנות שמוכרת רדבול ב 6.30 ועל אותו רחוב יש איזה 5 חניות שיעשו לך קישוטים לרכב.

קולולולולויייש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סבבה. תודה לכולם. במיוחד ל SHELED שראה לנכון אשכרה לענות במדוייק על מה ששאלתי .

ככל הנראה אני אקח את הרכב על הבוקר לאיזו חנות פרחים.(כלומר,יוגב יקח את הרכב לחנות פרחים. כספר..אחי...איך סינג'רתי אותו.:twisted: )

לגבי שתייה- אני שומע להמלצתכם. אני אקפוץ לחינאווי (זה ביפו ליד ד"ר לק, לא? יש גם מישהו בכניסה לנמל) ואני אקנה פחות או יותר את מה שנאמר כאן. אני אצטרך לשבת לעשות חישובים לגבי כמויות השתייה -כי באמת אין לי מושג ירוק מי ישתה כמה, אבל אני משוכנע שאחרי החתונה ישאר לי גם הרבה לבית (ככה אני אוכל להיראות כמו כל חברי האידיוטים שמציעים לי כוס וויסקי כשאני בא אליהם ומתגאים ב"באר העשיר" שיש להם בבית-כאילו שלא ברור שמדובר בעודפים מהחתונה...) ואני משוכנע שגם כאן יש כמה חבר'ה שכבר מצפים לאיזה "מתן בסתר" אחרי החתונה.

יאללה. אני הולך לאכול.

סליחה.

לצום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בקשר לאלכוהול, אם אתה קונה אצל סיטונאי, רובם מוכנים לקנות בחזרה את מה שנשאר... ואתה מקבל את הכסף במזומן... (כמו שאני זוכר חלקם לא מחזירים את המע"מ)

Scooby WRX

• תוכן חדש...