Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יודע שיש שנאי בשביל שקע בייתי עם 230V (או משהו כזה...)

האם יש שנאי שנותן בחירה בין 1.5 ל 12V או השנאי הבייתי?

נגיד ואני רוצה לחבר דיסקמן דרך המצת ובמקום שיעבוד על סוללות לחבור אותו לשנאי.

האם יש דבר כזה לרכב?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לחבר את הדיסקמן למצת באוטו? יש חוט שקונים בחנויות שמוכרות דיסקמן. אין צורך בשום ממיר מתח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש ממיר מתח שיש לו כמו בבית כזה עיגול עם כמה מתחים וככה אתה יכול לחבר מכשירים שונים למצית (עד 12V)

פורסם

ואם לא אתה יכול לקנות מייצב מתח 5 וולט נקרא 7805 (זה מה שתגיד בחנות אלקטרוניקה) ויתנו לך טרנזיסטור עם 3 רגלים לרגל הראונה תחבר +12 לשניה תחבר את 2 המינוסים ולשלישית את הפלו שמתקבל 5 וולט.

הערה: עדיף לשים קירור, אני עשיתי לחבר קומבינה עם גוף קרור נחושת של פנטיום 1 ומאוורר קטן 12V קדחתי בגוף הצמדתי את הטרנזיסטור ושמתי ניט

חוץ מזה החלק זול- עלות של שקלים בודדים

ואל תיבהל שהדיסמן יקבל 5 וולט במקום 4.5 כי כל דיסמן יעבוד ולא יגרם לו נזק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן, תהיה בריא... תיכף הוא ילחים בורד עם מיקרובקר בשביל להדליק דיסקמן :D

מוכרים ביחד עם הקומבינה של מתאם קסטת לדיסקמן גם מתאם חמשל מצת לכל המתחים הקטנים מ-12V וכן לכל סוגי המתאמים שצריך לדיסקמן. ניתן לקנות גם את זה רק בנפרד (מתחבר למצת ומציא מתח לדיסקמן) עולה בערך 20-30 ש"ח בהוםסנטר/אופיס דיפו.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...