Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי, להשגת קירור מירבי.

השאלה שלי היא האם חיבור במקביל של מאוורר למאוורר הקיים יזיק במשהו? או שככה נהוג להוסיף מאוורר?

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

לא סביר להניח שיזיק.

מה שכן, אם המאוורר הנוכחי שלך מקבל מתח DC מהספק של המחשב, אתה עלול להגיע למצב של עומס יתר על הספק.

אם הוא מקבל מתח AC - זהירות מהתחשמלות :wink:

בכל מקרה, קרא קצת לפני שאתה סתם זורק מאוורר פנימה. יש כמה קונפיגורציות שרק יזיקו לקירור המחשב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה.

נכנסתי גם לכאן:

www.hwzone.co.il

ובמקביל פתחתי את המארז, והחלטתי שאני ממש לא רוצה לפרק את הספק, או להלחים הקבלה של המאוורר לחיבור בלוח אם.

אז אם אני אתקין עוד מאוורר, זה יהיה ממקור חיצוני, או אם אני אקבל אומץ.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

יש שם 12 ו5 וולט.

ושתי אדמות.

אם תמצא מאוורר 12 וולט, ותסכים להקריב מחבר לכונן עתידי - זה הכי קל.

פורסם

מה ז"א "ותסכים להקריב מחבר לכונן עתידי - זה הכי קל"?

אני פשוט לקחתי את הספק הישן שלי שהפסיק לעבוד(סיפור ארוך, הייתה בעיה בלוח אם) בקיצור הוצאתי ממנו את המאורר וחיברתי לכבל הנ"ל והכל עובד מצויין

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

רוב הסיכויים שלמאוורר שתרכוש יהיה חיבור מתאים ליציאות הפנויות מהספק + מפצל, כך שלא תפסיד יציאת מתח והחיבור יהיה פשוט כמו חיבור טוסטר לשקע בקיר.

פורסם

אני לא מכיר מאוורר שמגיע עם מחבר למחשב, בטח שלא עם מפצל.

אבל מצד שני, אני גם לא מכיר את המושג מאווררים נוספים למחשב. אצלי הוא פשוט פתוח לגמרי, כך שתיהיה זרימת אבק ורוח מקסימלית אליו וממנו :smile:

פורסם

זה שהוא פתוח לחלוטין לא אומר שזה טוב לאוורור שלו.

אין זרימה של אוויר, אין קירור.

בגדול הכלל הוא - אחד המאווררים מכניס אויר קר מקדימה או מהצד של המארז, והשני מוציא אויר חם מחלק האחורי של המארז.

ולשאלה של הבחור, ניתן לקנות מפצל מולקס שעלותו 10 שקלים במקרה הגרוע, ולא תצטרף לחתוך\להלחים שום דבר.

בהצלחה :wink:

פורסם
יש שם 12 ו5 וולט.

ושתי אדמות.

אגב אם מחברים מאוורר ל12 ול5 וולט ביחד, מתקבל 7 וולט...

למאווררי 12 ס"מ זה יוצא טוב כי הם לא רועשים כמו ב12 וולט, אבל גם מצליחים להתחיל להסתובב שלא כמו ב5 וולט שזה לא מספיק להם.

Scooby WRX

פורסם

איזה דיון עשיתם ממאוורר מסריח למחשב ... פיי ..

כל מאוורר מגיע היום עם כבל כניסה וכבל יציאה, אתה לא מפסיד שום כניסה של כונן זה או אחר .. פשוט לחבר ולשים

רק תזכור שיש 2 דרכים לשים, כל צד הוא שונה, אחד יונק השני פולט... השאלה מה אתה מחפש ..

פורסם

איזה סיבוך עשיתם ממאורר, כל מאוורר למארז (לא מעבד) יגיד כמעט בוודאות עם חיבור כמו שפליקס שם וככה גם לא הולך לאיבוד חיבור, גם יהיה 12 וולט כי לשם הוא מחובר (ה5 וולט באויר) ולא יהיה 7 וולט ולא יהיה עומס יתר על הספק כי מאוורר כזה צורך בקירוב חצי אמפר ואפילו פחות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...