אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 42 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, התחדשנו לפני יומיים באיסוזו טרופר, וכפי שרואים בתמונה, הוא משתלב די טוב בחברתה של האקורד.. צילמתי כמה תמונות אתמול (olympus ir 500), ואת התוצאה לא כל כך אהבתי (גם בגלל שלא היה אור בזמן הצילום). מישהו מבין כאן בפוטושופ ויכול לשחק לי קצת בתמונה ובצבעים שתצא יותר חיה? וגם אם אפשר להסיר את כל מיני הפרטים הלא חיונים שם.. בפרטי בבקשה. תודה מראש! http://img315.imageshack.us/img315/6527/p93012309ho.jpg
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני פשוט חייב להחליף כבר כרטיס מסך.. אז הלכתי לחנות, באזור שלנו, מאוד מוכרת וזולה.. והבחור שם הציע לי את הכרטיס הבא ATI READON 9600pro 256mb AGP היצרן gigabyte הלוח אם שלי הוא גם של gigabyte ככה שזה יסתדר אחלה המחיר: 610 , נעגל אותו נגיד ל 600.. שווה?. יש משהו אחר יותר טוב?..
הודעה אחרונה מאת NuXeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגיע כך במייל: אישה שכרה מכונית סיטרואן C4 בבודפשט מחברת Sixt. היא נהגה מבודפסט לפקס (עיר במרחק 220 ק"מ) אבל נשארה כל הדרך על הילוך ראשון ולא העבירה הילוכים. היא חשבה שמדובר ברכב אוטומטי !!! מצורפות התמונות שצילם שמאי הביטוח (בתמוות ניתן לזהות את מכסה המנוע והמנוע עצמו) לראות ולא להאמין .....
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במסגרת פינוק לאישה. אני רוצה לקחת אותה לפיקניק מחר בבוקר באיזור ירוק ורומנטי ודי שקט. יש המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
אלוהים שבשמיים איך יכולת להתעלל בי כך...... מכל הרכבים שישי בחברות ליסנג דווקא אלנטרה?! דווקא!!! אין אלהים
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני לא יודע עד כמה זה אמיתי, אבל אם כן, אז חשוב לדעת.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
אין בן, שלא משתין ומנסה להשתין לתוך המכשיר הזה שעושה את המים של האסלה כחולים אין בן שלא בודק אם הזרם של הדוש במקלחת לא מגיע לתקרה... אין בן שלא מפליץ מתחת לשמיכה ולא נכנס פנימה.... אין בן שלא ניסה לנקות את הקקי שדבוק לאסלה עם הפיפי אין בן שלא ניסה לדחוף את הבולבול בין הרגליים ולראות אם מתאים לו כוס אין בן שכשעמד לו לא ניסה להזיז את הזין שלו עם השריר למטה ולמעלה אין בן, שלא מרטיב עם המים החמים של הדוש את הקיר במקלחת ואחרי זה נשען עליו... אין בן שאם הוא לא היה מצליח לישון היה עושה עמידת נר על הקיר אין בן שלא מפזר שערות ביצים כשהוא מחרבן אין בן שלא ניסה להגיע לזין שלו עם הפה אין בן שלא הולך 5 מטר אחורה כדי להשתין בבוקר אין בן, שלא מפליץ בשקט ליד חברים…
הודעה אחרונה מאת Leon, -
אנזו למכירה
מאת kobyiso- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תיראה פיצוץ בטיילת בבת ים!!! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4579600123&indexURL=3#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחר, יום ג', בשעה 13:00-15:00, הריני נבחן. מי פנוי במייל לתת סיוע חוץ...?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחפש במחיר טוב מאוד ושיקרא את כל סוגי הדיסקים! מאיזור תל אביב תודה רבה לכל העוזרים!! תבורכו!
הודעה אחרונה מאת 106_s16, -
- 5 תגובות
- 904 צפיות
שלום כידוע הכלי משתמש במתח החשמל הביתי, הוא מקצועי לכן אין לו אפשרות של הפעלה על בטריות. אתם יודעים, לפעמים יש צורך בחאפלה בטיולים, אז ישנה אפשרות להפעיל אותו על מתח המכונית מבלי שהוא ישרף וילכו עליי 5000 שקל? תודה לכל גאוני החשמל.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 5 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
לפני מספר חודשים קראתי בעיתון שיש אפשרות לרכוש טיסות מוזלות לאילת, במחיר של כ99 שקל (כזכור לי) אם מודיעים 28 יום מראש. חיפשתי בכל האינטרנט, אך לא מצאתי, האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין, ולהוסיף היכן ניתן לבצע את ההזמנות? בתודה מראש אסף.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני יודע שיש שנאי בשביל שקע בייתי עם 230V (או משהו כזה...) האם יש שנאי שנותן בחירה בין 1.5 ל 12V או השנאי הבייתי? נגיד ואני רוצה לחבר דיסקמן דרך המצת ובמקום שיעבוד על סוללות לחבור אותו לשנאי. האם יש דבר כזה לרכב?
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
הבטחתי לילד שאני אבנה לו סוכה בחג, אבל המחירים של סוכות הנצח מאוד יקרים (כ-1000 ש"ח לסוכה 2X3) האם מישהו מכיר מקום זול יותר ? יש באתרי האינטרנט כגון olsale במחירים יותר שפויים, אבל אני די פסימי לגבי קבלת הסוכה טרם החג. בקיצר, אני מעוניין לרכוש סוכה בגודל 2X3 או 3X3 מטר במחירים של עד כ-500 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ההודעה, אני מניח, תדבר יותר אל חובבי האקווריומים המקצועיים יותר (אם ישנם כאלה) ולא אל אלה ששמים דג זהב באקווריום... עד לא מזמן הייתי בונה אקווריומים לבד, די הצלחה (כולל חיתוך הזכוכית והדבקתה). הפרוייקט הבא שלי כולל שילוב של שני אקווריומים - בינוני + גדול ביחד, ולזה אני צריך וחיתוך זכוכית 6 מ"מ לפחות. יש מישהו שעובד עם זכוכית ברמה מקצועית? כלומר חיתוך זכוכית לפי מידה מדוייקת? תודה ליאור.
הודעה אחרונה מאת V6, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. בעקבות "זכיה" באחד מאתרי המכרזים באינטרנט: המחיר קבוע, אך המוצר שהוזמן- NIKON F-65 "אזל". הוצע לי תחליף- PHENIX DC303N, מצלמה מכנית, כולל עדשה 50 מ"מ [שלא הייתה כלולה בעסקה המקורית]. אציין רק שהסיבה היחידה שנכנסתי לכל זה היא למעשה המחיר הזול [מאוד זול] שבו נסגרה המכירה. אין לי צורך מיידי במוצר, יש לי מצלמה מכנית מעולה ודיגיטלית לא רעה בכלל. אני לא יכול להכריח אותם לספק את הניקון, אלא בכוח, וזה מיותר, אך אני כן יכול לדרוש מוצר דומה. אני וחבר מרעי לא מכירים את החברה הזאת, מצאתי כמה דפים ביפנית עליה. האם מישהו מכיר את החברה הזאת? את הדגם הספציפי? לתת דעה על המוצר התחליפי שהוצע לי ע"י הספק? …
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
היי כאמור בכותרת מסעדת בשר(גורמה) מצויינת באזור המרכז +- דיי דחוף... ג.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר מספר ימים בהם אתר הבית של מועדון vag לא היה ברשת אני שמח לבשר שהאתר חזר לפעילות מלאה www.vag-club.com רן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , רציתי לקבל קצת המלצות לשירים שווים להורדה . רצוי מאוד מוזיקה שחורה (כבדה)
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמו שהבטחתי אני מעלה את זה כאן הנה התמונות - צבע רכב + יסוד (שלא יתקלף). מיטאלי משהו מרהיב עשיתי את זה כי לגולפים יש מין גומי כזה מעצבן על הידיות וכל הפלסטיקה... לטענתם "למגע רך יותר" - צודקים אבל אחרי 3 4 שנים הלכ מתקלף איפה שנוגעים... אני פשוט הוצאתי את זה וצבעתי. גם את הידיות צבעתי והמתקן לכוסות ולכסף קטן מאחורה... לא יצא לי לצלם
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לדעתי הגיע החורף רישמית... מעבירים לשעון חורף הלילה (שעה אחת אחורה, עוד שעה לינחור מיתחת לשמיכה!)... מתי צריך להדליק אורות ביום? (אני נוסע תמיד עם אורות) חורף נעים, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב!!!!!!!!! בעוד שעה אני יוצאת אל נמל התעופה בן גוריון בדרכי לטיול של שבוע בתורכיה. אני טסה עם אחותי וידיד שלה (כולנו רצינו חופש לפני תחילת הסמסטר). תתנהגו יפה בזמן שאני לא פה יוליה
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בכל מקרה העלימו את כל מסד הנתונים . כל המידע שנאגר..היתאדה כל מי שהיה רשום..הוא כבר לא... מי שירשם עכשיו יהיה סלב בעתיד..(עוד לא נירשמו 100..) ולמי שלא הבין אני מדבר על הפורום הישראלי , שבארץ כאילו דהה ...
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעונין לקנות כמה מוצרים מאיביי, רציתי לדעת איך קונים מאיביי, כרטיס אשראי ישראלי מתקבל אצלהם? האם בטוח לקנות מאיביי? מישהו פה נעקץ?
הודעה אחרונה מאת srack, -
היום בערב הרכב של צ'ארפאדו (שחר) - חברנו לפורום קיבל ווקס. התוצאה: מזדה 3 שחורה, בעלת אפקט מראה היסטרי קבלו המלצה חמה על הקארפלאן לצבע מטאלי, עולה 30 ש"ח. סליחה על התמונות הגרועות היה מחסור בתאורה. תקבל בוק ביום אחר בדרך גם קיבלנו הצעות עבודה מהשכנים
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש שרת שישרת אותי נאמנה להשים סרטונים של עד 50 מגבייט, או עד 30. מישהו יכול להמליץ לי על שרת טוב? תודה רבה. יונתן
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
את האמת, בצער רב. עקב ההשמצות הלא מוצדקות של Davidmzr, החלטתי לפרוש מהפורום הזה. הייתי כאן 3 שנים, הפורום גזל ממני המון מזמני הפרטי (מרצון כמובן), ונהניתי מכל רגע. נמצאים כאן אחלה אנשים (למעט כמה) שנהניתי מאוד להשכיל מהם (איציק נ., בני ל., צביקה, מוטי מיאטה, רפי ל. עתיד, הנסיך SRONIS, RAZMEL,שמר, עמית (Kompy) ועוד המון המון אנשים טובים). בגדול, אותו לינק על ניקוי מזרקים (ללא שימוש בתוספים או בפירוקם) והורדת אחוז CO מיידית היה בגדר המלצה בלבד. אני חושב שזה היה ברור למדיי. את הרעיון למדתי (ולא המצאתי) מאחד המומחים הגדולים (הוא בעל שם) למאזדה בארץ שעובד איתי במוסך. פרסמתי (מסתבר שזו הייתה טעות לפרסם בלי תיעוד ותיאורים מדוייקים- כן אני מודה, קפצתי מעל הפופיק באות…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חבר'ה ביום ראשון- 2.10.05 נסענו לסוכנות ניו קופל ביקום לקחת את המכונית החדשה שאבא הזמין (דרך החברה שלו). המכונית כאמור היא --Mazda 3-- בצבע כחול כהה (לא הכחול שכל עם ישראל רכש) האוטו כל היום אצלי כך שאפשר לומר שהנסיכה הזו שייכת לי . נהנה מכל שניה שאני נוהג עליה. ושוב המון תודה לאוראל ולגדעון על הווקסיה שהם עשו למאזדה יצא משו בסט!! ולכל המזלזלים (אור)- תלמדו לפרגן! ותפסיקו להשוות כל דבר למה שיש לכם! מצורפות תמונות-
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני עשיתי 864 מ'. http://www.ebaumsworld.com/games/hamgame.html
הודעה אחרונה מאת fiat127, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.hornblasters.com לסרטון http://media.hornblasters.com/vid-main/ver4_1000k.wmv קובץ גדול. לעוד סרטונים http://www.hornblasters.com/vide.php
הודעה אחרונה מאת SuRuK,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)