Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש חגגתי יומולדת, וחברי הטובים התאחדו וקנו לי 5 מתנות: 4 מכוניות מאז'ורט (סניק, טרקטורון, כבאית ועוד משהו) + מכונית על שלט גדולה.

אחרי השוק הראשוני והיציאה של "מה לכל הרוחות עבר לכם בראש?!?!" ואחרי שהם נרגעו מהצחוק המטורף ישבתי וחשבתי מה לעשות עם זה, ויום למחרת החזרתי הכל לחנות. אחרי שיטוט של חצי שעה עם זיכוי על סך 300 שקלים בחנות הצעצועים הבנתי ש:

1. לגו יקר בטירוף. גם פעם הוא היה יקר... אבל היום הוא גם מכוער וגם יקר.

2. ברביות לא מעניינות אותי.

3. גם ריקמה לא משו.

4. שבץ-נא עולה 60 שקלים.

יצאתי מהחנות עם הזיכוי.

אווף... מה עושים??? לקחת שוב את המכונית? סה"כ זה יכול להיות די נחמד. (אגב, היא סוג של פג'ארו קינג משופצר... חביב למדי). עם השאר אני יכול לחדש את מלאי הטאקי ולהחליף קלפים לשיט הד.

מה אומרים המומחים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפני חודש חגגתי יומולדת, וחברי הטובים התאחדו וקנו לי 5 מתנות: 4 מכוניות מאז'ורט (סניק, טרקטורון, כבאית ועוד משהו) + מכונית על שלט גדולה.

אחרי השוק הראשוני והיציאה של "מה לכל הרוחות עבר לכם בראש?!?!" ואחרי שהם נרגעו מהצחוק המטורף ישבתי וחשבתי מה לעשות עם זה, ויום למחרת החזרתי הכל לחנות. אחרי שיטוט של חצי שעה עם זיכוי על סך 300 שקלים בחנות הצעצועים הבנתי ש:

1. לגו יקר בטירוף. גם פעם הוא היה יקר... אבל היום הוא גם מכוער וגם יקר.

2. ברביות לא מעניינות אותי.

3. גם ריקמה לא משו.

4. שבץ-נא עולה 60 שקלים.

יצאתי מהחנות עם הזיכוי.

אווף... מה עושים??? לקחת שוב את המכונית? סה"כ זה יכול להיות די נחמד. (אגב, היא סוג של פג'ארו קינג משופצר... חביב למדי). עם השאר אני יכול לחדש את מלאי הטאקי ולהחליף קלפים לשיט הד.

מה אומרים המומחים?

המומחים אומרים שכשתסיים את בית ספר יסודי תחזור אלינו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם אתה ילד, אתה תדע מה אתה רוצה.

אם אתה לא ילד, את לא תדע מה אתה לא רוצה. ותיחנק עם הזיכוי.

תבקש יפה מהמוכרת שתמיר לך את זה במזומן.

משכנתא זה קל

פורסם

קח את המכונית על שלט, תוסיף לזה בארבי עם השם שלי ותדמיין ששניכם נוסעים במכונית פג'ו משופצרת שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כסף לא יחזירו.

מכונית על שלט יותר רצינית - זה אני אקנה רק אם אני אחליט אי פעם להיכנס לתחום הזה, וגם אז היא לא תהיה חשמלית...

ברביות... רעיון ענק...

גם פימו זה טוב... :evil:

אה אה אה אה...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקשיב.

לך לחנות, ותחזור עם שלוש מכוניות על שלט, בעלות של 100 ש"ח ליחידה.

תוודא רק שהן על תדר שונה [יחידת המדידה היא MHz והמספרים הם 27, 52 וכו'].

תוודא גם שהן נטענות ולא על בטריות אצבע.

מצא לך שני חברים ותתחילו להשתולל... ההנאה אדירה. הן מפרפרות וזורקות, חבל על הזמן.

כל מכונית יקרה יותר תתן פחות פאן לשקל, והפאן עולה ביחס ריבועי למספר המכוניות המשתתפות [יעני שלוש מכוניות זה חושרמוטה כיף]

הנה שלי ושל jalaad:

DSCF2067.JPG

DSCF2071.JPG

dirty old man

need love too

פורסם

תמיר את זה למזומן ולך לקנות צעצועי מין.יש בשנקין חנות. אתה תגלה עולם חדש ומרתק של צעצועים שלא דימיינת שקיימים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מצטרף להמלצה של קודמי -יואל. זה תחביב כייף לי עד לא מזמן היו 2 רודסטרים 4*4 לפעלולים ונאצלתי למכור את שניהם ביחד ..כרגע יש לי רכב אחד שגם אליו אין לי הרבה זמן לתחזק ולתקן ולהשקיע אבל כשיש אז יש וזה באמת כמו שנאמר מרגיע ופורק לחצים בעיקר שאני מסיע את שלי עם עוד 3 חברה בעלי מכוניות כאילו ..עזוב ששלי דלק ורק השלט פוטבה עם הסרוואים והמחשב והגבישים עלו לי 450..

בכל מקרה

הינה שלי:

P7311426.JPG

P7311427.JPG

P7311429.JPG

P7311428.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מזכירים לי נשכחות..........

ולבחור שאמר שכל מכונית מעל 100 שקל לא תיהיה שווה מבחינת יחס תמורה לשקל,אני ממליץ לך להגיע פעם למסלול מקצועי,להריץ מכונית מקצועית (עולה כ-8K ש"ח כולל מה שמסביב),ואז תחזור לפה ותדבר על פאן לשקל......

עד לפני שנה בערך,הייתי חזק ועמוק בתוך התחום,עם 2 מכוניות וציוד שהכל יחד הגיע לכ-20K (כן,זו לא טעות,כ-20,000 שקלים),כולל תחרויות מקצועיות.

זה מספק אדרנלין ברמות שאתה לא מבין (להתחרות מול 7 מכוניות נוספות,שכל מכונית מגיעה בקלות למהירויות של 85 קמ"ש,כולל עצירות תדלוק,וכל מה שמסביב,כמו מירוץ אמיתי).

אני מאמין שעוד אני אעשה קאמבק מתישהו.

ולבחור ששם כאן את התמונות של ה-RC10 GT,עזוב אותך מסטאדיום טראק,זה טוב להתחלה (גם אני התחלתי כך,אבל עם חשמלית),אם אתה רוצה אדרנלין מטורף,לך על באגי,קטגוריה הרבה יותר מעניינת ונפוצה מסטאדיום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחפש פאן לשקל...? בוא לסיבוב על האופנוע אני אראה לך מה זה פאן לשקל... :wink: [שאגב, עלה פחות מהמכונית שלך, מסתבר]

סך הכל, בתקציב זעום עד זניח אפשר להעביר שעות של הנאה, בלי מסלול, בלי בנזין, בלי הוצאות רבות, בלי חשבון.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...