אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברי פורום יקרים שלום, בשל מעבר לדירה חדשה החלטתי למסגר קצת תמונות בשביל להעניק לה נפח ואוירה. בין שאר חטאי החלטתי שברצוני למסגר תמונה של Bimota SB8R special. לצערי אינני מוצא אף תמונה איכותית ואף בגודל הגיוני ברשת וכל שאני מוצא בגוגל ודומיו הם תמונות במימדים של פחות מ800X600. האם למישהו מכם יש בנמצא תמונות גדולות ואיכותיות שיוכלנה להעלותן כאן? בתודה, מצמץ
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://y.wimp.com/v/money.wmv ענק !
הודעה אחרונה מאת שתיל, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1126950475
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח ש Media Player יראה את הכתוביות של סרטים. יש לי את קבצי הכתוביות והם תקינים. BsPlayer לא עובד על המחשב שלי (מחשב חלש. מאוד !) והנגן היחיד שמצליח להריץ משהו הוא ה Media Player... סתם לדוגמא: קובץ הסרט: Madagascar.2005.TC.XviD-SAOSIN.[shareprovider.com].avi קובץ הכתוביות: Madagascar.2005.TC.XviD-SAOSIN.[shareprovider.com].srt Madagascar.2005.TC.XviD-SAOSIN.[shareprovider.com].sub תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
התמונה הראשונה זו כמובן המקורית. והנה הוריאציות http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756 כל מי שניתקל באיזה פורום שיש בו אשכול של היצור הזה על כל הוריאציות שלו ,שיתן אותו פה אני רוצה לעשות אוסף של האלילה הזו אני מיצטער שזה ענטיקה
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
יש מישהו בפורום שבבעלותו המשחק המקורי מ1994 של THE NEED FOR SPEED?
הודעה אחרונה מאת yf2, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ילד הולך בים ורואה זקנה בת 90 משתזפת. שואל הזאטוט: "מה את עושה כאן?" הזקנה: "תופסת צבע". הזאטוט: "נראה לי שלפני צבע כדאי שתעשי פחחות..."
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היא מדגם HSD (ככה טוען הבעלים). הוא גם טוען שהרכב שמור ולא עבר אף תאונה. אז.... נראה אותך מומחי פיאט, מה מעיד פה באמת על תאונה (אפילו קלה)... http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=Private&id=59760
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
כן זאת לא טעות, במקום להשתמש בבטריות, הנגן של טושיבה, שקיים בגרסאת FLASH ודיסק קשיח - ישתמש במתאנול כמקור האנרגיה שלו. כמובן שמדובר כרגע על מוצר בשלב של אב טיפוס. עוד פרטים: http://www.digitimes.com/systems/a20050916PR203.html
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 4 תגובות
- 884 צפיות
אהלן.. קיבלתי את המשחק לתקופת זמן ואני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות עליו : 1. איך לעזזל אני משיג את ה205 טורבו 16 ?! 2. האם אפשר לשנות צבע למכוניות ? 3. נניח וקניתי שיפורים מסויימים כגון נוס , אפשר להעביר אותם מרכב לרכב? 4. נניח וקניתי שיפורים מסויימים , אפשר למכור אותם אחר כך ? כי הבנתי שאתה ממש לא מקבל את ההשקעה.. לדוגמא - השקעתי טורבו ונוס ( שווי של 17K ) על אוטוביאנקי ששווה 8 אלף , והשיפורים אולי העלו את המחירון בעוד 100 5. מכוניות שאין להם ערך ונתוני האצה וכוח , יקבלו אותם מתישהו ( את הנתונים ) או שסתם תקעו רכב בלי נתונים ושווי?
ההורים שלי חזרו משוויץ ואבא שלי רוצה לדעת איזה רכב הוא ראה התיאור הוא כזה: רכב ספורט נמוך, כאשר הפרונט שלו ממש מעוגל (באזור הכנפיים ), מכסה מנוע שקוע והסמל הוא נשר גדול עם כנפיים פרוסות והוא למעשה מוטבע! בתוך מכסה המנוע. למישהו יש מושג? תמונה? זה מעניין גם אותי תודה מראש חבר'ס
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 4 תגובות
- 989 צפיות
זה קצת ארוך, אני לא מצליח לצרוב בפורמט VCD קבצי מדיה שנמצאים על המחשב. בעבר עבדתי עם תוכנת נרו שעבדה היטב, עד שלפתע התחילה לצרוב לי את הקבצים הפוך - אם הייתי עומד על התקרה הייתי רואה מצויין. כיום לאחר שניסיתי שוב להתקין נרו, היא צורבת סרטים שלא ניתן לראותם, מתקבל מסך ירוק. ניסיתי את אלכוהול 120% ואת הצורב הבסיסי של ה-XP, אלא שבאלכוהול לא ניתן לשנות (או שאני לא מוצא) את גודל הדיסק לגדול מ-700MB. ובצורב הבסיסי של ה-XP יש בעייה דומה וכן לא ניתן לצרוב בפורמט VCD, אלא באותו פורמט בו נמצא הקובץ במחשב. מה עושים ? אני תקוע עם קבצים ענקיים שמילאו לי את ההארד-דיסק (יש לי דיסקים של 860MB). תודה לעוזרים, עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים! הורדתי משחק ששוקל 3.43 giga עכשיו השאלה היא כזאת: הורדתי את זה בתור nrg זאת אומרת שזה ישר מעביר את זה לנרו וצורב. לא צרבתי אף פעם דיסק עם קובץ nrg, אז האם זה ישר מעביר אותי לצריבה או שאני צריך נגיד לבחור data או כל שאר האופציות?...אם צריך לבחור, אז מה צריך לבחור? שאלה שניה היא, איזה דיסק להשתמש? יש לי צורב דיוידי. תודה רבה. יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
ליום הולדתו שחל בדיוק מחר. אני מאחל לנו שתמשיך לתרום מזמנך ומטובך לפורום הטכני.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות מדפסת שיש בה סורק ומכונת צילום,שתתפיס טוב ובאיכות ושהדיו אליה יהיה זול יחסית יש עדיפות לHP אלא אם כן יש מדפסת מחברה אחרת שנותנת תמורה טובה יותר התקציב הוא עד 500. *מצטער שזה לא קשור לפורום מכוניות אבל זה הכי התאים להפורום אוף טופיק. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצורף ציטוט מהמייל: בלילה שבין ה- 6 ל- 7 ביולי בשעה 3:30 לפנות בוקר אירעה תאונת אופנוע פגע וברח במחלף גלילות בירידה לכביש 5 לכיוון רעננה. בתאונה נהרגה איילה הרשקוביץ ז"ל ביום הולדתה ה- 18.אנחנו מחפשים כל עד ראייה לתאונה (התאונה דווחה כפגע וברח לפי העדים שהיו במקום ולא לפי נהג האופנוע שהיה מחוסר הכרה ולא זוכר פרטים רבים מהאירוע). היו עדים רבים לתאונה אך פתאום אין אף אחד שמוכן לדווח על מה שראה.מבחינת המשטרה לא ידוע על הרכב הפוגע והוא ממשיך להסתובב חופשי ומאושר אחרי שפגע באופנוע וגרם למותה של איילה. אני מבקש בכל לשון של בקשה את עזרת הציבור במציאת עדים, אלו החיים שלי.אני ומשפחתה לא מצליחים לישון בלילה מכיוון שאיננו יודעים מי אחראי למותה של איילה ולפציע…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
המכונית היא 4 ערוצים.. מזה אומר ה 27MHz הזה? פשוט יש לי אחת, ואין לי מושג איך ה 27MHz הזה מתבטא..
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1126618072
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כמה טראקים ארוכים בפורמט MP3 (כשעה וחצי של טראק). למישהו יש מושג איזו תוכנה מסוגלת לחתוך אותם למספר קבצי MP3 קצרים? תודה, יובל.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ההמצאה שסוחפת את כולנו, למה היא נועדה באמת?! לוקח לזה זמן לעלות... גילי
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
יש בפורום הנ"ל שחקני ששבש טובים?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לצערי לפני כ חודש סבא שלי נפטר הרכב שלי היה רשום על שמו (למקרים של מצלמות ודוחות וכו ..עדיף רישיון נקי ..לא?) בכל אופן, מה ניתן לעשות כרגע? האם יש דרך להעביר בעלות מבלי להתחיל את הבלאגן של "צו ירושה" וכו וכו ? אשמח לפרטים ..
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
התחרות מסתיימת היום בערב (21:00)... יש פרסים וההשתתפות, חינם! כנסו והצביעו!
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגינים תנועת איכות סביבה טוענים שהוא מעודד זיהום סביבה: http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/oxfordshire/4235742.stm
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
למי שלא יודע, יש גם ebay.it, ebay.de, ebay.com.hk ועוד המון. החיפוש הבינלאומי ב ebay.com מחפש רק באתרים דוברי האנגלית : האמריקאי, הבריטי, האוסטרלי ואולי עוד כמה. הבעיה היא שלאלפא שלי דווקא יש הרבה חלקים באתרי איביי נידחים יותר, ואין לי כוח ללכת ולחפש בהם אחד אחד. מישהו יודע אם יש אתר שמציע Meta Search או איזה פטנט אחר איך לחפש מחרוזת מסויימת ("Alfasud" כמובן) בכל אתרי Ebay בעולם ?
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
אממ... חשבתי לפתוח שרשור על מי שומע מה... כי היו פה הרבה בעבר.. אבל בטח השתנו פה כמה דברים (מילותיו של אישפוז-ביקשתי ממנו לפתוח את השרשור.. אז נא לא לנעול) אוקי.. אני אתחיל.. אממ.. אני שומע בעיקר רמשטיין, סליפנוט, MANOWAR, אביב גפן, מוקי, אמינם, ועוד הרבה שקשורים לרוק ( ביטלס, גנס אנד רוזס וכו')..
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
Gas - movie-gas.wmv @ ZippyVideos.com - Free Video Webhosting http://www.zippyvideos.com/2249744081143426/movie-gas/ מה אתם אומרים על זה...
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היה פעם (5/6 שנים) משחק של טנק מפגר. שהיה יורה מצד לצד על טנקים אחרים. היה סוגי פצצות. צבעים. וצורות שונות של טנקים. תמיד היה פיצוץ והאדמה נעלמת ונופלת. מי מכיר את מהשחק? ויכול לשלוח לי אותו. אני אשמח מעוד.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול בבוקר ביקרתי אצל צביקה עם ג'סאטי 1200 (GL-II), לשעבר ECVT, ששייכת לידידה שלי... הזדמנות טובה לטפל בקרבורטור שמצבו היה מזעזע - וכמובן הזדמנות טובה לראות סוף סוף מי זה צביקה. קבענו להיפגש בבוקר וצביקה קיבל את פניי בדיוק בזמן, מוכן ומזומן לעבודה. צביקה קצת התבאס שמדובר במנוע 1200 מאחר וסביבת העבודה שם והקרבורטור עצמו קשים יותר לטיפול מאשר הג'אסטי 1000 - אבל כמובן שזה היה קטן עליו... תוך 15-20 דקות הקרבורטור היה בחוץ וצביקה כבר שם אותו על שולחן הניתוחים והחל בעבודה. לפי מבט ראשוני של צביקה, הקרבורטור הזה לא נפתח מעולם !!! כל הברגים והאטימה עצמה - מקוריים לחלוטין. קצת דפיקות, קצת עקשנות והרבה כח - והברגים החלו אט אט להפתח... לאחר הפירוק כל חלקיו הש…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
פשוט גדול !! http://www.dumpalink.com/media/1126427522
הודעה אחרונה מאת Fitch,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 393 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- אנהנה
- אורי מ.
- sperial
- itaysamurai
- SurfHigh
- BioS
- 1enzo
- NEW10
- _slayer_
- blackice
- menir1