Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר יש ת'רד כזה דפוק, אני חייב להוריד אבן מהלב.

לפני ראש השנה רציתי לפתוח ת'רד כאן באופטופיק -

"כמעט כל החברים שלי טסו לאומן והשאירו אותי לבד בחג... מה עושים?"

No worries 8)

פורסם

בימים האחרונים יש ברחובות עמודי ברזל גבוהים שבקצה שלהם יש מנורות, אנשים נוטים לחשוב שמדובר
בפנסי
רחוב
אבל אלה הם
מחבלים
שחולים בקדחת בארות אוזבקית חמורה ומאוד מאוד מדבקת.

אין לתת להם יד, לגעת בהם, ללקלק אותם או לעבור לידם בשעות זוגיות - שכן מדובר במחלה חשוכת מרפא ומעוררת יצר מיני והתנהגות מינית פרועה.

זוהי מזימה של שונאינו לרגל החגים – בואו נהיה חזקים ונאמר כולנו
לא
לליקוק עמודי תאורה ציבוריים.

יחד – נעמוד בפרץ.

איזה כבוד... כולי סומק עננות גבוהה ורטטים אקראיים...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ניגש אליי היום בצומת שניצל עם קדחת קבצנים פרוסטטית.

אני מקווה בשבילך שלא ליקקת אותו...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ואיזה טמע אחד שעומד בצד כולו בשוק :)

טוב, תומר, היחסים ביננו לא משהו, אתה לא מושלם, אני לא מושלם, לך יש דגם של GTI על המדף בחדר, מאזדה 6 בלי דלקן בחניה של הבית, לי אין כלום, ואני לא מושלם...

בוא לא נפתח את זה שוב, ואם אתה ממש רוצה, אני אענה לך על זה פעם 1 ביום, בה"פ בלבד, כדי שלא יתפתח ריב עם שמר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דרך אגב הקבצנים צריכים לשלם פרוטקשיין לערס השולט על האיזור. ככה שזה באופן ישיר הולך לפשע (חוץ מהמנת הרואין של הקבצן)

פורסם

דוקטור קיפי בן קוויקסילבר שטרן, שאלתי היא:

האם בנוסף לעמודי התאורה, האם ישנו צורך להפסיק ללקק את העמודים אשר מטרתם לחסום כניסת רכבים , והאם גם עמודים של תמרורים נחשבים ברי ליקוק או לא.

בתודה

ליקי לק.

פורסם

דיברו היום בחדשות הבוקר ברדיו על המייל הזה, ואייטם אחר כך הביאו מישהו ממשרד הבריאות שהודיע שאין בכלל הוכחות ששפעת העופות יכולה לעבור בין בני אדם (אלא אם כן הם מלקקים את אותו העמוד).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...