Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהוא הפלאפון המתקדם ביותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל הצעה לפלאפון המתקדם והמשוכלל ביותר - כולל פאלם שישנו!

כולל פלאפונים בארה"ב

תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני מודע לך שזו לא התשובה המצופה אך ניתן לראותה כהקדמה וכעצה (לך ולאחרים):

ישנם הרבה מכשירים סלולרים משוכללים ומושכים. הבעיה היא שרובם כלל לא נוחים לנשיאה, יקרים ולאו דווקא נוחים לתפעול ושימוש (בייחוד המכשירים שמנסים לשלב מחשבי כף יד ופאלמים למינהם). לכן רצוי לבקר את עצמכם ולבדוק עד כמה אתם משתמשים בפונקציות והטכנולוגיות שהמכשיר מציע (האם טכנולוגיה X זה דבר שאתם בכלל צריכים והאם זה לא מכביד עליכם?). בהתחשב בדברי לעיל אמליץ לכם לבחור במכשירים קטנים, נוחים (נשיאה ותפעול) ולא יקרים מידי (הרי גם ככה תשתדרגו למכשיר מתקדם יותר תוך תקופה קצרה).

מבחינת מכשירים מתקדמים ניתן להסתכל באתר www.cnet.com

פורסם

אי לכך ובהתאם לזאת לדוגמא...למי שצריך טלפון נטו ! טלפון...6100 בחירה מצויינת זול עמיד איכותי בלי שטויות שלא צריך

פורסם

יש פלאפון חדש, יצא עכשיו עכשיו, עוד חם מהתנור

MOTOROLA MANGO

בודדים האנשים ששמעו עליו מכיוון שהוא כזה חדש.

מרשים, תצוגה מיוחדת, צלצולים מיוחדים. משהו שאתה סביר להניח עוד לא ראית.

במקרהההההההההה, יש לי אחד כזה בבית, עדיין בניילונים. בשבילך במבצע, 2000 שקל והוא שלך.

:)

פורסם

תודה חברים אבל אף אחד לא ענה לשאלתי!!

אודה למידע על הפלאפונים המשוכללים והאיכותיים שיש כולל פאלם

תודה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הכי טוב - אני מציע להכנס לאתר שנקרא Gsm Arena, שזה אתר שמוקדש בעצם לטלפונים סלולריים. שם תוכל לראות את הדגמים הנוכחיים, הקודמים וגם העתידיים של כל חברה וחברה. מקווה שעזרתי.

פורסם

בנדר, בקשר לטלפונים כוללי פאלם אני לא כ"כ מאורע בשוק , אבל מבחינת טלפונים משוכללים בין הרשתות - ה6680 של נוקיה - דור שלישי באורנג' בהחלט אחד המשוכללים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה זאת אומרת משוכללים? משוכלים מבחינת מה? 64 פולי, BT, מסך עם 260 אלף צבעים וכ"ו? או פלאפון שהוא יותר כמו מחשב כף יד (ומערכות הפעלה כדוגמת SYMBIAN)?

אני אישית חולה על הפנסוניק X700, פלאפון שנחשב לSMARTPHONE, ולטעמי הוא בעל מראה אחד היפים.

עוד דגם נחמד הוא PANTECH GI100, עם מצלמה 1.3 מגה פיקסל, ומערכת לזיהוי טביעות אצבעות( כלומר רק אתה תוכל להשתמש בפלאפון).

כמו כן יש עוד שלל דגמים יקרים כגון: MOTOROLA RAZR V3, NOKIA8800 NOKIA 7710.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אהה כן ואני חושב שזה ברור לכולם, לא לקנות שום פלאפון בארץ. אם יש לך אפשרות תקנה את הפלאפון בחו"ל, ותצפה למחירים זולים משמעותית. רק תשים לב שהוא יהיה תואם לתדרים בארץ.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

נוקיה 8800 הוא אחד החדשים והמתקדמים בעולם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אי לכך ובהתאם לזאת לדוגמא...למי שצריך טלפון נטו ! טלפון...6100 בחירה מצויינת זול עמיד איכותי בלי שטויות שלא צריך

לקנות 6100 זה כמו לקנות לאנטיס. אמין, פשוט וללא כל דופי.

למי שאוהב קצת את הצעוצועים הללו, ה6100 הוא לא פונקציה.

• תוכן חדש...