Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עושים print screen מסרט (מדיה פלייר) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי מתווכחים כבר יומיים על זיהוי מכונית שראינו בסרט שהורדתי...

אני רוצה להעלות את התמונה פה בפורום בכדי שיעזרו לנו בזיהוי,

הבעיה היא שאני מקפיא את התמונה, לוחץ print screen והכל נשמר פרט לתמונה מהסרט עצמו :x

איך פותרים את הבעיה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יש לך 2 אופציות :

1. אתה מפעיל את מדיה פלייר 2 הישן והטוב ( אתה מפעיל אותו דרך "הפעלה" שבהתחל ,

דרך פקודה מסויימת ששכחתי כרגע , אבל חפש את האייקון של מדיה פלייר 2 בתיקיה של וינדוס - הוא בטוח שם )

מנגן את הסרט הרצוי על המדיה פלייר 2 , ומנגן את הסרט הרצוי על המדיה פלייר העדכני שלך

צריך שהמדיה פלייר העדכני יהיה מעל החלונות , כלומר עליון .

מצלם , מפתח בצייר , שומר , מעלה לפורום ונהנה מהחיים..

רק דבר קטן - בלי ששתי המדיה פליירס יהיו פתוחים אתה לא תוכל לבצע את הצילום .

2. לוקח את המצלמה הדיגיטליות , מצלם את המסך שהסרטון מופעל , והנה לך תמונה בדרך הכי פשוטה שיש :wink: .

בהצלחה , מקווה שעזרתי :wink: .

שחר.

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל על התוכנה הזו SC(1.5[0023])_install.exe .

תפעיל את הסרט,תקפיא את הסרט בנ"ק שאתה רוצה להדפיס,תפעיל את התוכנה SC תלחץ CTRL+S ותבדוק ב DESKTOP אמורה להופיע לך תמונה חדשה,תפתח את התמונה ותדפיס אותה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

או שפשוט תגיד לנו על איזה סרט מדובר וובאיזו סצינה - ונגיד לך על איזה רכב מדובר.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני הצלחתי לעשות print screen דרך הווינאמפ...

לפתוח את התמונה בצייר ולשמור אותה כקובץ תמונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי אז ככה:

1) את הקטע של לפתוח זוג מדיה פלייר במקביל - לא עבד. אין בתיקיית ווינדוס "פלייר 2" או משהו דומה.

2) התוכנה SC(1.5[0023])_install.exe . לא עזרה לי בכלל. היא עובדת בדיוק כמו print screen רגיל, גם אחרי ששיחקתי בהגדרות...

3) אין לי ווינאמפ.

4) זה קטע מהסרט Evolution Of Rallying - fifty years sideways ואין טעם להסביר כי רואים שם מאוד דגמים של מכוניות...

אם למישהו יש את הסרט אז זאת המכונית שעושה ספין בדקה 06:00 עד-06:05

230434.jpg

עזרה בבקשה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אוקיי אז ככה:

1) את הקטע של לפתוח זוג מדיה פלייר במקביל - לא עבד. אין בתיקיית ווינדוס "פלייר 2" או משהו דומה.

עזרה בבקשה !

אוקיי אז ככה :

Program Files

Windows Media Player

mplayer2.exe

ועכשיו תהנה!

שחר.

פורסם

מצאתי!

tried to capture Media Player or Real Player, Why do I grab only a blank, black screenshot?

The problem is usually due to graphics hardware acceleration being used to display the image. The newer media players from Microsoft and RealNetworks are good about trying to use any graphics hardware acceleration that is available on the system. Most video capture programs used to capture video from a video camera use "hardware overlay" by default for their video preview. Note that this kind of problem affects all screen capture programs, and even the image put in the clipboard by the PrintScreen key.

The best solution is to disable hardware acceleration in the application that is playing the video, or disable hardware acceleration system wide. To disable graphics hardware acceleration globally for all applications , select Control Panel>Display>Properties>Settings>Advanced>Troubleshooting in Windows 2000 or XP, on other versions of Windows select Control Panel>System>Performance tab>Graphics>Advanced settings. In both cases slide the Hardware Acceleration slider to None.

ויש עוד דרך שהיא ספציפית לWINDOWS MEDIA PLAYER

כנס לווינדאוס מדיה פלייר

כלים>אפשרויות>ביצועים>מתקדם>

ואז תוריד וי מהאפשרות "השתמש בשכבות-על" (Use Overlays)

תודה לי אחר כך :wink:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אוקיי תיקון קטן לשיטה שלי , המדייה פלייר 2 צריך להיות עליון ..

ולפעמים לא צריך להפעיל את הסרט במדיה פליר העדכני

GSI - השיטה שלך אמנם נשמעת קלה , אבל לא עובדת ( זאת שבעברית :wink: ) .

לסיום :

JJJU3832.JPG

שחר.

פורסם

גרשון, באמת אי אפשר בדר"כ לעשות פרינט-סקרין בגלל ה-HARDWARE ACCELERATION.

אני אישית במקומך הייתי מוריד NANDUB, פותח בה את הסרט ואז רץ לפריים הרצוי ועושה פרינט סקרין.

תעשה חיים.

אלעד

• תוכן חדש...