Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מאיביי,עזרה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות כמה מוצרים מאיביי, רציתי לדעת איך קונים מאיביי, כרטיס אשראי ישראלי מתקבל אצלהם?

האם בטוח לקנות מאיביי? מישהו פה נעקץ?

פורסם

אוקיי , קראתי הכל עכשיו, רק שאלה אחת אליכם.

כשניסיתי לשלם קיבלתי את ההודעה הבאה :

Transaction Cancelled

--------------------------------------------------------------------------------

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

רציתי לדעת אם אולי זה בגלל שעל הכרטיס אשראי שלי רשום: valid only in israel ?

יכול להיות שזו הבעיה?

פורסם
אוקיי , קראתי הכל עכשיו, רק שאלה אחת אליכם.

כשניסיתי לשלם קיבלתי את ההודעה הבאה :

Transaction Cancelled

--------------------------------------------------------------------------------

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

רציתי לדעת אם אולי זה בגלל שעל הכרטיס אשראי שלי רשום: valid only in israel ?

יכול להיות שזו הבעיה?

לא.

זאת לא הבעייה. PAYPAL מקבל כרטיסים שעובדים רק בישראל. כנל ל EBAY

כנס ל "MORE PAYMENT OPTIONS"

• תוכן חדש...