Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לא בסדר בפונטו הבאה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון למכה מאחורי הסמל של פיאט?:shock:

(כי אם כן, אז זה באמת לא נקרא תאונה!! זה נקרא מכת פח, וזה שכיח לחלוטין)

פורסם

החליפו את אחד מפנסי האיתות בחזית עד כמה שזה נראה, וסתם לא מחליפים אבל יכול להיות גם כן מחבלן קטן או משהו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היו בכלל HSD בצבע כזה? למה אני זוכר את כל הHSD בצבע לבן?

בכל מקרה, HSD לא הגיעו עם משענות ראש גם מאחור וטאסות אחרות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפגושים.

אמורים להיות בצבע הרכב בגרסה הנ"ל, והוחלפו לשחורים.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

לא ידוע לי אם זה היתה אופציה או לא אבל זכור לי שבדגמים הראשונים (HSD) של הפונטו לא כולם היו עם פגושים בצבע הרכב (אם בכלל היו).

לפי הסיומת (05) אני מבין שמדובר באחד המודלים הראשונים (95-96).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דבר ראשון הפגוש נראה חדש.

דבר שני אחד המאותתים הוחלף כמו שנאמר כאן (או אפילו שניהם : אני כמעט בטוח שהרכב בא עם מאותתים כתומים בשנים הללו.)

דבר שלישי: הצבע במכסה מנוע נראה חדש , ברכב בן 10 צריך להיות כבר שרוף לחלוטין, ובתמונה בזווית ניכרים הבדלי צבע בין הכנף למכסה מנוע...

השקע מאחורי הסמל יכול להיות מנסיון גניבת סמל. לא אומר כלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1.לגבי הצבע של המכסה מנוע-הוא אכן חדש,ורואים את ההבדלי צבע בינו לבין 2 הכנפיים,אגב גם הגג עם צבע חדש (שימו לב שהצבע שלו תואם למכסה מנוע,כמו גן הצבע בחלק העליון של הדלתות הימניות שרוף,ובגג-לא).

2.פנס איתות ימין הוחלף לחדש-יכול להיות אינדיקציה לתאונה,מצד שני,אולי עם השנים הפלסטיק השתפשף ודהה לכן בעל הרכב רצה לחדש (אני אישית עשיתי את זה ברכבי,בלי קשר לתאונה).

3.הטמבון נראה חדש,כמו כן הלוחית רישוי חדשה-גם לא חייב להיות אינדיקציה לתאונה, אני החלפתי לוחית לפני שבועיים אחרי שאדיוט אחד עם וו גרירה עשה עליה רברס.

4.עיוות בפינה הקדמית ימנית (איפה שהפנס שהוחלף)-הפנס איתות לא משלים פיקס את הפנס חזית (בניגוד לצד השני),זו בינתיים האינדיקציה הכי טובה למכה (אחרת הפנס איתות היה צריך לשבת בול,בין אם תחליפי או מקורי),נראה שהרכב עבר מכה כזו או אחרת מלפנים,לכן הפנס חזית בצד הזה מעט שקוע פנימה ליד הקצה בחיבור עם הפנס איתות.

5.אני לא בטוח בוודאות,אבל הסמל שיש על הכנף ליד הפנס איתות אמור להיות בכיתוב HSD, הוא לא נראה כך.

אלה ההשערות שלי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב עבר תאונה בצד שמאלי (צד הנהג). כפי שרואים הוחלף פנס, הוחלף פגוש לדגם לא מקורי. הוחלף מכסה מנוע (יש שוני בצבע).

הדגם המקורי מגיע עם פתחי איורור למזגן ולא כמו הדגם הנ"ל חוץ מזה רואים שהפגוש חדש.

דגם עם מזגן מקורי מגיע עם ונטה אחת לאומת דגמי פונטו עם מזגני רסקור אשר מותקנות בהן שתי ונטות.

מי שוקנה את הרכב שיצפה לבעייות התחממות בגלל פגוש לא מקורי (לא תמיד!!!).

אריאל אני מקווה שאתה לא כועס על זה שהרכב שלך מופיע כדוגמנית התראד :wink:

בברכה L.A

888.JPG

• תוכן חדש...