Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתאמן בחדר כושר כ8 חודשים (5 חודשים בתוכנית AB שאני אפרט בהמשך) ואני רוצה לשנות את התוכנית כי צריך כבר לגוון (אני יודע שיש אתרים בתחום אבל חשבתי שאולי יש פה אנשים שניסו בעצמם תוכניות מסויימות או אולי כאלו שיוכלו להציע משהו חדש).

ב5 החודשים האחרונים עבדתי לפי תוכנית AB לסירוגין 3 אימונים בשבוע למטרת ניפוח, כלומר שבוע ראשון אימון A בימים ראשון וחמישי וB בשלישי, שבוע שני פעמיים B ופעם A ושבוע הבא שוב כמו שבוע ראשון וכך הלאה.

A - גב, חזה, רגליים

B - כתפיים, יד קדמית, יד אחורית

הדרישות מהתוכנית החדשה (עבודה על כל הגוף, ניפוח) הן:

1. 3 אימונים בשבוע (יותר מזה אני לא יכול).

2. אימון עד שעה שעה ורבע מקסימום. כלומר אני לא רוצה לדחוס למשל איזה 15 תרגילים באימון.

תודה.

פורסם

למה לא לשאול את מדריך הכושר בחדר הכושר?

הוא בטח מכיר אותך טיפה יותר טוב מאיתנו...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

למה אתה נעזר בחברי הפורום לשאלות כאלה? באיזה מקום אתה מתאמן ,שהמדריכים לא מסוגלים להדריך אותך כמו בן אדם? יש מקומות שהמדריכים חארות ולא מוכנים לתת לך מידע אם אתה לא הולך אליהם לאימונים אישיים- אבל ברמת העיקרון חובתם להדריך- ע"מ שלא תגרום נזק לעצמך- תזונתית וגופנית.

בכל מקרה-זה ממש לא לדיון בפורום. דבר עם המדריך שלך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בעקרון לפי הזמן שאתה מתאמן, ולפי זה שאמרת שהתאמנת בעיקר למטרות ניפוח, אתה אמור עכשיו לעבור להתאמן בהתמקדות על שרירים ספציפיים בגוף.

תדבר עם המאמן, כי בלי להכיר אותך קשה להביא עצות.

ואחרי כמה חודשים להתחיל גם עם אירובי כדי להוריד את אחוזי השמן שצברת ביחד עם צבירת המסת שריר.

• תוכן חדש...