אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,385 נושאים בפורום הזה
-
קרחת - מה דעתכם? 1 2 3
מאת Tzvika-Pick-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מכיוון שרוב, אם לא כל, אוכלוסיית הפורום מורכבת מגברים, אני מרגיש נוח דיו לשאול את השאלה דווקא כאן... אני מזהה סימנים מתקדמים לאיבוד שיער בראשי. לדעתי אני צעיר מדי בשביל זה, אבל.. אני מתאר לעצמי שזה מה שכולם אומרים חיפוש באינטרנט מגלה, די מהר, שאני קורבן להתקרחות גברית טיפוסית. משהו עם אנדרנלין שהופך למין חומר אחר, שממש מפריע לשערות בראש. האפשרויות: א. להמשיך ולהלחם - לנסות תרופות יקרות, תוספי מזון "מיוחדים" מארה"בו וכו' כו'. אולי יעזור, אולי לא. מה שבטוח - בכיס זה בוודאי יכאב. ב. להתעלם. להיות "קירח בהכחשה". לסדר טוב יותר את שיער, לדאוג שיהיה קצר דיו, כובע על הראש כשאפשר ועוד נטויה היד. ג. ללכת עד הסוף. להוריד את שאריות השיער (טוב, …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.fegovi.com/cars
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
האם ניתן להתחבר לפורם דרך הסלולרי נוקיה 6680? אם כן אז כיצד לעשות זאת?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן, יש עכשיו מבצע של חברת הוט שנותנים 2000 דקות שיחה בחודש בתשלום חודשי של 45 ש'. מישהו מחובר לטלפון דרך הוט, ויכול לתת חוות דעת, האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי כמה חברים אודיופיליים חולים בראש, שהדליקו אותי על הקטע של פטיפונים ותקליטים.. אני ממילא חולה נוסטלגיה וטיפה אודיופיל בעצמי ככה שהלכתי והוצאתי את האוסף המשפחתי של תקליטים ואת הפטיפון הישן מה"בוידעם" וחיברתי למיקסר שלי. אני מאוד נהנה מהמוזיקות הישנות האלה, אני די חולה של פינק פלויד וכל מיני ומצאתי שם כל מיני דברים נחמדים.. בכל אופן, שמעתי שיש עדיין מקומות, בתל אביב במיוחד, שעדיין מוכרים תקליטים ישנים וגם בגרושים, אני מכיר מקום אחד שמוכר בעיקר אלקטרוני (NOT MY CUP OF TEA [uSUALLY) שנקרא קרמבו רקורדס בתל אביב (אני בכלל לא יודע אם הוא עדיין קיים ומוכר תקליטים) בכל אופן חיפוש בדפי זהב באינטרנט העלה מקומות שכמעט בוודאות לא מוכרים תקליטים אלא CD הרגילים וכו…
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
להתראות פורום יקר ! 1 2
מאת Olechko-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הגיעה לסופה התקופה שלי כילדון חסר מעש שרק מוריד סרטים כחולים מהרשת ומז**ן לכם את השכל ומחר על הבוקר אני מתגייס בבקו"ם ב"ש על מנת ללבוש את מדי צה"ל .רציתי רק להגיד להתראות לכם אנשים,גם אלה שאני לא מכיר כולכם אנשים נהדרים פה. אוהב אתכם וכל טוב
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
בתור אחד שהמאכל שהוא הכי אוהב זה פלאפל ( נו גדלתי על השיר .....) , מעניין אותי לדעת איפה לדעתכם יש את הפלאפל הכי טוב בארץ ? אז יאללה - איפה הכי טעים? ומה אתם שמים בפתה אגב לפני כמה שנים הייתה תחרות אצל דודו טופז לפלאפליות הטובות בארץ . לדעתי הפלאפל הכי טוב ממוקם בבוטקה קטן בחוב יצחק שדה בפ"ת או חתוכה בהסתדרות בפ"ת. שאגב זכה מקום 2 בדודו טופז...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי מנחש איזה סוג וגזע האוטו הצהוב שחולף... http://rapidshare.de/files/4313432/Untitled_0011.wmv.html
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
איך אפשר לאפס את המגברים של ימאהא יש לי בבית מגבר והסאונד פתאום השתנה בגלל ששיחקתי בשלט יותר מידי נכנס למצב של אפקט מוזר ואני משנה אפקטים וזה לא יוצא מישהו יודע איך אפשר לאפס... זה המגברים המוזהבים האלה תודה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
פחות מ 24 שעות וזה מתחיל. אחד המאורעות הכי משמעותיים בזמן האחרון ובכלל בהיסטורית מדינת ישראל. ישראל יוצאת מרצועת עזה, מההתנחלויות שנמצאות בתוך החצרות של מוחמד ומוסתפא. לא עוד חיילים מסכנים את נפשם בישביל חתיכת אדמה, בישביל עוד בית, או גדר מתוילת של ישוב שנמצא בסכנה מתמתד. כולי בתקווה שהפינוי יעבור בשקט, שהתושבים ישכילו לפחות פעם אחת ולא יתנגדו ויקשו על החיילים האלה לעשות את עבודתם הכל כך חשובה ויסכנו אותם שלא לצורך. שיתחיל ויגמר כמה שיותר מהר, ושלא נצטרך לחזור למקומות האלה יותר לעולם.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
היי קיבלתי פלם, לא פלא, הוא שבור באמת יש לי חברים נדיבים... שאלה, איפה אני יכול למצא מסך כזה? ניסיתי לחפש אותו לפי השם של המוצר (פלם) ומצאתי כמה אתרים, חלקם לא מעודכנים (מוכרים מסכים לפלם III ומציגים אותו כאילו זה הדבר הכי חדש שיש, ירד מהפרק...) ואחרים אין להם את המסך שלי.. אגב, המסך הוא של חברת שרפ, חשבתי שיהיה קל למצא אותו ברשת, מסתבר שטעיתי... יש מסכים דומים, אבל לא את זה... עצות? גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש צלמים טובים עם מצלמות דיגיטליות שמעוניינים לצלם במסיבות בכל רחבי הארץ ולהיכנס לחיי הלילה מזוית אחרת,להנות מכל מיני הטבות ב ה"פ
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחותי מתחתנת מחרתיים ועדיין אנחנו לא סגורים על שיר כניסה לחופה. אחרי ויכוחים רבים הגענו להסכמה על השיר שיר למעלות של להקת שבע. חיפשתי את השיר להורדה ומצאתי רק את הגרסא הרגילה שלו. שמענו גירסא אחרת בחתונה לפני חצי שנה ארוכה יותר עם שופרות בהתחלה וזה השיר. לתקליטן שלקחנו אין אותה אבל הוא מודע לקיומה. אז למי שיש את הגרסא עם השופר או יודע איך להשיג אותה בבקשה שיפנה אליי או יגיב פה. בדחיפות בתודה רונן
הודעה אחרונה מאת sarochgal, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בלי לחוות דעה אם זה ערסי או לא. יש לי פונטו לבנה והייתי רוצה לעשות אותה קצת יותר מעניינת. מישהו יודע היכן באזור המרכז, יש מקום המייצר מדבקות לצידי הרכב??? (אני גם צריך שיבצע את ההדבקה על הרכב בצורה מקצועית כמובן) שי.
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://i13.photobucket.com/albums/a296/bravasx3/54.jpgתודה..
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 915 צפיות
http://www.netbroadcaster.com/new/trailers/archive/thetransporter2.html הפעם החליפו את הBMW בAUDI האם זה באמת משנה?!
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש ברשותי מכשיר אל ג'י שאני רוצה לפרוץ כדי שיעבוד בארץ , היכן באזור ת"א ניתן לבצע זאת?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח לכל הצעה לפלאפון המתקדם והמשוכלל ביותר - כולל פאלם שישנו! כולל פלאפונים בארה"ב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יכול לומר אם הדבר הזה אמיתי?
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
כלב לאימוץ 1 2
מאת Yoni P.- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מכתב שהגיע אליי דרך הדואר: שלום! הרידג'בק שבתמונה נמצא באזור ברקת כרגע בכלביה, אבל יומת בקרוב אם לא ימצא לו בית מי שמכיר משהו שמוכן לאמצו מתבקש ליצור קשר עם ורד זהר בטלפון 09-8666655 (תמונות מצורפות)
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזמן לא צחקתי ככה (האמת שכן, אבל לא משנה )
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזל טוב לאורן, האיש והמושתלת! בהצלחה הכי הרבה בהפיכת ה106 המסכנה ולמודת הקרבות הזו ל"אוטו"... אתה תצטרך את זה.. נתתי לך מקור להשוואה.. לשם אתה צריך להגיע.. והכי חשוב שהכל בחיים יהיה לך "סוס"...
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין ללכת מחר לקארט בפ"ת.. מתי כדאי להגיע כדי לתפוס מקום טוב ולא להמתין ? ובאיזה שעה הוא נפתח ?
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
תמונות: ועכשיו כמה תוספות לבובה . ועכשיו נעבור לעבודות! בגא'ז! פודים: קורות: התקנה: והסאב שלי: ועכשיו שתי תמונת עריכה אחרונות בלנקים הבאים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/e/t/z/r/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508171226259273/200508171252277862/Untitled-323_copy.jpg http://grm.m.walla.co…
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
הנה שלי..... עכשיו תורכם...
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם למישהו יש מושג על אתרים טובים שנותנים מקום לשמור עליהם סרטים תמונות וכו... כמו שרתי קבצים כאלה בחינם? יום טוב.. ותודה...
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב! בשעה טובה אני מתחיל ללמוד במוסד להשכלה גבוה באזור חיפה. אולם בשביל להתקיים ממשהו צרכים גם לעבוד, אתם יודעים עבודות במשרה חלקית, משמרות לילה וכו'. אני יודע שהשילוב של השניים הוא מאוד קשה אבל אין מה לעשות זה מה יש וצריך לאכול את זה אכשהו. הייתי רוצה לשמוע עצות למקומות לחיפוש עבודה שתתאים לסטודנטים. המלצות לעבודת כלליות בבקשה, אני וידידה שלי אבודי עצות. תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים. יש לי בעיה, אני לא זוכר את הסיסמא שלי לאיסיקיו, יש לי את המספר אבל אין סיסמא. אז הלכתי לאתר והכנסתי את האימייל שלי ש100% אני הקלדתי בפרטים את האימייל הזה, וזה אומר לי שהכתובת לא נכונה (בדקתי 100 פעם שזה הכתובת אימייל הנכונה ולא התבלבלתי באות פסיק וכו') ולא מצליח. השאלה שלי היא כזאת, מה אני יכול לעשות חוץ מזה, וחוץ מלפתוח חשבון אחר בגלל שאני לא זוכר את כל מספרי האיסיקיו של כל מי שהיה לי ברשימה, אז אני מעדיף להשאיר את זה כאופציה אחרונה. או אולי יש דרך להשתמש בזה ואיכשהו למצוא את הסיסמא או משו. תודה רבה לעוזרים. יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
הכניסו במנוע החיפוש שם של עיר, רחוב ומספר בית ותקבלו תמונה של הבית שלכם, הרחוב שלכם ואם יהיה לכם קצת מזל תוכלו לראות את האוטו שלכם! * מאגר התמונות עדיין קטן, מופיעים רק הערים המרכזיות. http://www.zoomap.co.il/ בלעדי! מכון הקרבורטורים של צביקה בנתניה: (במקום שהפיאט אונו והסובארו DL עומדות)
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ולאלה שיגידו אז תשלימו או משהו בסגנון, אז זה לא בדיוק ככה.. עכשיו זה רק המתנה למי שישבר או מי ייצא בסוף עם ההכי הרבה אגו.
הודעה אחרונה מאת razmel, -