Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירותי טלפון של חברת הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש עכשיו מבצע של חברת הוט שנותנים 2000 דקות שיחה בחודש בתשלום חודשי של 45 ש'.

מישהו מחובר לטלפון דרך הוט, ויכול לתת חוות דעת, האם כדאי?

פורסם

אהלן,

יש עכשיו מבצע של חברת הוט שנותנים 2000 דקות שיחה בחודש בתשלום חודשי של 45 ש'.

מישהו מחובר לטלפון דרך הוט, ויכול לתת חוות דעת, האם כדאי? אין ממש הבדל מכוון שהם נשענים על התשתיות של בזק, אם יש לך מרכזיה או אינטרנט דרך בזק אתה לא יכול לעבור לשירות הזה.

עוד הבדל שמעצבן זה שאתה צריך לשנות מספר ולעבור ל077 או משו כזה אבל יוצא עכשיו חוק שאתה יכול להישאר עם המספר הישן שלך כולל הקידומת אז תחכה שזה ייכנס לתוקף כי החוק כבר עבר.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה זאת אומרת נשענים על תשתית של בזק?

לפי מה שהבנתי הם מביאים מודם שאליו אתה מחבר את הטלפונים שלך (טלפון רגיל של בזק) ובצידו השני מתחבר לכבלים.

בכל אופן, אנחנו מתכננים לעבור ל-הוט, כי יס לא מסכימים לחדש את המבצע שהיינו בו.

מישהו יכול לתת חוות דעת על שירותי טלפון האלה?

פורסם

1. אל תעברו להוט, השירות על הפנים, ואני לא מדבר רק מניסיון שלי של עוד כמה משפחות שאני מכיר שעברו זו אחרי זו ליס, מה גם שהם דורשים תשלום מראש, זתומרת ב 1/9 תשלם על חודש 9 ... אתה משלם כסף לפני שהתחלת לראות ..

2. הטלפון נשמע מאוד נחמד, אם אתה מתקשר הרבה לבזק - זה שווה, ה2000 דקות זה הוט-בזק\הוט בלבד, לא כולל סלולארים.

3. היום זה 45 , פעם זה היה 20, מה גם שזה לא תומך בכל הארץ (למשל בפ"ת אין ... ופ"ת זה לא מודיעין או משהו)

4. השירות של הוט איום ! , ביס יש משהו שנקרא "שימור לקוחות" רק תאיים שאתה רוצה לעזוב ומיד יתקשרו אליך משם ויציעו לך יופי של מבצע..

וכן, הכל ...מניסיון :)

בהצלחה.

פורסם

לא!!!

אל תעבורו להוט!!!

יש לנו את הטל' המסריח הה בבית.

להתקשר לחו"ל לא הצלחתי להתקשר למספרים חינם 1800 וכדומה לא ניתן.

להתקשר לסתם בזק לא מצליח רק לפעמים וגם להפכך, מזל שיש נייד.

מתקשרים אלינו המון מחו"ל וחודש שלם לא ניתן היה להשיג אותנו.

למרות שזה רק 45 ש"ח לחודש שילמתי כפול לשיחות מהסלולארי שעשיתי בגלל שהטל' בכבלים נראה בדיוק כמו החיבור לאינטרנט המהיר.

לא סתם זה זול.

עריכה:

בנוסף לכל זה אתה צריך להסביר לכולם שה077 זאת שיחה מקומית ולא הם לא מתקשרים ללבנון.

מעצבן בטירוף!!!

בברכה L.A

פורסם

התחברתי לזה כשזה היה עוד 2000 דקות ב-20 שקל לחודש ,אני מאז טוחן את הטלפון , זה משתלם בטירוף

הם מתקינים מודם על התשתית של הכבלים ומשם מחברים אותו לטלפון הביתי

המספר שהם הביאו לי היה קל מאוד

מי שדואג לנפילות מתח הפסקת חשמל , שיצטייד באל פסק

שווה בהחלט

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אל תתחבר להוט, אני נדרתי נדר לפני שנה שגם אם המחיר יהיה עשירית מהמחיר של יס, אני ל-הוט לא חוזר.

שירות לקוחות דפוק, לקח לי להתנתק חודשיים כי הם פשוט לא ענו לטלפונים ורק לאחר ששלחתי פקס למנכ"ל נותקתי. ואני לא מדבר על הטעויות בחיובים וכו'.

מאז שיש לי יס תענוג ואפילו אין בעיות קליטה בחורף.

תנסה למצוא מכר שהוא עובד התע"א של מחובר ליס ואז תבדוק אפשרות לקבל את התנאים שלו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אין לי בעיה לא עם הוט ולא עם יס ,אני מתחבר למי שמציע את החבילה הכי משתלמת

שזה כולל אינטרנט , טלפוניה , וטלויזיה

והוט מספקים את החבילה הזאת במחיר יותר משתלם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כמה דברים...

מי שאמר שהוט נשענת על התשתית של בזק - טועה!

הוט היא המתחרה של בזק מבחינת תשתית.

בכל ההשוואת של האיכות,שירותיות ומקצועיות בזק ניצחה(ואני לא אומר את זה כי אני עובד בתמיכת ה adsl של בזק).

הדבר היחיד הוט יותר טובים מבזק - זה המחיר ופה זה ניגמר.

פורסם
1. אל תעברו להוט, השירות על הפנים, ואני לא מדבר רק מניסיון שלי של עוד כמה משפחות שאני מכיר שעברו זו אחרי זו ליס, מה גם שהם דורשים תשלום מראש, זתומרת ב 1/9 תשלם על חודש 9 ... אתה משלם כסף לפני שהתחלת לראות ..

2. הטלפון נשמע מאוד נחמד, אם אתה מתקשר הרבה לבזק - זה שווה, ה2000 דקות זה הוט-בזק\הוט בלבד, לא כולל סלולארים.

3. היום זה 45 , פעם זה היה 20, מה גם שזה לא תומך בכל הארץ (למשל בפ"ת אין ... ופ"ת זה לא מודיעין או משהו)

4. השירות של הוט איום ! , ביס יש משהו שנקרא "שימור לקוחות" רק תאיים שאתה רוצה לעזוב ומיד יתקשרו אליך משם ויציעו לך יופי של מבצע..

וכן, הכל ...מניסיון :)

בהצלחה.

אתה לא מדייק, לאימא שלי יש חברה, מפ"ת שעשתה את המבצע הזה. זה שווה. אני לא חושב שסלולרי מחוץ לתחום. זה תופס גם לסלולרי.

ואני אומר - זאת תחרות בריאה. נראה מה בזק יעשו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בזק לא יעשו כלום

הרי הוט לא ממש מצטיינים בשירותים שלהם אז לבזק אין מה לדאוג ולעשות משהו בנידון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אנחנו עברנו ליאס בערך חצי שנה אחרי שהם יצאו.....וקודם כל לפני הכל ובעצם הכי חשוב....האיכות תמונה שלהם טובה משל הוט ברמות מטורפות (רואים את זה במיוחד במסך הענק - בסלון) אין את הדילאי הזה שמעבירים ערוצים, בהוט כל תקציר שאתה מרים "אינו זמין אינו זמין" כוס ראבק מה זה פלאפון ? חוץ מביפ, ואגו שתאחלס יש שם תוכניות לא רעות בכלל אין שום יתרון להוט, ושיחזור השיר שלנו - אז כבר יאס זה מאסט !

פורסם

לא יודע לי יש בהוט ממיר ג'וניור של ADנ, ואין שום דיליי. הוא מעביר ערצוים בשיא המהירות. לעומת זאת אלו בעלי ממירי הSAMSUNG זהו ממיר איטי מאוד, ומעביר ערוצים יחסית באיטיות.

בנוגע לאיכות תמונה אני מסכים במאה אחוז, ביס האיכות הרבה יותר טובה.

אבל תאכלס מבחינת שידורים, גם ביס וגם בהוט אין מה לראות. אני בא לדוד שלי שיש לו יס ואני יושב ובוהה בטלוויזיה ואין מה לראות, כנ"ל בזמן האחרון אני יושב בבית מול הוט (כי תאכלס כמה כבר אפשר לראות אגו בשידורים חוזרים בפעם ה5? ).

בנוגע לשירות של הוט אני דווקא בינתיים לא נתקלתי בבעיות, אלינו הם התנהגו בסדר ולא מרחו והתקשרו בזמן. דווקא יס היו לא אמינים כשנציגת השירות שלהם טענה מחיר X ובפועל הסתבר מחיר Y (Y גדול מ X בכל תחום ההגדרה).

תאכלס מבחינת מחיר הוט משתלמים יותר, אבל מבחינת איכות אני לא יודע אם זה מה שאתה רוצה וצריך.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...