אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,384 נושאים בפורום הזה
-
נו חבר'ה.. אני משתגע .. לדעתי אריאל , ינסה להציל את נינט (עכשיו שיודעים שזה לא רועי, לאור הפרקים האחרונים) תנו דעתכם!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה זה הקטע הזה? איך היא עברה שם באמצע התחרות? ואיך הוא לא ראה אותה? הוא ממשיך להאיץ. ממש כואב לראות את זה
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 35 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
אוקיי הייתי אתמול בבקו"ם . חיילו אותי ואני הייתי צריך לעבור וועדה רפואית בעיקרבות בעיית פלטפוס קשה שיש לי עוד מילדות ומקשה עליי במצבים מסויימים לכל אורך הדרך. אך לא עברתי עוד את אותה וועדה בכל מקרה סבלתי מהרגליים ביומיים האחרונים בגלל הנעליים והעמידות המרובות על הרגליים ובנוסף היו לי כאבי גב תחתון חריפים שתקפו אותי והקשו עליי לגמרי.. בכל אופן יש לי קב"ה גבוה מאד ואני בוגר במקצוע טכנולוגי[חשמל]ובעל פרופיל כרגע קרבי .ומנסים לגייס אותי בכוח לחיל הים לסטי"לים ואני לא מעוניין. בכל אופן הוציאו את כל הפלוגה שלי לאפטר עד שני ובשני בבוקר אנחנו חייבים להתייצב בבסיס שלהם בחיפה לגיבוש של יומיים. אני מתכוון בגיבוש הזה לא להצליח וזאת כדי לעבור את הוועדה רפואית אשר מגיעה לי ושיתייחסו …
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://home.hawaii.rr.com/chowfamily/lego/
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הומר -לנון בארט- פול מאר'ג - הריסון ליסה - רינגו סטאר
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
נהגת אופנועים
מאת השושנים- 2 תגובות
- 990 צפיות
הי מחר כולם יצלבו אותי שובניסט חזיר וכו.... אבל אני נותן לסירטון לדבר בעד עצמו... http://www.duc.nu/movies/?&file=Paris_and_Kimberly.wmv&sort=Date&skip=0&show=500 כל הקושר את דעתי האישית והסרט הזה עושה זאת על אחריותו בלבד....רן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סדרה חביבה.... http://carfreaks.b0nk.net/InitialD/ תהנו...:thumbup:
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
עזרה במסנג'ר
מאת bender- 0 תגובות
- 766 צפיות
איך אני מברר מה הסיסמא שלי? זה מתחבר אוטומט .. תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
הורדתי איזה משהו שהסיומת שלו MDF. שמתי לב שקובץ נוסף שהסיומת שלו MDS מתלווה אליו. מישהו יודע מה זה ואיך עובדים עם זה ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
(קיבלתי במייל ... ) סוף סוף הם עושים משהו נכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!! על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימת בכבישים. על הנהגים הם עברייני תנועה ברמות שונות. מדובר בנהגים המקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצרים בעצור, חונים על מעברי חציה (ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסור לחנות על מעבר חציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות". אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כל הנהגים האלו ולשכנע אותם לשים בד כתום על האנטנה � זה פשוט גאוני!!! עכשיו הודות לפרויקט מיוחד זה (של משרד התחבורה) אני יכול לנסוע בשקט על הכביש ואם אני רואה נהג "כתום" אני יודע לשמו…
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום, בעודי נוסע לתומי בכיבש 40 מכיון דרום לכיון מרכז (קצת לפני קסטינה) , צדה את עיניי מאחורה במרחק זוג צ'קלקות מסתובבות, כמובן ישר בדקתי שהכל תקין ושאין סיבה כלל לעצור אותי, והמשכתי בדרכי. לאחר כמה מאות מטרים, עובר אותי בפראות תוך כדי זיגזוג ג'יפ משטרתי ובתוכו כ 4-5 מאבטחים (ג'קטים חום בהיר וכו), לאחר כ 3-4 שניות עוד אחד, ועוד אחד .. לאחר מכן עברו להם 6 (שישה!!) וולווים 850 T6 אפורות עם צ'קלקה על הגג ו 4 אורות מצוקה מהבהבים (מתחמם להם?!) לאחר שהמשכתי לנסוע אחריהם (בלית ברירה?) היה שלב שניסיתי לעקוף מישהו בעזרת הנתיב השמאלי, כמובן שהתגובה לא אחרה לבוא, קיבלתי ציפצוף או יותר כמו צווחה אין לי איך לתאר את זה.. נו אתם יודעים שהמשטרה עושה עם הכרוז.. וכמובן זזתי במהי…
הודעה אחרונה מאת לארק, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני אמנם צלם דיגיטלי חובב ומתחיל, ובעריכת תמונות דיגיטלית יש לי פז"ם של טירון, אבל התוכנה Picasa2 הדהימה אותי ביכולות שלה, ושווה לחלוק אותה איתכם. קודם כל, מדובר בתוכנה מבית Google, כך שאלמנט החיפוש מובנה עמוק בתוך התוכנה. כבר בזמן ההתקנה היא סורקת את כל הכונן הקשיח בחיפוש אחר תמונות, ומסדרת את כולן בצורה נוחה מאוד לדיפדוף וצפייה. אבל העיקר, לטעמי לפחות, הם האפשרויות הבסיסיות והקלילות לעריכת התמונה שמגיעות עם התמונה. למה לדבר, כשאני יכול לצרף תמונה שערכתי בחמש דקות, וזה בלי שאני מכיר את התוכנה או מבין משהו בעריכת תמונות. את התמונה המקורית גזרתי, כך שרק נושא התמונה ישאר (אהמ..), חידדתי את הצבעים בתמונה בעזרת לחצן הI'm Feeling Lucky המפורסם של גוגל, ואז שי…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
ובכן אני טס אוטוטו (עוד שבוע) ואני צריך איזה שהוא אתר טוב (עדיפות לאתרים שהיה לאנשים איתם ניסיון). אשר מוכרים כרטיסים ברשת בזול. אני רוצה לקנות כרטיס בארה"ב לברזיל , אבל הקנייה מתבצעת דרך האינטרנט (הרבה יותר זול מהארץ). אז בעצם איפה אפשר לעשות זאת בצורה קלה ופשוטה ? כמו כן איפה מקבלים את הכרטיסים (בשדה התעופה עם ואוצ'ר שאני מקבל באינטרנט?). בתודה מראש ובתקווה רבה שיש כאן אנשים שמבינים בעניין.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ישנו שיר באיטלקית קוארטה קלונה קוארטה קמארה מהו שם השיר??
שלום לכולם. ידוע לי שיש אקורה אינטגרה אדומה שנת 94 שמטיילת ברחביי ישראל. אני ממש אבל ממש מעוניין לקנות את הרכב הזה. אשמח מאד עם חברי הפורום יוכלו לעזור לי לאתר את המיקום שהרכב מחנה בו או אפילו לארגן לי דרך ליצור קשר עם הבעלים. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. מידע מבוסס יתוגמל . בברכה מושיק גלימידי.
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
2 אבטיחים 10 שקל 1 2
מאת elik-belik-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פשוט אין גבול לטמטום... ואני שואל, איפה המשטרה? הבחור מסתובב בלי בושה עם 50 אבטיחים בספסל האחורי. הבולם זעזועים לחוץ לרצפה, והאגזוז משחרר ניצוצות על כל בור בכביש. הטמטום חוגג!
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אין לי הרבה מה להוסיף, אני צריך לתקן כלי שלהם . תודה, אבי .
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 2 תגובות
- 888 צפיות
אז ככה: חשבתי לעצמי, אולי נזיז את המפגש מהמקום השומם והחם הזה, ולא, לא לכיון ר"ג, בכלל לא, אני יותר בקטע של להזיז בסמוך למועדון ה5 או למועדון ירוק (אלפא פיאט לאנצ'יה) זה 2 מועדונים שאני חובב, ומוותר על ביקור במפגשים שלהם בגלל המפגש שלנו בסופרלנד. המפגש של האלפיסטים מתקיים בהרצליה, מול בית קפה מצדה מקום הרבה יותר נחמד מהסופרלנד, השומם משהו, ויש אפשרות לקנות שתיה ממול... עכשיו ככה: אלו שהולכים להתבכיין לי על דלק ואמא לא מרשה להוציא את האוטו ושאר חרטאות, סגרו את הבעיות הכלכליות משפחתיות שלכם בארוחת הערב ואל תשתפו אותי בזה כאן בפומבי. מי שמעוניין ורוצה, שיגיד, מי שרוצה להציע להצמד למפגש אחר ממה שהצעתי (ולא, לא ר"ג, לא בא לי להדפק בגלל פשיטה שלא קשורה אלי) מוזמן …
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
ספיידרמן לגו
מאת aliku- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה דיי אוף טופיק (בגלל זה אני רושם פה) אבל זה פשוט מצחיק.. פארודיה על ספיידרמן רק בלגו! http://mediaframe.yahoo.com/launch?lid=wmv-56-p.1277877-129896,wmv-100-p.1277878-129896,wmv-300-p.1277879-129896&c=p3&p=movies&f=1808398861&.mh=min&.skin=movies#
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
- 6 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מי זוכר את השיר "ימי פרלי ספנר"? (The Days Of Pearly Spencer )... מי היתה פרלי? פרס מובטח לפותר!!! גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
שלום לכולם.... היום התחדשתי בניסאן 300ZX שנת 86. מנוע 3.0L V6 טורבו הרכב ממש נדיר וידוע לי רק על עוד אחת בארצנו (שהיא בכלל בפירוקיה). אם מישהו יודע על עוד כאלו אשמח לשמוע בה"פ. תמונות מחר. בברכה מושיק .ג.
הודעה אחרונה מאת lekter, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע אם קיימת חנות של משחקים לPS2?! אני חייב את זה, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
[OFF] גור למסירה 1 2
מאת redbaron-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפני כשבוע מישהו זרק ליד המירפאה של אישתי גור חמוד... הוא נראה כמו פינצר אבל הוא יותר גדול והפרצוף שלו מקומט טיפה... חמוד לאללה, אנרגטי, די חכם, חברותי וערני... אם מישהו מעוניין בחבר קטן חום ושעיר, הוא מוזמן ליצור איתי קשר. בינתיים הוא גר אצלינו, אבל הכלב שלי ממש לא מיסתדר איתו... גילי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
ערב טוב! סיימתי לעבוד במקום עבודתי האחרון,לפני כשבועיים,עבדתי שם 8 חודשים,שאלתי היא האם מגיעים לי דמי אבטלה?? ואם כן אז למשך כמה חודשים ואיך מחשבים את הסכום שאני אקבל? תודה.
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
-
אז איך אתם שותים את מנת הרעל היומית שלכם חברים , מתוך המון אפשרויות שפרוסים לפנינו בוציאטו / פילטר / נמס (נס) -מיובש בהקפאה או רגיל / מוקה / במקינטה (אספרסו) נתחיל ממני: אני משקיע 10 דקות בבוקר ע"מ להכין את הקפה באספרסו , עם תערובת של לווצה מזן ארביקה וחלב 5 אחוז מוקצף , זה פשוט עושה לי את היום לפעמים אני מוסיף קצת קלוהה , או פרנג'ליקו ,זה מעשיר את הטעם פלאים . מה אתם אוהבים לשתות על הבוקר?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
קריצות במסנג'ר?? 1 2
מאת bender- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
כיצד אני יכול להוסיף או להחליף קריצות קיימות במסנג'ר?? אפילו שמפעילים קריצה שאני רוצה להעתיק אין אפשרות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ראיתי פה פעם מישהו שהסימלון מיתחת לשם שלו זה היה תמונת GIF שבה יש תצלום רנטגן/אולטראסאונד שחור לבן ובוא רואים שכאילו העובר נוהג ברכב הכוונה שהוא עושה תנועות של מסובב את ההגה ומעביר הילוכים ואולי גם מישתמש בדוושות האם מישהו ניתקל וזוכר מי היה המשתמש שיש לו את הסימלון הזה..? או פשוט מישהו שיש לו ויכול העלותך את הה GIF הזה ? תודה . חבר של יאשה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
[OFF] גור למסירה
מאת אייל- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ברשותינו גור דיי מוזנח שכמעט ולא ראה פרקט, מתמחה במסירות על מגרש שלם , מאולף, מנומס ומחונך. לפרטים שמעון מזרחי
בדיחה חביבה
מאת דן 4- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סוניה הפולניה מספרת לדושה: "אל תשאלי, קמתי אתמול באמצע הלילה לשתות כוס מים ותפסתי את יאנק שלי עושה ביד במטבח." "נו צעקת עליו"? שאלה דושה סוניה:"מה פתאום, ניגשתי אליו וירדתי לו" דושה: "את ממש חתולת מין. אין לך בושה?" סוניה: "דושינק'ה תחשבי בהגיון, עדיף לשטוף את הפה מאשר את כל המטבח...."
הודעה אחרונה מאת Spider - Mike, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר (רחוק), בעל משרד לשרטוטים והנדסה וכאלה, מעוניין לבנות לעצמו אתר. מה יהיה באתר אני לא ממש יודע, מתאר לעצמי שכמה עמודים - 1.שער 2.זכויות 3.איך הכל התחיל 4. תמונות של עבודות, 5.איך להגיע למקום (מפה)..... וכל מיני דברים שלא יצרכו ASP וכאלה. דברים רגילים וקצת פלאש ועיצוב האתר כמובן.. כמה אני אמור לבקש על דבר כזה כבן אדם לא מוסמך - וכמה מוסמכים לוקחים על דברים כאלה ? עריכה: תודה.
הודעה אחרונה מאת Samiro,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elyas
- Markm4
- פריג'י
- sperial
- אורי מ.
- ברווז
- asix
- MMi
- Cycleman
- Coresh
- RedLabel
- דניאל1983